Nyarsafton i Kamala

Efter en ganska hard natt, inga baddmadrasser, gick vi till stranden. En liten strand, ingen trangsel, somnade UNDER parasollen och lyckades branna mina fotter(vad det blir tokigt utan prickar) sa nu blir det helt i skuggan idag. Ska i allafall ha bade manikyr och pedikyr idag. Ikvall ska vi till ett exklusivt stalle i Patong. Vara ryggar tycker inte om sangarna men dom far vanja sej.
Frukosten ar helt perfekt, mycket frukt och gront.
Om allt gar  vagen sa ska vi ta en tur till Similand Islands och snorkla.
I ovrigt ar allt val, kroppen stretar emot, men jag ar tjurigare.
Karin och Roger njuter ocksa av varmen. Vi sitter just nu och vantar pa Vingrepresentant, ska forsoka fa en madrass till mej. Rolf behover ingen, han har ju mej.....haha.
Nu vill vi onska er alla ett gott nytt ar. Vi kommer att fira 6 timmar fore er.
Kram kram fran  oss alla

Kamala Beach Inn onsdag 29 dec

Nu har vi kommit fram efter manga om och men. Fick ju bo pa hotell i Lulea en natt innan vi kom ivag. Nu ar vi sovit och atit nu vantar en gin o tonic pa balkongen. 31 gr varmt.
Lev val jag skriver senare.
Kram Viv Rolf Karin och Roger Moore


Söndag 27 dec

God fortsättning på julen! Nu gäller det att hålla sej i skinnet så att den här resan blir av. Det har ju varit lite si och så  dom senaste dagarna. Men idag mår jag bra och det ska jag göra nu i minst två veckor till. Allt är packat och klart.
I går hade vi äran att få besök av broder mad familj från  Vuollerim. Kors i taket!  Men det viktigaste var att jag fick träffa Julia, lika söt och gullig som vanligt.
Sen kom Ante med familj och efter det Kjell och Kerstin. Trevligt alltihop, mådde väl lite dåligt nar jag skulle sova men Oxinorm gör susen.
Har sovit länge och nu väntar jag på att Sara och Rasmus ska komma men sen......SKA JAG UT I FRISKA LUFTEN. Har inte varit ut sen julafton. Det är inte klokt!
Nu vill jag önska er alla ett gott slut på 2009 och ETT GOTT NYTT 2010. Det kan inte bli värre än 2009, åtminstone för min del.
Jag tar inte min Vita Blixten med till Thailand, kanske jag hittar ett internetcafé så jag kan skriva, om inte så skriver jag när jag kommer hem. Men nu är det nära........

" Så plötsligt kommer det rätta ögonblicket!"

På återhörande/Viveka
PS. Nu är det Toril som är överstinna......

Juldagen -09

Oj oj oj vad den lilla sprutan ställde till. Ingen på sjukhuset upplyste mej om det, det gjorde Ante, för Maria har också fått såna här sprutor
Började få ont i ryggen på kvällen före julafton, och det escalerade mot morgonsidan. Jag låg på spikmattan i tron att det skulle lindra och det gjorde det faktiskt. Rolf kom inte hem förrän vid 11-tiden igår och det var ju en hel del som skulle fixas, bla bära ner julklapparna till bilen. Men då kom min lilla ängel Klara som glad i hågen sprang några gånger upp och ner och kånkade på en MASSA paket. Jag åkte med henne upp till Bredåker (Rolf sov efter nattarbetet). Kände att jag hade ingen vidare matlust och det var ju synd för Åsa och Lars hade lagat så vansinnigt mycket mat, godis och Klaras goda lussekatter.
Efter middagen och julklappsutdelningen fick jag  bege mej till deras sängkammare men det gick inte att ligga ner ens. Knästående i bilen hem, det var inte klokt så himla ont det gjorde i varje gupp. Väl hemma på gården fick Rolf rusa upp efter snabbverkande morfin och jag stod på alla fyra tills det lugnade sej och jag kunde ta mej uppför trapporna. Somnade så småningom, vet inte hur mycket morfin jag hann stoppa i mej,sov ganska bra i natt. Men i morse började smärtorna, nu i bröstbenet.  Har läst i FASS att det kan bli så här och att det ger med sej efter två - tre dagar. Hade man bara vetat det innan så hade men varit lite mer förberedd. Men klart att det ska kännas.....12.630 kr ska tydligen göra ont för hela slanten.
Nu känns det bättre och jag ska ligga i soffan och titta på TV, Rolf har åkt iväg och ploga några timmar.
Men:
"När allt verkar hopplöst, ta då ett steg tillbaka och lyft blicken!"  Och tänk på 11:e budet! Och tänk på kommande resa!

God fortsättning alla mina vänner och till min kära familj: Tack för alla fina julklappar!

Viveka

Onsdag 23 dec. Silvias födelsedag.

Vaknade av telefonskräll i morse. Aldrig har man telefonen i närheten när det ringer. På ett sätt var det bättre förr när telefonen satt fast i väggen, då kunde den inte glömmas överallt. Nåja jag skulle ju ändå upp och svara,ingen vet ju om jag haft en bra eller dålig natt. Jag är så ohyggligt trött....på allt. Trött på att ha ont mest hela tiden, morfinet gör mej trött och snurrig. Tyvärr måste jag ta det ofta, ofta. Men nu är det handsprit som gäller om jag ska klara Thailand och framför allt alla människor på planet.
Har julpysslat hela dagen och varit en sväng ner på stan, hittade ingen bikini till mej, får väl klara mej med dom gamla, men Rolf köpte nya badbyxor, inte utan knot....
Har gjort en tunamousse till i morgon, Åsa kan inte tänka sej en jul utan...
I kväll blir det uppesittarkväll, men förmodligen blir jag ensam bara för detta snöh-e som ska plogas.
Det får gå ändå, slipper ju det när vi åker på sem.
Jag har bestämt att inte ta med nån dator till Thailand, det blir alldeles för dyrt. Så jag får skriva dagbok för hand i stället.
Ty:
"En vana kan inte kastas ut genom fönstret- den måste baxas nerför trappan, steg för steg!"

Nu ska jag ladda  med ett glas rött, kanske lite chips.
God Jul och TACK alla ni som stöttar mej i mitt elände, jag älskar er!
Överstinnan.
Hade vi varit hemma skulle vi nog badat bastu i morgonkväll, men det får blir på juldagen.

Tisdag 22 dec, Grattis Julia 24 år.

Blev inget skrivet igår, min dator var blockerad av symaskinen..kommer nästan inte ihåg vad jag gjorde igår, jo jag åkte ju till F21 och tog prover, som idag visade sej vara så dåliga (dom neutrofila) så jag har fått en spruta idag. Fick åka ner till Sunderbyn och hämta den. Ni kan väl inte ana vad den lilla kostar, sitt ner! .....12,630:-  är det klokt? Jag hoppas ju att det hjälper.
Var en sväng på jobbet och skulle bl a rensa kylarna från gammal kvarglömd mat och råkade slänga Hasse Broströms egenhändigt gjorda köttbullar!! Oj oj, jag fick bjuda honom på lunch i stället, så kan det gå när man ska vara snäll.
Sen var jag och klippte mej och träffade Marg så vi fick en mysig stund på stan. Nu har jag sytt färdigt några kuddfodral, tittat över min packning och konstatera att jag måste ha allt med mej.
Slutar här, ska titta på TV ikväll.
"Ibland så krävs det mod för att möta verkligheten!"

Gonnatt
Viveka

Söndag 20 dec. Grattis Karin och Yvonne

Vilken dag! Bara fika och fira dessa födelsedagsbarn! Hos Yvonne var det ett rejält partaj. Jag tror halva kommunen var inbjudna. Mycket  gott, paj, tårta, glögg och en massa fikabröd. Sen bar det av till nästa. Karin hade inte så många....just då..... fort hem, lasta in varorna vi handlat och till nästa party hos våra grannar. Där blev det Janssons, skinkmackor, öl mm mm. Magen har gått i strejk.
Nu ska jag ta mina piller och sen blir det att nanna kudden.
"Lite vanlig vänlighet människor emellan, är mycket bättre än den stora kärleken till hela mänskligheten."

I morgon ska jag åka till jobbet och "göra upp" det ekonomiska efter vår lillejul som jag tyvärr inte kunde vara med på. Det ska också bli kul!
Kram och godnatt alla nära och kära, familj och vänner.
Överstinnan

Lördag 19 dec Grattis Isak!

Hej igen!
Har varit en snabbis till Vuollerim och har sjungit pingtvänssånger med mamma på Bjärka. En ny upplevelse. Men hon var glad och nöjd och sjöng med, både före, under och efter. Sen fick hon lite glögg och då fortsatte sången! Hon är rolig fast hon inte vet om det. Träffade mosten Mian som var och lämnade en blomma till mamma. Sen for vi till broder JanE och fikade och lämnade julklapparna till mamma innan färden hem. Lite tungt att köra när det är mörkt och snörök. Kom helskinnad hem. Har pysslat lite med div. julklappar och födelsedagspresenter. Det finns ju dom som fyller år i dagarna.
Nu är det snart dags att hacka näbben i väggen och komma i säng. Jag mår bättre nu än i morse och jag kan knappt göra nåt eftersom jag håller mina tummar att jag ska få resa iväg till Thailand.
Har kommit på att:
"Att vänta en glädje är ofta den bästa glädjen!"

Nu ska överstinnan gå på bäddan
Godnatt.

Lördag 19 dec mitt på dan

Det finns orsaker varför jag inte skrev igår. Kom hem från sjukhuset kl 3. Jag hade den värsta natt jag kan minnas, fick morfinsprutor varje ½timme hela natten och halva dagen igår. Jag fick så dålig andning så det blev syrgas på. Sen kom Roger och drog ut dränaget och då var det 8 dl vätska. Inte undra på att det varit/är ont. Sen släppte allt och jag kunde bege mej hem. Ganska vinglig förstås men skönt att komma hem. Somnade i soffan kl 4, upp och gjorde soppa, åt och somnade igen kl 8. Vaknade vid ½10 i morse. Man har ingen vidare djupandning förstås, men det är inte ont.
Nu är planerna att åka upp till mamma med julklappar. Men Rolf är (som vanligt) på nåt uppdrag men är han inte tillbaka till kl 2 så åker jag själv. Punkt slut.
Önskar er en trevlig lördag.

"Det vi verkligen vill, tar vi oss tid till!"

Viveka

Torsdag 17 dec.

Den här dagen hade man ju sett fram emot...lillejul på jobbet, brukar alltid vara kul.
I stället åkte jag sjuktaxi hit till S-byn för detta omtalade ingrepp. Var här före åtta och jag legat i dropp och vänt och vridit på mej i drygt åtta timmar innan dom kom till skott.
Fick två sprutor innan jag drogs sängledes till ultraljudavd. Lokalbedövning och sen började HELVETET. Jag har aldrig upplevt en sån djurisk smärta. Jag tänkte att detta kan inte vara möjligt, jag trodde att jag skulle dö av smärtan. Jag har fått för mej att jag en väldigt hög smärtgräns eftersom jag opererats så många gånger, med både lokalbedövning och sövning.
Men herre gud, jag både skrek och grät när nål och slang  borrade sej genom lungsäcksväggen. Jag hade kunnat mörda i den stunden. Nåväl syftet var ju nått, det rinner fortfarande pleuravätska i slangen, hittills 7 dl.
Så då förstår ni, ingen lillejul för mej, men vid dragningen av whiskylotteriet var jag smart nog att ta med mej listan på köpta lotter hit, så vi fick ha dragnig live via mobilen. M a o så fick jag ju delta lite och fick höra alla glada tillrop. Det var ju kul. Dessutom filmades tillställningen och jag fick se filmsnutten i mobilen. Hur fasen gjorde man förr mär man inte hade nån mobil?? Och Google?
Maken har varit hit med pizza, som vanligt går det ju inte att äta det som serveras här.
Jag hoppas på hemfärd i morgon, att det gör lite mindre ont.
Men jag tror att:
"Ont ska med ont fördrivas!"

Men nu ska jag försöka sova.
Kram/Viveka, Avd 51 sal 4

Onsdag 16 dec.

Är hemma på permis. Åkte till sjukhuset, var där kl 8 och sen har jag legat och väntat på att få komma på röntgen hela dagen, ända fram till kl 18 då jag fick besked att dom inte kunde ta emot mej idag. En hel dag utan mat och vatten! Rolf kom och hämtade mej med nål kvar i armen så jag skulle få lite mat. I morgon ska jag dit kl 8 igen, men då åker jag sjuktaxi. Hoppas att jag blir klar på fm så jag kan vara med på vår lillejul.
Det är så pass mycket vätska i lungsäcken så min Roger tror att jag blir ganska smärtfri sen.
Nu är det sängdags.
Konstaterar att:
"Livet är som en cirkus som ständigt drar vidare"

Godnatt mina vänner
Viveka


Tisdag 15 dec

Nä nu är det inge bra, jag måste läggas in ( julsill??!!) på urologen i morgon bitti. Jag har en ansenlig mängd vätska i höger lunga som ska bort via nån slang eller nåt. Det är förmodligen den, pleuravätskan som skapat mina smärtor. Ja, är det inte det ena så är det det andra (sa kärringen som satte sej på  lien, eller hur det nu var).
Roger B ringde i dag och "kallade in" mej så det är bara att lyda. Och när det gäller honom så lyder jag så gärna!
Dagen på jobbet har varit trevlig som vanligt. Jag önskar att alla hade sån trevlig arbetsplats som jag har. Nu håller vi på med förberedelserna för kommande julspex, hangarhundarna och hangartiken(jag) har fullt upp som vanligt, men det brukar bli poppis.
Nu hoppas jag att det inte tillstöter nåt som gör att jag inte kan delta, håll tummarna! Synd att ni bara har två var för nu behöver jag många tummar!
Umeå ringde i morse och levererade provsvaren och dom var väl inte dom bästa men godtagbara i allafall. Måste nog ha en betydligt starkare dos av Sutent nästa period, nåt som tar livet av dom objudna gästerna som härjar i min kropp.
Nä nu ska jag sätta mej i soffan och ta fram sticksöööömen.

"Gör saker för lustens och glädjens skull!"  Och framför allt, glöm inte 11:e budet......

Överstinnan önskar er alla en god natt när ni nu behagar gå på bäddan!!

Måndag 14 dec

Ingen rolig dag! Ringde urologen med anledning av min ihållande smärta i bröstkorgen och runt om. Min intuition sa mej att det är tumörerna som trycker på lungsäcken, jag känner ju  igen symtomerna. Fick order av "min" Roger att åka till akuten och som ni vet: En lydig kvinna är en lycklig kvinna, så jag for vid 10-tiden från jobbet.
Efter all provtagning och datortomografi var jag klar kl 16. Jag hann både fika och sova på britsen där jag låg.
Beskedet jag fick var ju inte kul, tumörerna har växt, trots att jag ätit supermedlet Sutent. Men jag har haft på känn att dom har varit för svaga och så var det alltså. Men i morgon ringer Roger och då får vi komma på nåt smart så att jag kan resa till Thailand, det skulle vara så tråkigt att måsta avbeställa den resan också. Men Viveka!! Glöm inte 11:e budet!! Du skall icke ge dej!
Väl hemma så knaprade jag ganska många morfintabletter innan smärtorna gav vika. Hoppas att natten är nådig mot mej så jag kan jobba i morgon.
Jobbet är inte A och O men det stimulerar mej och ger mej en extra push, det känns som om jag vore frisk när jag befinner mej mitt i hopen av "mina killar"

"Vi har alla en plats, där vi är som bäst!"
Nu väntar maken och sängen, duntäcket är utbytt och skillnaden är konstaterad, lindrigare klåda!
Godnatt alla nära och kära.
Viveka

Luciadagen

Ja nu har det varit mycket. Har inte skrivit sen i torsdags.
Skjutsade Åsa och Lars till Kallax fredagsmorse,for sen en snabbis till jobbet, hade maken med mej för en gångs skull. Efter lite ofrånkomliga ärenden käkade vi på Kyrkbyns kök & matsalar, alltid lika fräscht och gott.
Väl hemma igen så blev det väl lite mat igen på kvällskvisten. Tittade på Idol och sen var det god natt. Åtminstone hade jag hoppats på det men nu är det ont som tusan  i bröstkorgen och ut genom ryggen. Måste konsultera min läkare i morgon för det har inte gått över än.
Lördag morgon for vi då till Haparanda och Cape East. Å Ikea förstås, men vi hann en sväng till Finland också.
Kvällen på Cape East var helt sagolik, fantastisk mat, trevlig samvaro efteråt, en ung vacker kille spelade piano och sjöng allt vad vi ville höra. Mycket trevligt!
Lite efterfest på vårt rum innan det var dags för sängen.
Åter en sväng till Ikea innan det bar iväg hemåt. Nu är vi så trötta så det blir bara en snabb dusch innan John Blund söver oss. Det blir lite extra morfin ikväll igen....lite oroväckande med tanke på kommande resa....
Men som sagt....
"Lyckliga äro de som inte förväntar sej något - för dom blir aldrig besvikna!"
Jag har iallafall bytt ut duntäcket mot ett i syntet med hopp om att klådan ska ge sej. Men jag håller mej till det elfte budordet:Du skall icke ge dej!

God natt säjer hon som bor överst!

Torsdag 10 dec Nobel

Hej igen!
Drog iväg till jobbet igår, onsdag istf fredag, bra. När dagen var slut for jag till Gunilla som var barnvakt hos barnbarnet på Yrkesgatan i Luleå. Blev bjuden på middag och sov över. Vi hade ju en hel del kloka saker att förhandla, så vi satt väl uppe lite väl länge.  Sov väl inte så bra men kom upp i vanlig tid. Sen blev det full rulle på jobbet,ut och köpa blommor, maschaller  och sen till Tallkronan för jullunch. Gott, men inte super. Man  blir ganska less på julmat, det är samma lika överallt.
Nu ska det bli skönt att krypa ner i sin säng...bakom ryggen på gubben och sova, vakna pigg och utvilad för vi ska skjutsa Åsa och Lars till Kallax i morgonbitti.

"Den minsta omtanken kan göra den största nyttan!"

Får önska er alla en god natt.
Överstinnan

Tisdag 8 dec,

Sovit ganska bra i natt, fattar inte varför det skiftar så. Efter den vanliga ritualen tog jag en promenad till Coop och under tiden ringdes det från Umeå. Inga strålande nyheter! Jag hade så dåliga värden på undergruppen till de vita blodkropparna, 0,8, och det är inte acceptabelt. Jag måste sluta med Sutent, bums, annars skulle jag drabbas av infektion och min resa till Thailand var i farozonen. Jag som mår så bra......fast lite förkyld är jag ju och det har jag kopplat ihop med grisvaccinet.
Dessutom har jag alldeles för höga sköldkörtelvärden, 9,52 och det normala är 4,2. Det är därför jag är hungrig jämt, har så hög förbränning.
Nu till det roliga, Sara och Rasmus har varit hos mej hela em. Vi har käkat fransk löksoppa och mjuk pepparkaka. Gott!
Och naturligtvis gullat med det vackra barnet som jag får vara mormor till.
Sen blev jag bjuden på middag hos Karin, soppa, fast ännu godare.
Nu har jag friserat sonen och sängen är väntande men tom. Maken sover i lastbilen i Härnösand på väg norrut.
Men anledning av beskedet tidigare idag:
"Det viktigaste är inte alltid hur man har det, utan hur man tar det!"

Min avsikt för morgondagen är att åka till jobbet och sen till Gunilla som är barnvakt hos sitt barnbarn i Luleå.
Kram o hej från Överstinnan

Måndag 7 dec

Min natt har varit lika bedrövlig som den förra. Vaknade efter några timmar när klådan satte fart.
Fattar inte vad det är som kliar så. Nåväl jag tog mej upp ½8 för att ringa och beställa tid för provtagning, fick komma dit kl 9. Tog en promenad till Björknäs VC det var himla skönt väder.  
Det ska bli väldigt intressant att höra hur mina värden är när dom ringer från Umeå i morgon. Om mina prover är hopblandade eller inte.
Efter en något lätt lunch for jag till jobbet med smörgåstårta och sen till "Kniv-Egge" och Gustin och hämtade några knivar. Fikade förstås och pratade bort en stund innan jag återvände hemåt.
Har bara slappat, bakat en mjuk pepparkaka och kokat löksoppa, that´s it!
Jag ska ta en lång promenad i morgon fm, det längtar jag till.

"Det är en konstig värld man lever i, man åker jojo mellan skratt och gråt...."

God natt på er alla!
Viv

Söndag 6:e dec. Grattis Adine på folkpensionärsdagen!!

Ja du Adine! Det är åtskilliga år sen vi åkte på dans i Arvidsjaur med Anita och Jalle. Tiden har gått alldeles för fort.
Men än är det många dagar och år kvar får vi hoppas.
Men åter till natten som varit, egentligen ska man inte skriva om nåt som varit så dåligt, men jag somnade först vid 4-tiden med anledning av min  KLÅDA! Jag höll på att bli tokig innan tabletterna började verka.
Annars har dagen förflutit lugnt och stilla, har sytt ett kuddöverdrag, det är väl det mest kreativa.
I morgon ska jag ta prover på Björknäs VC, ska bli spännande att höra om dom är lika bra som förra veckan eller som dom brukar.
Nu har jag tittat på Bingo Lotto och sängen väntar, fast maken är borta, i Skåne.

Önskar er alla en riktigt god natt.

Överstinnan.

Lördag 5 dec Grattis på namnsdagen Sven!

Vaknade tidigt i går morse, men kröp ihop och somnade om till kl 9. Sen kom virvelvinden Klara,skulle ändra lite på hennes fina balklännning som hon ska ha på nyårsafton. Åsa kom och vi åt lunch alla tre, inte så ofta jag har dom hos mej , dotter och dotterdotter. Toril och Dixie avlöste dom och sen kom Ingela och Petra. När vi hade fikat färdigt kom maken med skånskt sällskap. Jag hann inte ut på hela dagen men har tagit tillbaka det idag.
Maken och hans kompis har nu åkt lastbil till Skåne och jag ska tillbringa några dagar med mej själv. Det ska faktiskt bli skönt att bara slappa och glo på TV.
Har sovit så dåligt inatt, har haft sån jävulsk klåda på vänster arm,vet inte vad som har blivit när det kliar så lokalt. Men det gick över mot morgonsidan,efter pillerintag.
Nu har jag frostat av frys nr 2, nr 1 avfrostades i gårkväll. Skönt att ha det gjort, för det är bland det tråkigaste jag vet.
Nu ska jag placera tillbaka fryssakerna och sen blir det postkodmiljonären.
"Det räcker inte alltid att göra sitt bästa, det kan krävas att göra det nödvändiga!"
Ha en trevlig afton
Viveka

Torsdag 3 dec

Godmorgon.
Ja då har man både semester och är sjuk. Märkligt att det kan (ska) va så. Men det som är sagt, är sagt, som min mamma brukar säja. Igår morse hade jag en riktigt "hangover"känsla. Trött och sliten och förkylningssymtom efter sprutan. Men trogen mitt jobb så ilade jag iväg. Sen for jag till mina kära på Trollstigen 31. Det blev ju som vanligt kaffe och hembakat och fler knivar som jag beställt. Träffade dotter Karin som jobbar på S-byn avd 52, så nära där jag legat så ofta men vi har inte träffats. Trevlig tjej.
När jag skulle tacka för mej så fick jag en julklapp,kunde inte låta bli att öppna den igårkväll och vräka i mej choklad, för det var en Alladin!
Har funderat på mina prover, hur kan dom ha blivit så bra på en vecka? Hb från 120 till 141, vita 4,5, Trombocyter 355, så bra hade jag inte som fullt frisk. Nu kommer misstanken, förväxling igen av mina prover? Jag ska ta nya på måndag och då lär det väl synas. Den här medicinen ger inte så här bra värden, tvärtom, det var ju därför jag skulle pröva nåt annat. Hm...Jag litar inte på sjukvården i detta fallet.
Det har stor betydelse hur proverna är inför Thailandsresan, om jag ska göra uppehåll eller inte.
Men.......
"Undvik att tänka på allt elände- tänk på det vackra och fina som ännu finns kvar!"

Ut och gå i det ljusa fina vädret!
Viveka

Tisdag 1 december.

Det är inte klokt, det är redan 1 dec och nu kan ni väl förstå hur det pirrar inför kommande resa?
Tillbaka till i morse, har  sovit ganska bra efter bion igår. Bara lite lite kli nån gång då och då.
Körde till jobbet vid ½-8 och det var fint väglag fram till Unbyn men sen var det hemskt. Bussarna håller inte av, man får nästan köra i diket. Åsså har man ju sån liten bil! Men det gick bra ändå. Fick tel från HSA dom hade en dos vaccin för mej men dom inväntade svar från Umeå om mina provsvar....och dom kom och var helt otroligt bra!
Precis som "förr i världen". Och inga eller obetydliga biverkningar, jag är mer än nöjd.
Ska till jobbet imorgon men sen är det semester två dagar, semester tre dagar nästa vecka och så kommer det att fortgå tom mars månad. Alltså har jag inget sjukavdrag från FM! Konstigt men det är helt rätt. Semester alla dagar jag är hemma och är sjukskriven. Ibland blir man inte klok på reglerna. Men man ska inte ropa hej förrän....osv, det kan ändra sej rätt vad det är.
Nu har jag snart alla julklappar klara,lite småfix bara.
Ante och hans kompis har varit och flugit med puman idag, dom har flyttat en boda, som hänglast. Det gick bra. Dom är så snälla mina killar som ställer upp med sånt.
"Beröm är ett knep som man kan använda- för att få någon att bli förtjänt av det!"


Nu är dagen slut, det är jag också så nu ska det bli skönt med en dusch och sen landa i den väntande sängen.

Godnattkram till er alla från hon som bor överst

RSS 2.0