Söndag 27 sept

Hej allihopa!

En fantastisk helg! Har fått massor uträttat. Kokat ärtsoppa,blomkålssoppa, kråkbärssaft och gelé (!) tömt husbilen och tvättat upp allt. Det  känns så himla skönt!
Jag jobbade hela dagen i fredags, mådde bara fint utom att jag har ont i halsen och i tungan. Måste ta bedövningsmedel. Fick kallelse från S-byn ska ta prover på tisdag och till cytostatikaenheten på onsdag. Får se hur man mår efter nästa behandling.
Ikväll ska vi gå på bio och i morgon till jobbet.
Allt väl!
Hej hej/Viveka


Kommentarer
Postat av: Alf och Kina

Hej på dig, Viveka!

Ja, hade man nu haft vett att vara kvar i Boden så skulle säkert både din ärt- och blomkålssoppa suttit perfekt. Men vi fick nöja oss med pumpasoppa med rostade pumpafrön hos Frida och Monica på Matglädje nere i Hammarby Sjöstad.Den var god den med. På em blev det lotten för hela slanten tillsammans med fru Söderström. Nog känner man att hösten är på G även om de mesta löven fortfarande är gröna. Igår röjde vi sly omkring lotterna så nog har kroppen fått lite välkommen träning ett par dar nu. Ha en skön dag på jobbet i morgon! Hälsa Rolf!

Kramar...

2009-09-27 @ 19:00:14
Postat av: Gunilla

Hej kära syster!

Vad skönt att du mår bra,hoppas det håller i sig.

Här har vi pysslat lite med höstgöromål ute samt putsat fönster å tvättat bilar. Blåser kallt som bara den,känns som snöflingorna hänger i luften.

Har dammsugit lite, imorron kommer det en dam å titar på lägenheten.

Till helgen åker vi yill Luleå på kalas.Åsa fyller fyrtio å Emil tretton.

Kram från "syrran".

2009-09-27 @ 19:34:48
Postat av: marg

Hej, din energi skulle man ha. har försökt mig på att stryka, det gick med några plagg, resten imorgon.Imorgon är det också sjukgymnastik.

Vi har nysskommit hem från Luleå. var bjudna på middag hos Sanna och hennes familj. Gott och roligt och att krama lilla Olivia och stora Felicia.

Ha det så bra och sov gott lite senare

marg

2009-09-27 @ 21:16:46
URL: http://margarete.hultin.cc

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0