Avd 51, Sal 9 Sunderbyn 25 april

Undrar om det var för att jag var otacksam och inte åt upp det jag blev serverad igår som jag fick mitt straff?? Ja man vet inte i dessa tider, "Någon" ville då ge mej en läxa för  när Rolf hade åkt hem så  blev jag så dålig så jag hamnade på intensiven. Inga sprutor , ED eller nåt annat  hjälpte. Det blev sömnmedel som räddade mej.
Kom tillbaka till avd 1230 och vem satt och väntade på mej? Jo mina kära kära vänner Karin & Roger. Kul!   Det är precis  såna energisprutor som  jag behöver mot mitt onda. Maria, sevitören Ante och Elin kom strax efter så vi fick en trevlig och underhållande eftermiddag.
Idag har jag duschat. Om några veckor är det väl ingen som ens funderar på om man duschar eller inte, men just i detta läge är det ju en bedrift. Man har ju slangar överallt.
Rolf har varit hit och han hade glömt mina joggingbrallor och jag blev plötsligt så himla ledsen.........Knäppt!
Det är ju inte hela världen, men hormonerna har väl fått sej en törn. Jag blev arg också......
Han skulle till K & K på grill, det är honom väl unnat, det är inte kul att sitta hela tiden med en som är lite stukad.
Nu ser jag Robinsson och sen ska jag se nåt annat kanske.
I morgon är en annan dag......ska  verkligen försöka  äta  så jag orkar vidare....

Nu hade jag tänkt sova skönhetssömn........
Puss & hej
/Viveka

Kommentarer
Postat av: Klara

hej käraste ;)

idag har jag sett film hela dagen, jobb imorgon fixa naglarna på måndag så om du är kvar på sunderbyn på tisdag så kommer vi mest troligt förbi...=D

Puss och god natt!

2009-04-25 @ 22:02:38
URL: http://klarrissa.blogg.se/
Postat av: Marléne

Hej kära moster !

Det var då för dj... att inte värken ville ge sig. Jag håller mina 2 tummar att denna natt blir bättre. Vilken tur att de kunde ge dig sömnmedel iallafall.

Vi är nu i Umeå o hämtar ett släpvagns last med grejor, oj oj oj vad grejor nån hade samlat på vinden ;) úndrar vem det kan vara :)

Vi åker tillbaka i morron. Elias ska ut på husletar jakt i morron.

2009-04-25 @ 22:05:16
Postat av: Marléne

Nu var jag för snabb med fingrarna hann skicka iväg meddelandet innan jag var klar.

Jag önskar dig en bra natt.

Stor stor kram från mig

2009-04-25 @ 22:07:18
Postat av: Ante

God kväll!Jag tänkte bara säga god natt,hoppas du få sova hela natten.Vi kan ju höras imorgon,så jag vet vad du vill ha på ostburgaren,jag tycker bara man ska ha osten,salt och peppar..syns imorgon å kramar från oss med negerpojkarna!

2009-04-25 @ 22:13:03
Postat av: Granen

Kära du! Klart det mesta är upp o ned och alla känslor på en och samma gång och allt annat med, typ! Vilken förfärlig natt du måste haft, jag kan bara ana, som själv bara haft huvudvärk fem gånger i hela mitt liv...........å en och annan stukad fot. Har du fått dina joggisar nu?! Vilken tur att du hade kompisar och Ante med Elin där i eftermiddag. Nu är väl Robinson klar, kanske tittar du på något annat nu?

Walter lagade mat till sin klass här idag. Nu sitter de och titta´r på en film som heter "Little Miss Sunshine". De skrattar så gott och har du inte sett filmen ska vi se den när du kommer hem!!!

Du hörde säkert att vi fick ta den röde volvon till Luleå igår. Kanske hörde du inte att vi höll på att få den inlåst i ett parekeringsgarage.....det hade per fått förklara för Rolf! Vi fick oss till livs en hel del under gårdagskvällen och jag ska visa dig ett av banden som spelade, på youtube. Så duktiga, och vilka glädjespridare, önskar de tagit vägen om ditt lilla rum!

Grabbarna i uppgången har lekt utanför mest hela dagen, med sina bilar, fiskespön (LG) och annat som skulle få en vårputs nu när snön formligen strömmar bort. Över tio grader nu ikväll. Jag har så smått börjat vårskruda lägenheten, alltså städa. Walter hade tur, för när det var hans tur så gick strömmen, men det kommer ju en morgondag! Per och jag tog en tur och köpte godis nu ikväll och tog Dixan med oss på promenaden. Över tio grader, så nu börjar det ordna sig minnsann!

Gumman, nu håller jag allt jag har för att du ska få en vilsam natt utan ont!!!! vi hörs imorgon, P&K, T

2009-04-25 @ 22:13:11
Postat av: stora syster

Hej igen..Hoppas du fa en lugn natt. Maste du sova ensam eller har dom sana dara karlar som kommer och ligger men en for en slant???? San vore val bra att ha sa du blir varm och Rolf far vila en natt..??? Nu far du love att aka darifran for vara skattepengar tar slut om du ligger och forstor dom. Vi pensionarer behover dom sa ut och jobba nu. Har du ett sant dar nattlinne som ar oppet i baken? Ar du "commando" dar? du minns val vad det ar??? Jag sover commando varje natt men inte ar det nan karl som kommer i alla fall..?? Kramizar till tusen. Vad synd att utlanningar inte far kopa vin eller champagne i Prag.. Vad ska vi gora? Blogga och fraga om forslag (eller stavas det foreslag) har glomt aven om jag var sa duktig i skolan pa att stava. Vad jag kan minnas sa var det ett ord som sitter fast med mej att jag hade ett fel pa en provskriving. Det var fodras/fordras. Vad betyder "fordras"? Har bott for lange i USA. Minnet, minnet. Om du laser det har sa ringer jag omkring 8 pa sondag morgon om du inte ar i kyrkan>>>

2009-04-25 @ 22:33:07
Postat av: marg

Nu försvann den himla texten som jag hade börjat på.

Jag har märkt att datorer är opålitliga, mitt som det är försvinner allt.

Idag var det 14 grader varmt och man har hopp om våren. Hos Inger blommar krokusen i trädgårdslandet.

Idag var det städ- och tvättdag här sooooooooo tråkigt. Imorgon ska jag gå ut på promenad igen.

Ska också prova motionscykeln nu när maken är hemma igen, ifall jag ramlar av eller fastnar.

Nu önskar jag dig en god natt utan smärta, sov gott



kram marg

2009-04-25 @ 22:46:54
Postat av: Anders

Många kvällskramar till dig och hoppas nu först, att smärtan är under kontroll. Och att ilskan finns där som motor.Kom sent hem efter en av de egendomligaste dagarö Först i synagogan med kalott på huvudet. Bar mizva. Dvs en motsvarighet till konfirmationen, som här tas på ett djupt - och för gossen - viktigt allvar. Bättre ån vad den Svenska Kyrkan kan prestera, där det oftast handlar om något ungdomarna skall ta sig igenom med sikte på en presebthög. Sen middg på nedlagd biograf. Mat, dryck och uppträdanden. Bl,a, en grupp med en kille som hette Fager..... och hade vunnit Idol en gång. Att åter se frisyrer som min ungdoms bakåtkammade brylcrèmestil hade jag trott vara omöjligt.men den har mot alla odds återkommit.Lustigt. Aew var med på morgonen i Synagogan, men avstod från festen för

måndagens prov i körkortsteorin. Deb är svår, så att

jag får frossa, om jag måste göra om den en dag...

Alexander växer, frodas och är glad. Litauerna bygger flitigt, så det rör sig bra på den kanten.

ralph E.,specialisten på färgsättning, kommer i morgon och han har alltid rätt inom sitt område.

Nu är det sent, så John Blund är nära. Hoppas, att han var hos dig först och gjorde ett grundligt jobb, så ayy du sover länge.

Många kramar igen!

2009-04-26 @ 00:48:19
Postat av: SkogsBritta

Nu i denna stund så hoppas jag att du sover gott kl. är 00,55 och svägerskan och jag har haft en intenesiv dag där vi tagit många kloka beslutt. Vi har beslutat om en speciell dag i augusti...det äterkommer vi om. Jag vil bara ge dig en stor BLÖT puss o EN KRAM sen så go natt.Vi syns imor´n

2009-04-26 @ 01:01:29
Postat av: Vinsalisa

Go morgon! Hoppas att natten har varit bättre än den förra.....Igår var det arbetsläger på Unbyn 56, 3 lass med trädgårdsavfall till majbrasan och det känns i kroppen idag...har det med åldern att göra?

Läser din kära storasysters inlägg, commando? ..har det med innehållet som brukar hällas ut på din stora säng att göra? ;=) Nu skall jag vara en god hustru och göra frukost till kära maken så han orkar tvätta idag.

Kramisar

/M

2009-04-26 @ 08:52:52
Postat av: Carin Hessmo

Det är då en evinnerlig tur att du är den du är. Dina krafter och optimism behövs verkligen i stunder som dessa. Önskar dig alla lycka och att det snart ska vända. Det är ju snart valborg och första maj och då har du väl tänkt ut och demonstrera. Då duger det ju inte att ligga till sängs, eller hur.

Kramar

Carin

2009-04-26 @ 09:37:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0