Praha 9 juni

Dobrý den!
Men nu ska ni få höra, vi träffade ju tidigare ett par från Stockholm, Ingrid och Per, som är här på kärlekssemester. Det är första gången hon är här medan han är här för 27:e gången. Han har varit reseledare och idag vid frukosten ville dom ha med oss, han ville guida oss hela dagen. Vi har varit på ställen som vi aldrig skulle ha kommit på. Vid vaktbytet på Pragborgen träffade vi ett par från Skåne(kändes så bekant när kvinnan pratade...skånska) sen till Santa  Casa  de Loreto, en fantastisk katolsk kyrka. Vi har åkt tunnelbana, spårvagn och vandrat omkring hela dagen och vi har sett massor! Underbart! Det var bästa dagen på hela resan. Vi bjöd in paret, dom bor på samma våning, på champagne, Bohemia Sekt, sen har vi ätit en utsökt middag på en restaurang runt hörnet. Vi har nu boende i Skarpnäck om vi är till Stockholm.
Vädret idag var det bästa på hela tiden, sol och värme, det behövde man verkligen. Jag mår ganska bra, inte hundra, men acceptabelt. Sover i allafall bra, äter lite bättre, måste vara i bra form till nästa vecka när  min 48-tusenkronorsbehandling börjar.
Vi har planerat in en Folklore afton i morgon, igår var det bara Hj och jag som anmälde oss så vi får väl se om det blir av.
Som sagt, turistsäsongen är inte igång ännu. Vi hoppas på fint väder imorgon också så man får klä av sej lite.
Slutar nu  och önskar er en Dobrou noc!
Viv

Kommentarer
Postat av: marg

hej, idag har ni haft en härlig dag ser det ut som.

Vi är i Härnösand hos våra barn & barnbarn.

Bosse har uppdrag här men imorgon kväll åker vi hem, ska jobba torsdag.

Ha en god natt och sov gott kram

marg

2009-06-10 @ 01:05:23
Postat av: Nickelilltrolls Catarina

Åh vad härligt, en sådan dag är er väl unnat! Har ni provat på någon annorlunda mat? Så nyfiken på Prag - är staden värd att längta efter?

Kramar och sol!

Catarina

2009-06-10 @ 10:01:46
Postat av: Gunilla

Hej,vad trevligt det där lät med paret som guidat er.

Det är sånt som förgyller tillvaron ,samt att man får se lite mer.Å bättre väder är er välunnat.Det är ju faktiskt sommar!

Förhandlingar klart å jag får behålla mitt jobb-skönt.

Kram på dej å hälsa systern.

Gunilla

2009-06-10 @ 12:49:13
Postat av: Marléne & Lbweevled

Hej Hej !!

Nu skall du få en hälsning från den du minst anar, och det tack vare Marlene som jag lärt känna för många år sedan. Jag vet att du har problem med din sjukdom och jag vill på detta sätt ge dig en uppriktig tanke, jag tycker att du alltid varit en helhärlig individ, som liksom jag, går dina egna vägar. Hoppas med hjärtat att du kryar på dig,i m ig har du alltid en beundrare av mänsklig värme, vilket jag tyckerr att du alltid utsrålar !!¨

Många kramar från lbevled Illern, en gång i vÄrlden !! ( PS, du gav mig murklor,,en gång i världen,,,).

2009-06-10 @ 21:55:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0