Måndag 26 okt-Grattis på namnsdagen Rasmus

Inte var det väl roligaste dagen i mitt liv. Först har man nästan rivit av skinnet från kroppen i natt. Sån himla klåda! Fattar inte av vad, jag har inte bytt duschkräm eller schampo. Det måste vara eländet jag har inombords som ställer till allt. Jag ser ut som en katt i slagsmål. Hur var det? Arga katter..........hm .Nu ska jag klaga: jag har ju aldrig haft nån sån här venport tidigare. Men hade jag vetat att det skulle vara så ONT flera dagar efter insättningen skulle dom aldrig  ha fått sätta in den. Eftersom allt är tämligen kaotiskt nu så kommer dom att få ta bort porten. Jag kanske ska ha nån 5:e sort cytostatika nu efter detta, kanske det blir piller...ingen vet, allra minst jag. Men jag byter onkolog, jag tror att det blir bäst så.
Hade hoppats på att Roger B skulle ringa, men  han är ledig denna veckan så det var någon helt okänd som ringde idag och han visste absolut ingenting, men han lovade att någon annan skulle ringa senare idag. Ringde det någon annan?? Nej! Nej! Men ska sanningen fram så hade jag inte förväntat mej det heller. Så nu vet jag inte om jag ska ha behandling i S-byn på onsdag eller inte. Den som lever  får se.
Ja då tar vi det där med lönen! Eva  som  säkert skulle ringa till mej i fredags, ringde hon? Nej nej och nu har hon semester hela veckan.
Våran stabschef kunde kanske........nej just det han har semester denna veckan. Provade ringa tjejerna på lönekontoret, nämen härre gu, en var hemma med sjukt barn och den andra...........semester!!! Alltså fanns där ingen som kunde ta beslutet och betala ut mina pengar. Jag parkerade mej hos skvadronschefen som är en mycket klok och sympatisk man och förklarade att om jag inte har septemberlönen i min hand på torsdag den här veckan så blir det 100% sjukskrivning från den 1 november. Jag som VILL jobba!
Han lovade slutligen att försöka fixa det. Så nu är det spännande värre. Jag ska då till jobbet i morgon och på torsdag. Kuriren kommer på torsd. och ska inkassera pengarna som vi samlat till förmån för  bröstcancerforskningen. Vi samlade ju in 6000 kr till "Mustaschkampen".
Vi är duktiga vi på Helikopterskvadronen.

Glad idag??
1. Jag har en sån bra chef.
2. Hade råd att handla på Axfood fast jag bara fick 1847 kr denna mån!
3. Klådan har blivit lite bättre
4. Har äntligen tagit fram "sticksömen" efter en lång stickfri era.
5. Vi får köpa älgkött i Ö-vik!

Puss och godnatt!
Överstinnan(men jag ligger INTE MED ÖVERSTEN!)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Viveka

Du vet väl att vi finns här om du behöver. Ring när som helst om du vill prata. Besök oss när som helst om du vill. Säg ifrån om du vill vara ifred, det accepterar vi och älskar dig ändå.

Många kramar från oss i Kronidan.

2009-10-27 @ 10:43:05
Postat av: Kicki

Ibland får man mer än man förtjänar. Det här med lönen låter ju helt osannolikt - 2009. Vi åkte till månen för 30 år sedan och FM kan inte ordna med en snabb utbetalning. Jag finner inte ord! Jsg vet att det går! Sen det här med byte av mediciner från bevisligen de som fungerade, biverkningar, läkare som inte ringer osv, osv. Hoppas du känner mitt stöd, jag finns här! Kramar Kicki

2009-10-27 @ 18:12:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0