Måndag på jobbet!!!!

Ja här är  det snabba kast. Ena dagen ligger man som död och nästa är man där man ska vara.
Lördagkväll tillbringades i sköna soffan, kom i säng vid 23-tiden, somnade som en stock, drömde rara drömmar NÄR DEN JÄVLA MAJOREN RINGER KL 0121 på min mobil!!! Man blir så.........ja ni vet. Kunde inte somna om på länge. Man måste ju kunna ha på mobilen på natten eller?
När jag väl somnade om så sov vi jättelänge.
Vi åt en sen frukost och sen blev det våfflor och blåbär hos grannen, gott gotti gott gott!
Tog en tur till Luleå och köpte en ny skrivare, på tiden, svart och snygg. Sen en skön promenad till vår sonhustru Maria som fyllde 43. Där blev det tårta (Elin bakade) och kaffe, hemskjuts  med Ante.
Tänk jag har sprungit mina 72 steg i 26 år och nu måste jag stanna och vila, det gör mej så bedrövad att orken är nästan helt borta. Jag får smärtor över bröstkorgen speciellt om jag bär nåt uppför. Konstigt.
Natten var väl så där, vaknade med jämna mellanrum, men steg upp 0615 ialafall. Kokade vitkål, har bestämt att jag ska äta det varje dag, det sägs vara tumörhämmande. Man måste gripa alla halmstrån.
Åkte sen hit till jobbet, har fått en hel del uträttat. Om jag mår så här pass, ska jag hit igen imorgon. Men som sagt, jag kan bara planera en dag i sänder.
Nu ska jag åka till Apoteket och hämta ut resterande  cortison och lite till. Det blir videokonferens mellan S-byn och Umeå på onsdag, det sak bli spännande  att höra vad dom kommit fram till vad gäller min fortsatta medicinering. Men jag är glad för varje dag inte behöver äta Nexavar.
På återhörande!
Viveka

Kommentarer
Postat av: Marléne o Ulf

Hej hej !

Skönt att läsa att du kan må lite bättre mellan varven. Vi skickar en gosig kram från vårt varma ställe.

2009-09-07 @ 16:45:29
Postat av: marg

hej, våra trappor är ju jobbiga.Bra att du kan jobba mellen varven ändå. Har varit till tandhyg i okristlig tid, 8.20. Men allt var bra.Nu ska jag göra mina kvällsövningar och kanske sätta mig och sova sen.ha det bra, vi ses imorgon god natt och kram marg

2009-09-07 @ 21:42:01
URL: http://margarete.hultin.cc
Postat av: Carin Hessmo

Hej Viveka!



Snacka om berg och dalbana. Du behöver minsann inte åka till Liseberg eller Gröna Lund du, du har ju en alldeles egen i ditt eget liv. Hoppas bara att du inte drabbas av pandemin mitt upp i allt också. Själv mår jag bra och Per också. Har varit ett par dagar och gjort Ikea. Gud vad det finns mycket grejor där, man skulle kunna handla i flera dagar i sträck. Billigt kaffe har dom också.

Hoppas ditt tillstånd stabiliseras så du inte behöver in på Sunderbyn.

Kramar

Carin

2009-09-07 @ 22:35:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0