Juldagen -09

Oj oj oj vad den lilla sprutan ställde till. Ingen på sjukhuset upplyste mej om det, det gjorde Ante, för Maria har också fått såna här sprutor
Började få ont i ryggen på kvällen före julafton, och det escalerade mot morgonsidan. Jag låg på spikmattan i tron att det skulle lindra och det gjorde det faktiskt. Rolf kom inte hem förrän vid 11-tiden igår och det var ju en hel del som skulle fixas, bla bära ner julklapparna till bilen. Men då kom min lilla ängel Klara som glad i hågen sprang några gånger upp och ner och kånkade på en MASSA paket. Jag åkte med henne upp till Bredåker (Rolf sov efter nattarbetet). Kände att jag hade ingen vidare matlust och det var ju synd för Åsa och Lars hade lagat så vansinnigt mycket mat, godis och Klaras goda lussekatter.
Efter middagen och julklappsutdelningen fick jag  bege mej till deras sängkammare men det gick inte att ligga ner ens. Knästående i bilen hem, det var inte klokt så himla ont det gjorde i varje gupp. Väl hemma på gården fick Rolf rusa upp efter snabbverkande morfin och jag stod på alla fyra tills det lugnade sej och jag kunde ta mej uppför trapporna. Somnade så småningom, vet inte hur mycket morfin jag hann stoppa i mej,sov ganska bra i natt. Men i morse började smärtorna, nu i bröstbenet.  Har läst i FASS att det kan bli så här och att det ger med sej efter två - tre dagar. Hade man bara vetat det innan så hade men varit lite mer förberedd. Men klart att det ska kännas.....12.630 kr ska tydligen göra ont för hela slanten.
Nu känns det bättre och jag ska ligga i soffan och titta på TV, Rolf har åkt iväg och ploga några timmar.
Men:
"När allt verkar hopplöst, ta då ett steg tillbaka och lyft blicken!"  Och tänk på 11:e budet! Och tänk på kommande resa!

God fortsättning alla mina vänner och till min kära familj: Tack för alla fina julklappar!

Viveka

Kommentarer
Postat av: Dr.Ante

Tack själv!!!

2009-12-25 @ 20:02:30
Postat av: Monica & Mats

Hej lilla moster och god fortsättning!

Åh vad det är tråkigt att det ska vara sådana hemska biverkningar på all medicin Du får! Vi tänker på Dig och hoppas att det snart ger med sig så Du får må gott och ha det lugnt och skönt!

Bamsekramar från Björkön (ett kallt sådant -24 gr)

2009-12-25 @ 21:02:15
Postat av: Britt-Marie

Hej Viveka! Önskar dig en fortsatt god och smärtfri jul - och en härlig semesterresa! Kram B-M

2009-12-25 @ 23:08:31
Postat av: marg

Men när ska det vara slut på plågorna, det är ju då för tråkigt. Här rullar julen på (gud vad fyndigt)fullt hus igår och några idag och fullt hus imorgon, annandagen, men kul är det. Fick ett tänkvärt sms idag: En tanke om julen,vad skulle ha hänt om de vise männen had varit kvinnor, jo, de hade frågat efter vägen, de hade kommit i tid, hjälpt till med förlossningen, städat stallet, kokat en gryta, gett praktiska gåvor OCH det skulle ha blivt fred på jorden.

God natt min vän hoppas du får sova utan smärta!

Kram marg

2009-12-26 @ 00:29:19
URL: http://margarete.hultin.cc
Postat av: Alf och Kina

Kära vän! Vi vill så gärna önska dig en god fortsättning på Julen. Men då ska den verkligen vara GOD och inte präglas av plågor av alla de slag. En smärtfri fortsättning ska dé vá!!Du är en kämpe, det vet vi alla, men det får ju finnas gränser.

Själva kom vi lindrigt undan Julen. Vivi jobbar som vanligt under Jul och Nyår och är i Thailand. Jag och Kina tog den enkla vägen att fira Jul. Det blev en tvådagars julkryssning till Mariehamn. Nu vill vi inte ha mer julmat... Stora Julkramar från Kina o Alf P.S. Bilder kommer via mejl D.S.

2009-12-26 @ 09:43:05
Postat av: Monica & Mats

Hej igen!

Hörde av systeryster att Du mår mycket bättre idag (läs lördag) och att resan blir av som planerat - vad härligt! Hoppas nu att Ni får en skön och avkopplande semester och att Ni båda får njuta av värmen och varandra! Kramar M&M

2009-12-26 @ 15:37:18
Postat av: Karin Westman

God fortsättning hoppas att du kommer iväg på resa

jag tänker på dig varje dag ska du veta.

Kram Karin

2009-12-26 @ 18:32:53
Postat av: Karin Jönsson

God fortsättning. Önskar Er en skön semester.

De är ni verkligen värda. Som du fått utstå(ja NI)

Ha de bra och kom hem utvilad.

Kram / Karin

2009-12-26 @ 22:20:53
Postat av: Ingela

Önskar Er en skön och givande resa.Sol och värme

brukar göra underverk.Kom hem med förnyade krafter.

Bamsekram Ingela och CI

2009-12-26 @ 23:56:55
Postat av: marg

Hej Viveka och Rolf! Jag önskar er en trevlig resa, utan smärtor! Njut av solen, vila och ha det bara bra! Storkram marg

2009-12-27 @ 13:53:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0