Måndag 28 sept

Nä fy fasen va trist. Maria  mår så dåligt, hon kunde inte åka till Umeå och få sin Avastinbehandling och nu är hon inlagd på Sunderbyn. Kära kära lilla sonhustru, det gör så ont i mej när du är så dålig. Jag vet ju hur det känns när värdena är så låga, man får feber och infektion i kroppen. Själv har jag nu munnen och halsen full av sår. Ska ta prover i morgon, vi får väl se hur dom ser ut då. 
Har varit på jobbet idag,  kul att så många är tillbaka. Har inventerat all konst vi har i hangaren, låter lite knäppt men det är faktiskt en hel del.
Planerar att jobba i morgon om jag känner mej bättre, kan inte köra på all morfin jag måste äta när jag har så här ont.
Men  imorgon är en annan dag.
Just nu har jag en liten Dixie i mitt knä och en gubbe till vänster och sängen väntar......
Ska dricka lite te med honung först.
Godnatt godnatt/Överstinnan

Söndag 27 sept

Hej allihopa!

En fantastisk helg! Har fått massor uträttat. Kokat ärtsoppa,blomkålssoppa, kråkbärssaft och gelé (!) tömt husbilen och tvättat upp allt. Det  känns så himla skönt!
Jag jobbade hela dagen i fredags, mådde bara fint utom att jag har ont i halsen och i tungan. Måste ta bedövningsmedel. Fick kallelse från S-byn ska ta prover på tisdag och till cytostatikaenheten på onsdag. Får se hur man mår efter nästa behandling.
Ikväll ska vi gå på bio och i morgon till jobbet.
Allt väl!
Hej hej/Viveka


Torsdag 24 sept

Vaknade ½5 i morse med världens huvudvärk....biverkning??
När jag sen steg upp och tittade mej i spegeln var jag som en kokt kräfta i ansiktet, också en biverkning??
For i allafall och besiktade Dagny,inga problem med den husbilen. Åkte till jobbet och blev succesivt bättre i
ansiktet och nu är det nästan bra. Kanske jag klarar det den här gången. Nu har jag bakat blåbärsmuffins, dom blev jättebra,och lite förberedandeför kråkbärssaft, det är ju så nyttigt sägs det.
Planen är att jobba i morgon, har lite ekonomipyssel att göra. Men man är tämligen ensam, alla är ju utspridda på olika uppdrag.
Nu ska jag packa ihop gubben och mej själv och hoppa i säng.
Kram och godnatt!
Viveka


Onsdag 23 sept

Hur kunde vi sova så mycket som vi gjorde igår? Och ändå har vi sovit hela natten, utan avbrott.
Vi åt en rejäl frukost i morse och efter utcheckning begav  vi oss till onkologen, där vi hade tid
kl 9. Jag fick en massa intravenöst innan Torisel skulle in. Allt tog ungefär 2 timmar. Detta ska jag alltså ha 1gång/vecka i Sunderbyn och jag kan inte köra bil efter så då får det bli taxi.
Allt mitt hopp står nu till att dom eventuella biverkningarna uteblir.
Sov i bilen från Umeå till Skellefteå, helt utslagen. Men sen blev det bra.
Nu har jag tagit hand om lite bär och rabarber. Skönt att ha det bortgjort.
Vi har också badat bastu så nu väntar sköna sängen. Ska besikta Dagny imorgonbitti sen åker jag till jobbet.
God natt, nu är jag överstinnan igen!
Viv


Tisdag Hotell Björken 22 sept

Ja efter ett "hårt" uppvaknande kl 07  och en varm dusch åt vi frukost. Mycket  och gott.  Kl 9 var det provtagning och kl 11 träff med Erika, min onkolog. Det blir inte Avastin som dom sa tidigare utan Torisel, ett liknande preparat som ges via dropp 1 gång/vecka och det kan jag få i Sunderbyn. Men idag gick det inte att genomföra så det blev en natt till på Hotell Björken. Nå sängarna är toppensköna och vi har ätit både lunch och middag här. Efter lunchen sov vi i 3 timmar, härligt!
Nu är vi precis hemkomna från Gunilla. Har fått både det ena och det andra så vi är mätta och nöjda. Ska nu bara sova vidare till kl 8 för sen blir det behandling och hoppas verkligen att jag slipper dom värsta biverkningarna.
Godnatt, godnatt!
Viv

Måndag 21 sept

Först och främst, grattis lilla mamma Olga, 96 år idag! Hoppas att din dag blev trevlig med många glada skratt och fina gamla sånger.
Jag har jobbat idag och fick veta att jag ska flytta....ska byta rum alltså. Vi är ju trångbodda i hangar 86 så jag ska flytta till ett mindre rum. I mitt nuvarande skall två ev tre killar få plats. Dom är ju vana att sitta trångt, vi tjejer har ju så mycket saker som tar plats.
Det blir nog bra när det blir klart. Men nu börjar det igen, "striden" om mej! Ledningen vill ha mej som skvadronsassistent och divisionen vill ha mej kvar. Ett guldläge för löneförhandling! Och jag som är sjukskriven 50%. Det är nu man vill klona sej! I dagsläget jobbar jag ju lika mycket för dom båda avd. Det är roligt vilket som. Alla är lika trevliga.
Men just nu ligger vi, maken och jag, i sängen på våning 7 på Hotell Björken  vid Umeå universitetssjukhus. Ska få min första behandling av Avastin och Interferoner. Vet ej hur jag reagerar på det. Det lär väl märkas i morgon.
Vägen hit var becksvart ska jag säga. Väldigt mörkt med den svarta asfalten och vägarbeten hela tiden. Men det tog 2 tim 40 min så det gick ju bra.
Nu har vi tänt ljus och druckit ett glas rött (medicin) så nu blir det natti natti.
Ska ta prover kl 9 i morgon och då får det ju inte vara så mycket rödtjut i blodet.
Godnatt på er alla mina bloggläsare!
Viveka


Helgen 19-20 sept

Ja det blev lingonplock  igår och vädret var fantastiskt. Vi gick i bara T-shirt, jo jo vi hade byxor också!
Toril. Rolf och jag, vi fick ihop 45  liter. Men lingonen var så ojämt moget  ganska mycket blöta och övermogna eller så hade det varit frost. Skit samma, en himla massa sylt blir det i alla fall.
Mina  fina välartade barn ska få några burkar var så klart.
Vi åkte upp till Kronidan, åt gott i grillkåtan hos bror och svägerska. Elin följde med, det var nog sista svängen med Dagny innan vi vinterställer den. Besökte även Åsa och Lars för att kolla in den nya kaffemaskinen och Åsas nya frisyr. Det blev  MVG på båda.
Gjorde en stor tårta till mamma och hennes vänner på Bjärka, det var uppskattat. Lite presenter och blomma.
 Väl hemma igen så rensade vi alla dessa bär så nu förmodar jag att det blir en massa röda syltkulor som kommer att flimra framför ögonen när jag ska sova. En massa sylt är också kokad, resten i morgon.
Ska jobba hela dagen och  på kvällen åker vi ju till Umeå. Min behandling med det nya påbörjas på tisdag.
Ska försöka lägga in en bild på min mamma. Hoppas att det lyckas. Annars måste jag konsultera Elin, min lilla datafreak.
Kram och godnatt
Överstinnan

Mamma 96 år den 21 sept. Här får hon tårta.
Mamma Olga fyller 96 år den 21 sept.  Här får hon tårta.Mamma Olga 96 år den 21 sept.


Fredag 18 sept

Förlåt Ulf att vi missade din födelsedag i går! Men grattis grattis i efterskott. Ni har det härligt runt om i dom grekiska öarna har jag förstått.
Vi å andra sidan har haft en härlig kväll med Alf B, halstrad strömming, färsk potatis, (tack Hultins) och alla tillbehör.Den som saknades var naturligtvis fru Bengtsson.
Vaknade av telefonen i morse. Har sovit väldigt  bra i natt, inga svett- eller pinkattacker som störde, bara en massa konstiga drömmar men det har jag alltid haft.
Efter rutinerna blev det en promenad ner till stan, klippte mej hos Hanna, träffade Karin och vi begav oss till marknadsområdet i svinkylan. Herre gu det var ju sol och varmt när jag gick hemmifrån och nu fick man storma in på Coop och dricka skållhett te för att få lite värme.
Vilade en stund och sen gick vi lös på strömmingen. Blåbärskaka med grädde efteråt var inte helt fel.
I morgon om allt är OK ska jag och Toril plocka lingon sen åker vi, maken och jag till Kronidan. Mamma fylller 96 år!! Lilla lilla mamma, vad gammal du har blivit, och  ett virrvarr i huvet är det. Men sångrösten finns kvar så vi hoppas på en sångstund på söndagen.
Nu ska vi se på Dirty Dancing....igen!
Kram och hej
Överstinnan


Torsdag 17 sept

Godkväll alla glada!
Torsdagar verkar vara mina bästa dagar. Tog en lång promenad  på förmiddan sen for Karin och jag till vårt favvoställe: Kyrkbyns kök! Vilken himmelsk mat och vilken atmosfär. Ögat får det ögat vill ha!
Sen blev det lite shopping innan kroppen skrek.VILA! Väl hemma så hittade jag två fina Karl Johan, gott.
Vi har ätit ärtsoppa till middag med Ante , Maria och Elin, men ingen punsch!
Samtal från Umeå, jag ska  vara på onkologen kl 9 nu på tisdag, alltså åker vi ner på måndag kväll. Ska nu få ytterligare en ny sort, AVASTIN. Hoppet står nu att jag inte får så mycket biverkningar så jag måste in på sjukhuset.
Synd att jag inte fick vänta en vecka till så hade Maria och jag kunnat åka tillsammans, det hade varit så bra. Men vi kanske kan åka tillsammans vid ett senare tillfälle. Vet ju inte om jag ska behandlas 1 eller 2 ggr i månaden. Det lär ju visa sej på tisdag.
I morgon blir det halstrad strömming nere vid stranden, hoppas på fint väder.
Nu är det sängdags igen, tänk att så är det varje kväll. Annat var det när man jobbade dygn i Klöverträsk, då sov man på dagen och jobbade på natten.
Tur att det är över, skulle inte orka med nattskift igen.
Puts & kram
Överstinnan


Onsdag 16 sept

Tjena!

Jobbade hela dagen igår, samma snurr! Var på HSE och tog en massa prover och IDAG ringdes det från Umeå, två gånger!
Först den där konstiga Anders, sen onkologen Erika.
Nu är det nya giv. Jag ska till Umeå snarast för att få samma lika medicin i droppform som Maria får, alltså Avastin. Ska bli spännande. Det ska tydligen kombineras med interferoner, vad nu det är.
Jag har jobbat halv dag idag och jag har haft en tid hos dietisten som kollar vad jag äter om jag får i mej alla vitaminer. Fick en hop med näringsdrycker, men jag tycker att dom är äckliga.
Just nu sitter jag och försöker övertala mej själv att byta om och ta mej en lång promenad, men jag är så trött......
Höres i morgon
Kram/Viv


Måndag 14 sept

Tjenamoss!

Upp i svinottan,svetten har vällt ut i sängen inatt. Fattar inte att jag svettas som en gris fast det nästan är frost i sovrummet. Sänglinnet är skrynkligt kallt och vått. No idea.
Känner på mej att det blir bättre  kommande natt.
Jobbet....kul som vanligt. Gick stavgång med Vinsalisa och Åsa  efter  lunch. Härligt och vackert väder. Vi gick en timme. Ont i dom förtvinade musklerna, men jag ska kämpa på imorgon åsså.
Dagen susade iväg, fick ändå mycket gjort. Känns  mycket bra. Det som inte känns bra är att Umeå inte hör av sej ang medicineringen. Hoppas på imorgon då jag ändå ska  lämna en massa prover.
Jag mår bra fast lite trött. Jag har nog glömt att jag är lite gammal nu...
Gladde maken med raggmunkar och färskt sidfläsk, en av hans favoriter.
Nu har vi tittat på TV en stund så det blir sängen snart.
En ny härlig dag kommer förhoppningsvis i morgon.
Godnatt//Överstinnan
Tänker mycket på Maria, min sonhustru.......


Lördag 12 sept, Grattis Åsa, Söndag 13 sept

Hej!
Ja det blev en kort sejour i Arvidsjaur. Det var så himla kallt så när vi spelat färdigt igår så for vi hem och låg som två döda i soffan resten av kvällen. Skönt!
Tittade på Tv och åt löjrom.
Sovit gott, inget kliande i benpiporna.
Upp kl 9 och tog hand om tvätten, strukit och vikt. Sen kom Ante och vi tvättade hans och sen min bil samt husbilen.
Eftersom det var rena sommaren så har vi grillat nere vid stranden.
Nu är det jobbet som hägrar i morgon och sen  ringer väl Umeå och bestämmer vad som ska ske med mej.
Ante och Maria åker till Umeå i morgonbitti, Maria ska påbörja sin behandling.....
Nu ska jag sova!
Godnatt säjer  Överstinnan

Fredag 11 sept, grattis Dagny!

Ja nu är vi då i Arvidsjaur och vi har spelat golf, som vanligt i regn och storm. Fast jag måste säja att jag hade himla bra och långa utslag, alltid nåt! Men i övrigt är det väl fan att så fort vi lämnar Boden så ska det spöregna. Jag är så frusen, har inget underhudsfett som skyddar mej längre.
Men nu står vi  på campingen och vi har ätit och badat bastu så det går egentligen ingen nöd på oss för nu ska vi lägga oss under täcket och titta på TV. Undrar hur länge det dröjer innnan vi somnat från allt.   Kusin Anders har ringt och meddelat att nu är nr 2 på G.
Kram & hej från Viv


Torsdag 10 sept

Ännu en dag som  jag mår jättebra. Har varit på mammografi, det gör ont! Konstigt, man är skuren kors och tvärs över hela kroppen och så ska man tycka att det är så obehagligt när dom trycker ihop brösten. Men det är ju nödvändigt.
Har haft en verkligt trevlig dag tillsammans med Karin först, vi for till Stenudden bageri sen till Gammelstad på underbar lunch sen eftermiddagen med Margarete. Vi såg  "Den vita massaien" (jag såg ju inte klart härom natten) tog ett glas rött och åt chips som sig bör när man är på bio. Bra film.
Planer finns att åka till Arvidsjaur i morgon, det ska visst bli fint golfväder i helgen. Får passa på när man står på benen.
Nu har vi badat bastu så nu finns det inte mycket mer att be för.
Slutar här med att önska er en god natt Viveka

Onsdag 9sept

Gokväll. Nä vet ni vad, den här natten var inte som jag ville att Klev upp ca 24, flyttade till soffan och tittade på en film, "Den vita massaien", fast bara halvvägs sen somnade jag.........i soffan. Inte kul men så här kan det bli. Orkade inte upp i rätt tid men jag kom till jobbet i tid...nästan i allafall.Nu har jag jobbat tre dagar i sträck, tänk för ett år sen, vad var det för konstigt men det? I morgon ska jag på mammografi och om orken finns ska jag dra iväg till min Hangar 86.Nu har beställningen av hälsokostpreparaten kommit. Så nu ska Maria och jag bli FRISKA!!!Nu är det björkaska och bärpulver, surkål och diverse andra  saker som gäller. Hoppas man får skippa alla skitmediciner som bara gör en sjuk. Ikväll har vi badat bastu, underbart, mörkt och mysigt! En skinkmacka och sen ....isäng!Godnatt till er alla som flitigt läser min blogg. Kram från Hon som bor överst...

Tisdag 8 sept

Hej! Vaknade tidigt och efter sedvanligt pyssel på morgonen begav jag mej till F21. Träffade IngaLill och vi gick stavgång i jätteskönt höstväder. Efteråt fikade vi tillsammans med Åsa L. Kul att träffa fd arbetskamrater.
Hela dagen på jobbet, kändes kul som vanligt.
Dagen for iväg så himla fort, hade tänkt åka hem 15 men plötsligt var klockan 16 och då var det hemfärd.  Energin fanns kvar när jag kom hem. Putsade  två fönster, vinterställde vår lilla balkong sen kokade jag lingonsylt av fjolårets bär, samt lite svartvinbärsmousse till Maria och mej det lär ju vara väldigt nyttigt till filmjölk.
Tänk om man fick må så här hädanefter, men imorgon får jag väl besked hur det kommer  att bli framöver,  till dess LEVER jag.
 Nu ska vi titta på TV en stund, sen sköna sängen.
Kram och godnatt önskar Överstinnan

Måndag på jobbet!!!!

Ja här är  det snabba kast. Ena dagen ligger man som död och nästa är man där man ska vara.
Lördagkväll tillbringades i sköna soffan, kom i säng vid 23-tiden, somnade som en stock, drömde rara drömmar NÄR DEN JÄVLA MAJOREN RINGER KL 0121 på min mobil!!! Man blir så.........ja ni vet. Kunde inte somna om på länge. Man måste ju kunna ha på mobilen på natten eller?
När jag väl somnade om så sov vi jättelänge.
Vi åt en sen frukost och sen blev det våfflor och blåbär hos grannen, gott gotti gott gott!
Tog en tur till Luleå och köpte en ny skrivare, på tiden, svart och snygg. Sen en skön promenad till vår sonhustru Maria som fyllde 43. Där blev det tårta (Elin bakade) och kaffe, hemskjuts  med Ante.
Tänk jag har sprungit mina 72 steg i 26 år och nu måste jag stanna och vila, det gör mej så bedrövad att orken är nästan helt borta. Jag får smärtor över bröstkorgen speciellt om jag bär nåt uppför. Konstigt.
Natten var väl så där, vaknade med jämna mellanrum, men steg upp 0615 ialafall. Kokade vitkål, har bestämt att jag ska äta det varje dag, det sägs vara tumörhämmande. Man måste gripa alla halmstrån.
Åkte sen hit till jobbet, har fått en hel del uträttat. Om jag mår så här pass, ska jag hit igen imorgon. Men som sagt, jag kan bara planera en dag i sänder.
Nu ska jag åka till Apoteket och hämta ut resterande  cortison och lite till. Det blir videokonferens mellan S-byn och Umeå på onsdag, det sak bli spännande  att höra vad dom kommit fram till vad gäller min fortsatta medicinering. Men jag är glad för varje dag inte behöver äta Nexavar.
På återhörande!
Viveka

Lördag 5 sept

God förmiddag alla mina vänner!
Gårdagen var väl lika som dom andra dagarna, lite bättre i skelettet, fick bara två sprutor, det var positivt.
Det som är det värsta här är MATEN! Förresten kan man inte kalla det för mat. Jag tror inte grisarna som mamma hade i Kronidan hade ätit det jag fick till lunch. Jag sa bort all mat i fortsättningen. Jag önskar att Kent Ögren fick bo här ett par veckor och känna på hur det egentligen är. Det är inte fel på personalen,  dom gör allt dom kan.
Nåväl, maken kom med pizza och vi såg en knepig men bra film "Brokeback moutain", fast Rolf tittade bort när dom heta kärleksscenerna mellan två män visades. Kärlek är kärlek oavsett kön, tycker jag.
När Rolf åkte iväg 2330 så var det bara att slumra in några timmar.  Vaknade kl 4  kall och varm, kall och varm, av och på med täcket. Så höll jag på till ½8 sen somnade jag. Nu är jag nyduschad och ska få mej lite yoghurt och kaffe sen ska jag få åka hem.
Bastugänget bygger veranda så jag ska få åka med Ante och Maria när dom kör från Luleå.
Nej nu ringde maken, Toril vår ängel, kommer och hämtar mej pronto!
Kram & Hej!
Nu ska jag bli Överstinnan igen. 


Torsdag 3 sept

Just nu känns ingenting roligt. Dagen har väl varit sådär, lite blandat om man säjer. Jag har flyttat från sal 4 till sal 8 När klockan var 0915 gick jag ut till köket och efterlyste min frukost. Allt var bortdukat och jag fick till svar att "du hade ju ont så jag trodde inte att du ville ha nån" och det var likadant med middagen igår. Kl 6 ringde jag på och jag fick samma svar. Tänk att det är alltid nåt tokigt som händer här. Jag som verkligen behöver äta!Fick en rejäl dos cortison i hopp om att det onda i skelettet skulle ge med sej. Det höll till nu ikväll då blev det sprutor, intravenöst och muskulärt (jag börja lära mej termerna) Ansiktet är  rött och uppsvullet av acne (vid mina år?)som också det ingår i biverkningslistan.Men nu till det tråkigaste: jag har ringt och avbokat Cypern, det är ingen idé för mej att chansa och tro att jag är besvärsfri om en vecka. Det är så sorgligt! Jag är så himla ledsen. Vi hade ju tänkt åka och mysa, maken och jag, bada saltvatten och äta gott. Vet inte om vi kommer iväg framledes heller. Just nu kan man inte glädjas över det goda resultatet när biverkningarna är värre än själva sjukdomen.Vet ej om det blir hemgång i morgon, beror på dagsformen. Maken har varit här en stund ikväll, det blir inte så länge för han jobbar ju så sent.Önskar mej en god natt utan Ketogansprutor.Viv på Rum 8(jag har legat på rum 4,6,8,9,12,13,15,16)


Onsdag 2 september

Att jag mådde som en prinsessa och bokade en utlandsresa i måndags det var för bra för att vara sant! Vaknade ½3 i morse, skelettet värkte, magen, huvudet, ja hela kroppen i uppror. Stoppade i mej mer än tillåtet av mina "extra,extra" och ett gäng Panodil. Men icke någon lindring.
Rolf ringde akuten och blev kopplad till Jourcentralen som ville väcka upp en distriktsköterska som skulle kontakta S-byn som skulle väcka jourläkaren som skulle kolla journalerna och ge sköterskan tillstånd att köra hem till mej och ge mej en spruta. Undrar hur lång tid detta skulle ta?
Då härsknade herr Andersson till och sa:Tack, vi kör till akuten!
Jag hade så fruktansvärt ont så jag yrade.
Tack och lov så var det samme läkare som kvällen innan, så inom en kvart så satt nålen i armen och en varm skön känsla spred sej sakta genom hela kroppen.
Denna gången fick jag allt vika mej och låta mej bäddas ner i en säng på Avd 51. Samma gamla välkända avd.Det är som en stor familj, men som i alla andra familjer så finns det ju ett svart får.....och han var inte med på ronden i morse.
Något upprörande tycktes reaktionen bli när det uppdagades att provsvaren var förväxlade, en utredning med S-byns lab och Umeå anbefalldes på ronden i morse. Men är man förvånad? Nej inte jag.
Har väl slumrat till mellan injektionerna, men det var då fasen vad långdraget detta blev.
Det blev en skelettröntgen idag kl 2 och man har aldrig sett ett så vackert skelett här på S-byn, så det så!
Nämen, skämt åsido, allt såg perfekt ut, inget sjukt.
När jag låg här och funderade så hörde jag en grov mansstämma:
-"Vad blir det för middag?" Flickan svarade:
-"Chiliconcarne med ris"
-"Med ris? Va fan, ris fick vi ju till lunch"
-"Jasså"
-"Håller vi på bli kineser hela jävla Sverige?"
Det säger väl lite om variationerna på maten, man är tacksam att man kan se VAD det är man äter.
Maken har varit här och gullat och kramat det känns varmt och skönt och nu ska jag krama kudden och önska mej en god natt utan smärtor....
Kramar från en tillfällig gäst på Avd 51, sal 4 (3 sängar)


1 sept, Grattis Anita R och Robin!!

Ja dettta var ju också en dag, inte särskilt rolig. Vaknade i morse, biverkning nummer 10 hade anlänt. Magen värkte, inget hjälpte. Kände mej allmänt risig. Och jag som bokade resan igår...
Ringde Umeå och det bestämdes att jag skulle ta mina prover idag istället för nästa tisadag.
Snabbt ner till VC, fick väl vänta nån ½-timme, hem och raka spåret i horisontalläge. Onkologen ringde och hon var tveksam om det verkligen var av medicinen jag mådde dåligt, hon trodde på en infektion i stället. Fan fan fan tänkte jag, vi vill ju till Cypern!
På eftermiddagen  kom provsvaret. Det var som väntat väldigt dåligt, dom vita hade gått ner ytterligare, varpå jag rekommenderades att bege mej omg till Sunderbyn. Sagt och gjort, Åsa kom så lägligt så hon körde mej med sin nya fina bil till "huset". Nu hade jag fått benvärk också som tilltog undan för undan. Prover togs och läkaren meddelade att det skulle bli inläggning på Avd 51.
Nu hade jag så ont att jag blev förvirrad, trycket steg, fick slutligen en rejäl dos morfin intravenöst.
Sen kom det nya provsvaret och det visade att dom vita hade gått upp till 3,0 och inga tecken på nån infektion,ingen feber, alltså vem ska man tro på?
Jag var naturligtvis glad att slippa bli kvar, men vems provsvar hade jag fått tidigare.... eller??
Nåväl, jag är hemma och fått pytsa in lite mer morfin för det höll inte så länge.
Nu snurrar det lite ooch ögonen vill bara falla igen. Jag hoppas att natten blir lång skön och smärtfri.
Godnatt!
Ö-innan


RSS 2.0