Fredag kväll 2 nov

Tyvärr orkar jag inte skriva nåt, fick så fruktansvärt ont i em, inga extra doser hjälper......hoppas på bättring i morgon. Det går inte att bli ledsen när man har cancer, det blir reaktion direkt....
Men godnatt iaf, jag sover med syrgas inatt, det brukar hjälpa lite.
Viveka

Kommentarer
Postat av: Carin Hessmo

Träffade Majbritt Onnela som i sin tur nyligen träffat dig. Hon sade att du inte var i så bra skick och det är tråkigt att höra. Du har ju länge nu gått och dragits med dina problem och du kämpar tappert måste jag verkligen säga. Få hinner med och orkar som du gör. Heder åt dig. Håller tummarna för att det onda lägger sig så att du får en någorlunda dräglig tillvaro. Snart är det ju jul och då kommer tomten. Håll ut, min kära Viveka. Kramar i mängder.

2011-12-03 @ 11:56:22
Postat av: Siw

Hej Viveka! Önskar och hoppas att du piggar på dig, att smärtorna ska ge med sig, att den nya dagen är bättre. Du, med din energi, har inte tid att må dåligt så nära jul. . .Idag ska vi åka till Eskilstuna och se en dansshow. Fridas första framträdande som dansös. Hon är en snöflinga.Sedan middag hos sonen. Det bli säkert kul.

Många varma tankar och hjärtekramar/ Siw o Leif

2011-12-03 @ 13:01:23
Postat av: ulla ahlnander-olsson

Hej vännen, sänder dig många tankar. Idag har jag varit med Stina till Luleå o snurrat runt i affärer.

När vi kom hem fixade vi lax, spenat o sallad.Gott o med det lite energi för att sätta mig med sticken o samtidigt titta på "så mycke bättre" massor av kramar Ulla. Vi hörs.

2011-12-03 @ 19:44:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0