Lördag 30 jan

Oj oj oj är det så här svårt att ha småbarn nuförtiden?? 200% engagemang från föräldrar i en ensamposition...Jag har nog blivit gammal, för jag minns inte att det var så omständligt....och då hade jag två på raken.
Nåväl det är synd att det är så kallt så man inte kan rulla dom i snön.. Nog med förslag.
Det är ju så, man är van med att det är relativt tyst när man vill titta på TV. Förvisso brukar ju skåningar prata på men det är det övriga larmet som frestar på.
Nu ska vi ner till grannen på bullfest, ska bli trevligt med lite omväxling.
I övrigt mår jag kroppsligen  ganska bra, ska försöka stänga av...

Tills vi hörs igen....ha en trevlig kväll.

"Häxmormor"

Fredag 29 jan

Igår var det tre år sen min  kära svärmor gick bort. Det var så sorgligt, vi hade  inte kännt varann så länge, men vi kom väldigt bra överens. Livet är orättvist!!
Hade fullt upp på jobbet igår, möten , möten. Det är  gott om såna nu när det ska  genomföras vinterfjällflyg i Abisko och jag är utsedd till kommendant (kommandora)men jag hann iallafall få en snabbfika med min gulliga Carina HSA. Kul.
Kom hem, maken sov efter nattens och förmiddagens plogning, och målade......igen. Nu blev det inte vitt utan GRÖNT! Höstolen i hallen blev äntligen ommålad efter flera års tvekan.  Tittade på Robinsson och sen var det godnatt!
Nu ska jag åka till Kallax och hämta Fia (Rolfs dotter) och barnbarnet Liam, så nu blir det full rulle i några dagar, det brukar det bli med en pigg 2-åring.
Synd bara att det är så kallt, kan ju inte vara ute nån lång stund.
Men..
"När man engagerar sig i något, glömmer man det dåliga vädret!"
Nu är det frukost.
Ha en riktigt fin fredag..på återhörande.
Överstinnan


Onsdag 27 jan

Hemma idag och det är då tur för vem kan köra i detta väder. Som sagt var, man måste ha humor för att bo i den här landsänden. Såna här  dagar är jag glad att jag inte har hund, eller ÄR hund.
Men humor eller ej, sängen är färdigmålad, jag är nöjd, ja det är maken också, och vi har sovit i den i natt.
Köpte ett nytt överkast, men nån sprallig färg blev det ju inte, man är ju "bääärsch" i grunden....öken kanske!
Nu har maken kört iväg med plogbilen och jag ska försöka vara lite huslig. Har inte hört av min favvodoktor ännu men dagen är ju inte slut.
Jag har bokat ett bord på Veckans Allehanda fr 8 febr, ska bli skönt att bli av med en MASSA överblivet.
Min devis för dagen:
"Det är viktigare att fullgöra ett arbete än att påbörja det!"

Ha en trevlig kväll!
Överstinnan

Före......                          Under tiden........          Efter.......

         
Klicka på bilden för större bild.

På jobbet 26 jan

Igår for man till jobbet tidigt tidigt, tog proverna på HSA men sen på em hade jag så ont i magen så det var bara att köra(plåga mej) hem. Lite extra morfin och snabbt under filten på soffan, sov  över 3 timmar, sen var jag någorlunda pigg. Det är nog nån sorts maginfluensa som går, hoppas jag.
Idag har jag varit på röntgen, DT, och som vanligt vet man ju ingenting förrän "El doctore" ringer. Umeå har då ringt och meddelat att mina vita är på väg neråt så nåt starkare än Sutent 25 är inte aktuellt. En lydig kvinna är en lycklig kvinna!
Rolf är hemma och målar färdigt våran säng, ska bli himla kul att få dit ett nytt sängöverkast i en helt oväntad färg!
Bifogar bild senare.
Nu ska jag jobba vidare med kommendantstjänsten för Abiskoövningen, rather much to do.
Nej, först är det ju fika!

Kramizar/Viveka

Söndag 24 jan Frufridagen, stekt palt till middag!

Sovit skitdåligt inatt. Satt uppe flera timmar och läste(lyssnade) och kollade FaceBook. Men sen när jag väl somnade vaknade jag inte förrän 1130. Halva dagen åt fanders jag som skulle starta mitt stora projekt.
Men nu är beslutet taget, sängen är snart ommålad, och jag har ingen ångest att det är en handmålad Lundbergssäng som jag köpte 1996, grågrön, fanns inte vackrare säng....då, men nu var jag så spyless på färgen.
Nu blir den äggskalsfärgad, alltså vit i mina ögon, ska äntligen ha turkosfärgade påslakan! Tänk vilka problem man har!! Så inatt sover vi i greenroom och det går säkert bra. 
Ska till jobbet imorgon och det är provtagning som vanligt och på tisdag DT. Sen ska det väl bestämmas om och när klegget från lungsäcken ska tömmas ut. Men inte ett enda ingrepp utan att jag sover den här gången.
Fick upp luftfuktigheten till 48% med den nya maskinen, bättre men inte bra. Men här inne i greenroom hänger vi tvätt så där är det fuktigt värre.
Men.....
"Man kan inte vara stolt över att ha fattat ett beslut - förrän man sett resultatet!"
Godnatt alla nära och kära
Viveka

Före........                                Efter......
                                          
             

Lördagmorgon 23 jan

Igår, fredag, en mysig  dag med Ingela. Vi åkte till Luleå, hade lite viktiga ärenden som inte gick att utföra i Boden. Synd bara att det ofta är så att man tittar i Boden och handlar i Luleå. Måste bli en ändring. Köpte bl a en luftfuktare för vi har bara 35% fuktighet inomhus. Hoppas att det slutar knastra  i näsan.
Nåväl, blev bjuden på god pastalunch av Ingela sen bar det iväg hem. Kokade palt och köttsoppa. Bra att ha på lager inför kommande frusna dagar.
Idag ska det införskaffas vit färg, för nu ska sängen målas om, även pottskåpen. Ska bli januari månads höjdpunkt!.
Ha en trevlig helg!
Överstinnan


Torsdag 21 jan

Inte långt kvar till februari. Tänk vad tiden går fort och det går inte i repris...
Vaknade utvilad i morse, tog en promenad ner till Bj Vc och provtagning inför DT. Sen blev det fortsatt promenad till begravningsbyrån, en sista hälsning och penningbidrag till olika fonder m a a av  våra kära bortgångna.
Gick omkring på stan, ensam, åt lite lunch och tittade lite i affärer. Det är ju inte ofta man är på stan utan stress. "Ta dej tid att flanera och filosofera!"
Riktigt angenämt. En sak till, jag har gått mot röd gubbe minst 5 ggr idag och det känns så .....befriande roligt att göra nåt sånt, jag skrattade högt för mej själv!! När jag efter fem timmar kom hem somnade jag i soffan, mycket skönt. Tvättat lite och småstädat i lite skåp och lådor, lagom pyssel för en som jag, åtminstone just nu. Tänk, det är inte så länge sen som jag tränade regelbundet, nu har jag ingen ork. Ska försöka ta dagliga promenader i allafall. "Bästa motionen är den som blir av!" 
Killarna har erbjudit sej att valla mina skidor om jag vill åka, men med en massa klegg i lungsäcken tar det emot, får nog vänta ett tag till.
Men i morgon ska Ingela och jag åka till Luleå, hoppas på en riktig mysdag.
"Lyckan är anspråkslös-det mesta beror på vår inställning!"
Nu ska jag lägga mej och lyssna på min ljudbok, Hypnotisören av Kepler, en rysare......
Vickan

20-21jan

Mitt i natten!
Vilken dag!
Hos tandläkaren kl 0710 i morse. Vaknade kl 5, tämligen utvilad. Inte undra på det, man somnar ju i soffan på em, som vanligt. Nån gång måste man ju vara pigg och utvilad!
Nåväl ingreppet tog 1½ tim, körde sen raka spåret till jobbet. Men sen på em kom den kolossala tröttheten. Jag bara "dog". Samlade ihop alla krafter och for hem och ........på soffan och somnade bums.
" Hela samhället borde ta en tupplur på eftermiddagen, ty efter en middagslur börjar dagen på nytt!"
Kusin Anders ringde, vi fick en mysig pratstund, länge sen sist.
Men sen började  "festen". Vinsalisa snart 40 firades här ikväll med Pontus goda mat, Sara serverade och Åsa L, Maria och jag bara satt och njöt. Hur bra är det inte att ha en kock, bara några meter ifrån?  Det behöver man ha minst en gång i veckan, eller?  Vi har haft en fantastiskt trevlig kväll med många glada skratt.
Gott rött vin, direktlevererat från Hedlanda, tack kusin Anders, det var utsökt. Nu har gästerna åkt, disken avklarad, maken och sängen väntar (o)tåligt.
Ska sova till 8 imorgon, ska ta prover kl 10 inför DT på tisdag.
Mina kära barn har varit och hjälpt sin pappa inför kommande begravning av Ally. Ingen efterlängtat jobb precis, men dom är duktiga på det....också.
Sov gott alla nära och kära!
Överstinnan

Onsdagmorgon 20 jan Grattis Monica !

Kl är snart ½6, man har vänt på dygnet. Jag som brukar sova som bäst den här tiden, sitter nu vid datorn. Men man är ju trött som en gris (är grisar verkligen  trötta??) på kvällarna, orkar inte se på TV.
Jag bara klagar...Det är så torrt i lägenheten så det knastrar i näsan, man kan knappt andas. Men nu har jag ställt ut vattenglas lite var stans får se om det hjälper lite. Sen ska jag till tandläkaren kl 7 nu på morgonen, okristlig tid att måsta ligga och gapa.
Min favoritdoktor, förutom Dr Ante, ringde igår. Herregud om jag hade varit 30 år yngre så skulle jag ha blivit bilxtkär  i honom! Han är en verklig pärla som bryr sej om sina patienter. Det blir ingen tömning av lungsäcken innan DT den 26 jan. Kan hålla med att det är onödigt med ytterligare en röntgen för det. Han "hotade" med att "då blir det utan bedövning". Skulle nog fixa det om han utförde ingreppet..tror jag.
Käner fortfarande ingenting av min Sutentbehandling, Roger skulle övertala  onkologen Camilla,att jag skulle få ta en starkare dos som verkligen knockar mina tumörer, men hon är inte med på det tåget. Jag ska ge honom det 11:e budet, "Du Skall Icke Ge Dej"
Vi får se vad det blev av det. Känns lite lojt att behandla för svagt. "Ont ska med ont fördrivas!" säger devisen.
Nu ska jag ha en riktigt trevlig dag, eller hur?

Grattis än en gång Monica Landin!

Överstinnan

Måndag 18 jan

Ja i går var en sorgens dag. Som jag skrev tidigare så lämnade EINAR jordelivet mitt på dagen och sen i gårkväll var det dags för ALLY, mina barns bonusmamma, att somna in. Hon var så svårt sjuk i cancer så det var ju en befrielse för henne. Dock alldeles för tidigt. Åsa och Ante har varit hos pappa hela dagen igår och hela dagen idag. Jag själv hade svårt att komma till ro efter beskedet  sent i gårkväll. Allt blir väldigt påtagligt när man själv är drabbad av denna hemska sjukdom, det är ofattbart helt enkelt.
Men, jag har varit på jobbet, nästan hela dagen och planerar att göra detsamma i morgon. Det skingrar tankarna.
Men smärtan gör sej påmind hela tidan, så jag hoppas verkligen att den kuren som jag påbörjat idag ska göra nån verkan.
Jag ville ha en dubbelt så stark kur men min onkolog var väldigt bestämd på den punkten att inte mer än 25 mg/dag. Jag är rädd att det är för svagt. Men jag måste ju lita på expertisen, eller?

Nu finns det inte mer att orda om, först väntar TV:n och sen sängen, eller var det tvärtom?
Men........
"Den kloke tar det ena först och det andra sen"

Säger bara en sak: Godanatt och sov gott före, under eller efter TV-tittandet!
Hon som bor överst.

Söndag 17 jan.

Idag har min reservpappa,Kerstins gulliga pappa Einar somnat in. Fast vi visste att det skulle ske i närtid, så blir det ändå så påtagligt ängsligt när det händer. Men han ville dö så han slutade äta och dricka.
Vi pratade om det mycket i gårkväll när vi var på middag hos Kerstin och Kjell.
Idag har vi då varit med om prästvigning i Domkyrkan i Luleå. Biskopen förrättade ceremonien och det var en annorlunda tillställning. Sen följde vi med KG och Yvonne till Mariebäck och tittade på deras "reservhem" också en upplevelse, innan vi begav oss till Mariakyrkan för mat och samkväm, massor med präster så nu har vi fått andlig spis för ett bra tag framåt.
Nu är jag så trött, så nu blir soffan en välkommen vän. Har för avsikt att jobba i morgon, det gäller att ta tillvara dom bra dagarna, tids nog säckar man väl ihop av nästa Sutent-kur.

Vilken dag! Blandade upplevelser.
Nu ska vi sova.
Kram/Viv

Lördagmorgon 16 jan

Igår, fredatg 15 jan, grattis Isak och Grattis Ingrid!
For tidigt till jobbet och var däe hela dagen. Hem snabbt faast det var ett underligt väder, 15 gr kallt och duggregn.
Gjorde porterstek fast i bitar, jättegott men aptiten har svikit mej, kan knappt äta. Ett lätt illamående ligger som ett lock över. Jag har minskat 2kg sen vi for till Thailand.
Igårkväll kom Klara och Mats så dom fick äta också.
Somnade som vanligt i soffan, finns det nåt värre än att vakna ledbruten och ta sej till badrummet, borsta tanden, sminka av och sen krypa ner, det är ju skönt förstås.
Anders från Umeå ringde igår och mina värden var ju som förväntat mycket bra, allt utom blodvärdet, för lite rödvin trodde han, men det är ju lätt att avhjälpa. Ska påbörja Sutent på måndag, känns lite jobbigt när man vet vilka biverkningar det ger. Men har man nåt val? Vill ta en starkare dos men min onkolog Camilla sa blankt nej. Jag klarar inte det. Men mina tumörer ska ju bort, det är ju mitt mål och då måste man må dåligt.
Nåja nu tar man en dag i sänder. I kväll ska vi på middag till goda vänner, ska bli kul och i morgon ska vi till Domkyrkan i Luleå, min brorsdotter ska prästvigas. Intressant upplevelse.
Nu ska jag fika.
"Till en väns hus är vägen aldrig lång!"

Ha en trevlig helg!
Viveka

Torsdag 14 jan.

Goder afton. Gårdagen var intensiv trots att jag bara var på jobbet 5 timmar. Det var nog för jag var trött som en gris. Efterdyningar av resan troligtvis. När jag kom till jobbet blev det stor uppståndelse m a a min solbränna. Ja jag är faktiskt väldigt brun, likt en neg....nej jag menar färgad...(värdegrund...värdegrund...)
Somnade kl 4 på soffan, vaknade till när Elin och Ante kom och somnade snabbt om igen.
Men i morse vaknade jag, pigg som en pelikan(var tusan kommer det uttrycket från??). Kom till jobbet lika tidigt som förr, kändes fint. Lika många om inte fler glada tillrop över min bränna. Fikat med gamla arbetskamrater, kul, men vi saknade Folke S!
I kväll har jag varit till Isak,åkte med fam Andersson, han fyller 15 i morgon men hade lilla kalaset ikväll. Han är underbar som vanligt. Vi spelade wii-bowling och golf, jättekul, måste nog investera i nåt sånt spel.
Nu är det inte mer att hurra för, jobbet väntar i morgon, så det är lika bra att hacka näbben i väggen och försöka sova..
På tal om wii...
"Man vet inte vad man kan , förrän man försökt!"
Önskar er alla en god nattsömn och en fin morgondag.


Här nedan dricker jag en Pina Colada
Här dricker jag en Pina Colada


Onsdag 13 jan

Tjolahopp!
Ja då var man hemma igen. Tänk vad 14 dar går fort...ibland..utom när det är för mycket månad kvar i slutet av pengarna!!
Resan hem gick bra trots makens magsjuka. Han behövde inte "bo" på toa. Men han kunde ju inte äta eller dricka (öl, vin eller GT) utom vatten förstås. Om man kan hitta nåt positivt så blev det ju billigare, haha.
Kom till Kallax efter en mellanlandning i Sharjah kl 1 på natten och Ante denna fantastiska son hämtade upp oss alla fyra och sen bar han som vanligt upp resväskor uppför alla dessa trappor. Vi var ju lite klena båda två. Tog till kl 0315 innan man varvat ner, kunde bara sova en liten stund, steg upp före sju och plockade bort julen och tvättade upp ALLT. Lite sunkigt att ha kläderna liggande i resväskan i 14 dar, det fanns inga garderober.
Tog en timmes promenad som avslutades på Bj VC för provtagning. Ska bli spännade att höra hur värdena är efter all sol. Solbrun, är bara förnamnet, åtminstone för min del, jag är svart.
Nu idag ska jag bege mej till jobbet, ska bara stanna på Maxi och handla lite snabbmat...undrar hur dom har haft det "mina killar", om dom fått nån mat när mor har varit borta........frukt och Loka.....hm.
"Att bry sej om småsaker kan spela en stor roll!"

Ha en bra dag, det hoppas jag för min del åsså!
Överstinnan, back home.

Kamala Beach 11 jan

Ja da var detta underbara slut. Helt otroligt att man varit sa pigg hela tiden nastan.
Igar var vi pa pedikyr och manikyr, billigt, billigt, men idag maste jag battra pa, det holl inte sa bra. Sa ar det, man far vad man betalar for.
Sista dan pa stranden igar, at gott, tog en drink med nagra trevliga pitebor som ar med pa samma resa.
Har packat lite och nu ar maken magsjuk, ja ni vet, men det gar ju over. Det ar ju synd att karlarna alltid far den svaraste av alla svara sjukdomar!!
Transferbussen hamtar oss kl 12 och flyget gar 1520 fvb till Sharja i Forenade Arabemiraten. Vi far val hoppas att vi kommer darifran.........

Vi borde vara pa Kallax tisdag 12 jan kl 0020...
Kram, vi syns och hors.

Fru Andersson

Kamala beach 10 jan Grattis Andreas!

Det blev en underbar dag igar. Vi akte till Phuket hamn och for med bat till Koh Khai Nok och stannade dar hela eftermiddagen. Underbar snorkling massor med fina fiskar dock inte  lika fint som Similan.
Kom tillbaka kl 6 och da blev det Festivalomradet och spareribs, skitgott. Och det basta, det blev Elvisshow, lite Eilert Pilarm-varning men med humor var det jattekul. Vi fick valja latar hela tiden,.......men sen kom REGNET! Fan att det ska regna  sa mycket. Nu fortsatter Ladies Night med Ladies Day, vi ska gora  pedikyr och manikyr. Sen stranden, sista skalvande dagen, i morgon  blir det flyget hem.

Kramizar till er alla.
Viveka

Kamala Beach 9 jan

Hej pa er alla mina kara!
Igar blev det stranden mest hela dagen. Vi gjorde footscrub Rolf och jag sa nu ar vi  ytterligare en cm kortare.
Det pagar en festival har mellan 8 och 10 jan det liknar Boden Alive men 1000 ggr varre. Dom spelar sa hogt sa man kan inte prata. Vi skulle ju lyssna pa Elvis ikvall men han far nog stalla in sin show.
Vi at pa var favoritrest, en italiensk, rent och frascht men ikvall ska vi ata pa festivalsomrade, spareribs.
Men nu till dagen. Kl 12 aker vi taxi till Phuket hamn, fvb till Koh Khai Nok, Koh Khai Nui och Koh Khai Noi. Da foljer Stenbergs med, det tar bara 15 min med speedboat.
Hur mar jag? Jag var sa trott igarkvall sa  maken fick slapa mej hem, somnade bums och fortfarande halvdo kl 8 men nu ar det bara bra. Ska vila ett par timmar innan vi drar ivag.
Vadret ar perfekt idag, men det ar lite regn nastan varje dag. 

Ha de bra trots kylan, vi  far nog varat helvete nar vi kommer hem.
Kram o puss pa aterhorande.
Overstinnan pa vift


Kamala beach 8 jan.


Om Elvis hade levt skulle han ha fyllt 75 ar idag. Vi ska pa Elvisshow i morgon for att hedra hans minne.
Gardagen:
Vaknade 0540, utvilad. Vi skulle ju till Similan. Fick frukost och sen kom en minibuss och hamtade oss kl 0645.
Det blev en marklig resa, en sightseeing utan dess like. Dessutom akte chaufforen for fortkorning. Baten skulle avga kl 0830 men da hade  vi inte kommit fram till piren. Naval vi kom ivag med en bat som hade 3 st 200 hastars motorer, det kallar jag speedboat. Men nu till det basta, snorklingen, vi har sett sa underbara fiskar i alla varldens farger, stora  och sma. Som att simma i ett akvarium, havsanemoner och koraller. Vi fick lunch och sen kom regnet, en overraskning, det brukar aldrig regna sa langt ut till havs. Men det slutade ratt fort. Mera snorkling.
Efter en helt underbar dag kom vi hem, ganska trotta men vara vanner vantade pa oss och vi gick ut och at.
Somnade ovaggad. Har inte tagit overdrivet mycket morfin, det har gatt bra med mindre.
Idag blir det stranden och senare:LADIES NIGHT. Da ska damerna ut pa sitt eget och vara gubbar far klara sej sjalva.
Men alla mar bra , lite solsveda men annars bara bra. Magen ok, inga myggbett, mycket handsprit och lite vin

Vill inte tanka pa att det snart ar hemfard.

Lev val!
Viveka
Nedan snorkling i Similan Islands


Kamala Beach 6 jan. Grattis Ingela!

Var ska man borja? Det askar varje kvall och regnar men dagarna ar naturligtvis varma, 33 gr ung. Igar skulle min pappa skulle alltsa ha blivit 103 ar om han levt, han blev 85!
Dagarna tillbringar vi pa stranden, jobbigt egentligen men ganska skontoch okompliserat. Kom i sang ganska tidigt man orkar inte sa mycket man har ju passerat tonaren.
Idag har vi provat att snorkla langs bortersta stranden dar det ar stenigt men fiskarna ar sa fula for att botten ar sa dalig. Men i morron ska vi till SIMILAN, jag langtar nastan ihjal mej. Som att bada i ett akvarium. Vi har aven traffat Micke Markstrom med fam pa stranden, och deras gulliga sma flickor.
I kvall har vi varit till Patong  pa en rest. som heter Baan Rim Pa, fantastiskt god mat och tjusig inredning. Mina fotter svider fortfarande men det finns botemedel. Rolf han omsar skinn varre an en orm, lite svart att ta i honom.
Jag har fatt oljemassage en gang och pa fredag nar det ar ladies night(Rolf och Roger ar forpassade till sitt eget) ska Karin och jag gora bade fotter och hander det ska bli underbart.
Jag knaprar morfin sa gott det gar, ibland mer ibland mindre, jag forstar att jag maste tomma sacken nar vi kommer hem, denna gang ska jag SOVA.
Kara vannar och slaktingar: SKRIV i kommentarerna sa jag vet att ni "ar med mej"
Kram till er alla nara och kara.
Viveka
Rolf, Karin och Roger halsar( jaa just nu ur en Singha)

Kamala Beach 5 jan . 2010

Ni vet inte att min pappa skulle ha fyllt 103 ar idag, men det vet ju jag.
Vaknade supertidigt i morse och hade sa fruktansvart ont  runt hogra lungan, preparerade mej med div smartstillande och som ett trollslag.............frisk igen! Ar det inte haftigt vad morfin kan gora? Gora, vad ar det for javla ord?
Har varit pa stranden ett tag, sen lite egen tid for pynt och sant. Sen for vi till den restaurant i Patong som vi har langtat till hele tiden........fullbokat, naturligtvis. Ska dit i morgon istallet. Men vi har bokat till Similan Island pa torsdag, men det blir bara jag och Rolf som aker dit. Ska bli helt underbart med snorkling mm mm.
Nu har vi kommit hem efter ett besok pa en biffrestaurant, jag tog pasta och rokt lax och det var sa salt sa det gick inte att ata och sen var det en familj fran 08-omr som verkligen lade an att HORAS sa hogt som mojligt. Fan va jobbigt. Ungarna supertrotta och skrikiga.
Nu sitter vi i receptionen och dricker kaffe och vantar pa att sangen ska ropa pa oss.

Godnatt och sov gott!
Viv och Rolf

Kamala Beach 4 jan

Hej!
Forst vill jag veta, Andersons i Boden.......ar det min familj eller andra Anderssons som jag kanner?  Kul att veta.
I dag har vi hyrt en taxi som tagit oss till  olika stallen runt om. Vi for till Butterfly and insectgarden och dar fick jag se de  varsta spindlar jag inte ens trodde att dom fanns, fy fasen va ackligt, men fjarilarna var stora manga och vackra. Orchideodligen var fantastisk, passade mej och Karin perfekt. Fick lunch pa ostkusten gott och valllagat. Tillbaka hem och tre timmars vila, ut och at igen pa HC Andersen, den har gangen blamusslor och garlicbread med vitt vin. Nu gar askan igen och regnet borjar osa ner men vi ar under tak.
Nu vantar sangen , i morgon blir det stranden.
Godnatt
/ Viveka och ganget

Kamala Beach 3 jan

I garkvall regnade det som tusan, rakt ner, satt ute pa balkongen och det varma regnet svalkade mina branda fotter. Skont! Ut pa HC Anderssen(igen) och at smorrebrod, Roger var sjuk och lag hemma, men vi andra fick gammeldansk o pilsner och madde ganska bra. Men i morse var ryggen AV. Men nu tror jag att det beror pa dom harda golven, sa nu har jag mjuka skor pa mej inomhus. Panodil och morfin, bra resultat. Har varit pa stranden idag, halvmulet och skont. Har atit italiensk mat ikvall, supergott!
Rolf har provat upp det han bestallt hos skraddaren, inte till 100% bra. Ny provning i morgon. Efter en lang intensiv dag sitter vi nu i sofforna i reception och bara kopplar av. Kopt en ny klocka, snygg, och den  visar att det ar dags att nanna nu.

Puss o kram
Viveka

Kamala Beach 2 jan

God fortsattning pa er alla. Nyarsafton firade vi pa en restaurat som heter HC Anderssen. En dansk sa klart (det gick bra for Rolf kunde oversatta nar vi inte forstod vad dom sa). Vi hade skitkul,  har aldrig sett ett sant fyrverkeri tidigare, det hade garanterat varit forbjudet i Sverige.  Efter tolvslaget gick vi till stranden och skickade upp sana dar Tsunamiballonger, fantastiskt , det lyste upp hela himmelen. Vi kom hem kl 3. Morgonen efter sov vi over frukosten, men det gick bra i allafall. Var till Kata Beach i garkvall, men herre gu vad ruschigt det har blivit sen vi var dar sist, men det ar ju 6 ar sen.  Mina fotter ar battre, det finns sa bra medicin i apoteken har.
I dag blir det en dag pa stranden, i skuggan. Jag maste bara fa bada i saltvatten.
Glomde beratta att vi fatt extra madrasser  nu men man ar ledbruten i allafall. Ligger for mycket.
Slutar nu men pa aterhorande (nej men kan man skriva sa? aterhorande??!!!!
Puss o kram till er alla
Roger och Karin halsar , nej inte ur flaskan.....dom halsar.......
Kram fran Viveka o Rolf

RSS 2.0