Måndag 30 nov Grattis Ante på namnsdagen!

Härlig dag på jobbet idag, fint väder fram till lunch åtminstone. Jag mår ju alldeles utmärkt, hoppas bara att medicinen inte är för svag. Men det lär väl visa sej. Har tagit prover i vanlig ordning, väntar på samtal från Umeå i morgon. Och från min bästis Roger B förstås.
Har varit till Edgar och Gustin på Bergnäset och hämtas 6 knivar. Han är helt otrolig på att få till så vackra knivar.
Som alltid så fick jag ju fika, man känner sej som barn i huset.
Det gick sakta hem ikväll, snöat som tusan och inte var det plogat, men hem kom jag och sen har vi varit på bio och sett den senaste av Stieg Larsson, "Luftslottet som sprängdes", superbra!
Har slagit in lite julklappar och nu ska jag på bäddan!  Maken väntar tålmodigt.
I morgon ska jag förhoppningsvis få svinspruta nr 2!
"Det är lycka att vara älskad-trots att man är den man är"!

Godnatt alla kära!
Överstinnan

Söndagkväll 29 nov

Godafton!
Nu är disken avklarad efter söndagssteken. Mina kära barn har varit här och vi har haft en mysig stund med klassisk stek, kokta morötter, potatis, kråkbärsgelé ,gurka och fruktsallad till dessert. Gammalmodigt värre!
Men ganska gott.
Nu ska jag i säng och med mej tar jag maken så klart!   Konstaterar att:
"Tiden räcker till för den som använder den"
Måndagen väntar med provtagning och en massa läkarkonsultation........

Godnatt alla nära och kära!
Viv

Söndag, 1:a advent.

Är jag lat eller vad? Har inte skrivit sen torsdag. Håller ju på glömma bort vad som hänt. Ja just, fredag var stora julpyntardagen med byte av div gardiner och stakar fram! Det blev varmt och mysigt. Och sen....jag fick besök av Inger Sundqvist, en tidigare arbetskamrat från minken-tiden, jättekul, vi hade verkligen en hel del att surra om!
Vackra vita rosor fick jag, tack!
"Även de visaste människorna njuter av lite struntprat då och då!"
Sen kom maken hem med tre stoooora röda rosor, han är gullig min Rolf!
Lagade mat, Rolf fick sin svinspruta och sen somnade vi i soffan strax efter Idol! Ja det var fredagen.
Lördag, promenad ned till Enter för lite shopping, sen kom Ingela och uppvaktade Rolf som har fyllt år. Blommor och Blossa Glögg. Den drack vi upp med Kärran, Kjell, Per och Toril innan vi gick till I19 Mäss  och Kickis 50-årsfest! Och den  var himla trevlig, vi sjöng "vår" hopdiktade sång till folkets jubel. God mat och dryck, och jag orkade till kl 24! Bara lite dans.  Toastmastern Rolf Ternert var fantastiskt rolig och slagfärdig, framkallade många glada skratt. Hans fru är, fick jag veta senare gift med en skolkamrat till mej, från Kuouka, lustigt vad världen är liten ibland.
Nu är jag uppstigen sen länge, ska börja förbereda söndagssteken som barnen ska avnjuta tillsammans med oss i kväll.


Ha en trevlig advent!
Överstifrun

Torsdag 26 nov

Goder afton alla mina vänner!
Vaknade i morse när jag var mitt i DaVincikodens handling. Det var onekligen väldigt spännande, men jag var glad att jag vaknade oskadd!!
Efter dusch och frukost åkte jag till jobbet, var framme kl 0830. Det är en himla skillnad att köra en timme senare, det är mycket ljusare och lättare att köra.
Trevlig dag, blev bjuden på lunch av fyra arbetskompisar. Vi var till Köksverket, fantastiskt god mat. Tänk att jag kan äta obehindrat nu, inga blåsor i munnen. Håller alla tummar att det inte blir värre än så här och det ändå ska  döda eller åtminstone krympa mina objudna tumörer. Dom är ju ganska många till antalet och av varierande storlek.
Roger, min ängel på Urologen ringde igår och förhörde sej om mitt hälsotillstånd, han bryr sej verkligen om sina patienter. Han blev så glad att vi bokat en resa, han tycker om att man är "wild and crazy" hm....
I kväll har vi varit till vänner på kaffe och äppelkaka, supergott! Nyttigt? Vem bryr sej?
Nu finns bara ett.....sängen med rena härliga lakan!
" Att leva kan också innebära att tillbringa en dag på ett absolut onyttigt sätt"!
 
Godnatt säger hon som bor överst!

Onsdag 25 nov Grattis Sune!

Skulle ha sovmorgon i morse, men ack, jag åkte iväg kl 7 iallafall. Fick gjort mer än det jag skulle, skönt.
I kväll har jag varit på tjejmiddag hos Marg.  Det var 4 generationer, Margaretes dotter Eva, dotterdotter Sanna, dotterdotterdotter Olivia åsså Britt, Toril och jag.Jättetrevligt, fantastiskt god mat, synd bara att man inte orkar äta
mer än man gör.  Tusen TACK Marg!
Men nu är det kväll och kroppen vill återigen sova. Så ska bli. En ny dag imorgon.
"Det finns ögonblick stora nog att luta sej mot när man blir trött!"
På återseende,-hörande.....
Överstinnan

Tisdag 24 nov

Trött och slut i morse. Somnade om och bestämde mej att stanna hemma och vårda kroppen. Sagt och gjort. Tog sen en promenad till Folktandvården på eftermiddan. Tur att man har halkskydd på skorna!
Sen vi ätit har vi slumrat på soffan tills nacken höll på gå av. Fick besök av  Karin och Roger samt våra härliga grannar. Ändå tog inte tårtan från  igår slut!
Nu är det kväller och sängen väntar....igen! Tänk att den väntar tålmodigt varje kväll!
I morgon ska jag  i allafall till jobbet, dock inte så tidigt.

Men "Trötthet är inte alls så plågsam, som att vara utvilad och inte ha nåt att göra!"

Godnatt tillönskas er alla bloggläsare!

Viveka


23 nov.Grattis maken och Kicki på era födelsedagar.

Det värsta föret i mannaminne. Först när vi landade på Kallax och vi skulle åka Volvo hem bara kanade vi. Men hem kom vi. Skönt att vara hemma igen.
Det tog mej en timme att köra till jobbet i morse. Snömodd, regn och becksvart.
Man blir så trött i ögonen. Men fram kom jag. Tog prover hos Carina på HSA, får svar i morgon om allt stämmer.
For hem lite tidigare för jag har varit på resebyrån och bokat en resa till Thailand den 27 dec. Hoppas verkligen att den blir av att jag klarar biverkningarna bättre den här gången. Hittills har jag ju mått bra, trots att magen krånglar. Men jag ser fram emot att få åka på semester.
I kväll har vi haft besök av Åsa och Lars, Ante och Elin och snart kommer Klara och Mats. Vi har ätit tårta och grattat maken. Av mej fick han ju resan till sina släktingar i Skåne, så det får räcka.
I morgon ska jag till tandhygienisten fvb till tandläkaren så småningom. Men först  åker jag till jobbet några timmar, inte så tidigt. Jag sover inte så bra eftersom det kliar så på kroppen.

"Det finns tre stadier i livet: när man måste sova och inte vill, när man vill sova men inte hinner och när man hinner sova men inte kan!"


Kram och godnatt sen!
Överstinnan

Söndag 22 nov, Cecilia har namnsdag,Grattis!

Har sovit relativt  bra i natt.Men mina armar är sönderkliade. Rolfs barn, utom Sabina, kom igår på middag.  Efter allt tjafs med hämtning och allt annat så uteblev Sabina, (på uppmaning av sin mor??) Nåja vi åt gott och det blev en trevlig kväll trots allt. Jag höll ut till kl 2130, då landade jag i sängen. Julklappsutdelningen skötte Rolf. Liam var pigg, rörlig och mycket söt. Lite reserverad, såklart vi träffar ju inte dom så ofta.
Men tidigare på dagen for vi till ljusfabriken, Munka Garden mfl roliga Karin-Viveka-ställen. Saknade verkligen dej Karin!
Idag regnar det som vanligt och det är julskyltning i Munka Ljungby men det blir nog inget med det för vår del.
Men nu längtar jag hem!!!

"Ta inte livet för allvarligt, du kommer i alla fall aldrig från det levande!

Kram & Hej/Viv


Lördag 21 nov Mor Olga har namnsdag, Grattis!

Igår fredag blev ju en stressig dag naturligtvis. Och inte ska man ta  ett glas vin innan man är övertygad om att man ska vara chaufför. Nu gällde det inte mej utan maken fick  "klä skott" så klart. Hur man än vänder sej så har man ändan bak.
Tog en promenad till Clas och Cecilia, hon var tyvärr inte hemma, sen påbörjades såsen som ska vara till köttet ikväll.
Men man gör sina misstag......idag lade jag  ner durkslaget avsköljt i diskvattnet när svärfar höll på diska!
Men aja baja så får man inte göra, jag förstörde "diskevanne" så det så. Man blir aldrig för gammal för att lära sej.Men...

"Dagens missöde kan bli morgondagens roliga historia"
 
Jag har ringt till mor Olga och grattat henne på namnsdagen och det var inget vidare väder i Vuollerim, "växlande molnighet" som personalen brukar säja. Storförbryterskan Olga Barkova som hon skämtsamt kallar sej själv.

Nu ska vi ut på ROLIGA ställen, men först ska jag kamoflera mej.

Kram& hej /Viv

Fredag i Skåne

Vågar jag säga när jag vaknade i går? Gamla människor brukar ju gå upp innan tuppen gol, men eftersom tuppen redan hade åkt iväg före kl 6 så fortsatte hönan att sova till TIO! Det var välbehövligt. Stora intaget av piller, lite facebook, besök av min dotter sen en skön promenad ner till Galleria Enter och en fika med Karin. Urinvägsinfektionen betydigt bättre.
Blev bjudna på middag hos grannarna Nilsson, Klara hade gjort Flygande Jakob, gott. Allt klaffade fint med resan ner hit till Munka-Ljungby, blev hämtad i den renaste begagnade vita Volvo S60 jag nånsin sett! Så ni som känner Rolf förstår att äpplet faller inte långt..... 
Nu har jag kliat mej genom den här natten, provade ett klimedel för öronen och det hjälpte för stunden.
Nu ska vi ut i det fina höstvädret, det är  5 gr varmt och sol.
Har jag berättat att Umeå(Anders) ringde i tisdags och meddelade att remissen på min operation var skickad den 3:e nov och mottagaren Kirurgen S-byn har kvitterat att dom tagit emot den, likafullt hade dom inte fått den den 13 nov!!!!
Man kan ju ifrågasätta ordningen på S-byn, det verkar som det mesta som det står Viveka A på läggs i en särskild osynlig papperskorg. Jag har ju fått min op genomförd och plåstret ska sitta på 6 dagar till.
Inte klaga nu,jag mår ju ganska bra eller......?

" Om du vill ha en plats i solen, får du stå ut med en del brännblåsor"

I morgon ska alla barnen komma på middag, ska fira Rolfs födelsedag!
Hejsvej/Viveka

Fortfarande onsdag den 18 nov

Dagen har jag tillbringat liggande i soffan, nu kom urinvägsinfektionen som ett brev på posten.  Jag ringde jourcentralen ikväll och fick komma dit på direkten. Innan jag skulle lämna urinprov kommenterade jag sköterskans snygga halsband och kan ni tänka er, jag fick halsbandet av henne!!  Vilken tjej! Hon sa:" jag har haft så mycket glädje av halsbandet, men nu är det din tur"
Jag fick träffa läkaren och har fått penicillin så nu ska det väl reda sej så vi kan åka till Skåne.
Nu väntar sängen.
Godnatt på er alla /Viv
Glöm ej elfte budet : "Du skall icke ge dej"

Onsdag 18 nov

Inte sjutton vet jag vad som angripit min kropp mer än det vanliga.Var på jobbet igår, var faktiskt på gympan på moronen och det var ju kul som vanligt.
Kom hem trött som en gris. Somnade på soffan halv 5 och sov sen hela natten till Rolf for till jobbet. Det känns som jag har en förkylning i kroppen, men jag har ju fått SPRUTAN så jag hade tänkt klara mej från sånt skit.
Jag har fullt med knottror på båda armamna, kanske jag är allergisk mot morfinet och då vet jag inte hur jag gör.
Ingen ork kvar och vi som ska resa till Skåne i morgon kväll.
Nåja det hinner hända många saker på ett dygn.
Idag ska jag inte göra ett smack, kanske ta mej en liten promenad i det dåliga vädret.
Men:
"Livet består av småstunder som det är viktigt att kunna njuta av"

Nu ska jag duscha så mår jag bättre

Hon som bor översti

Måndag 16 nov Grattis Viveka, du har namnsdag idag!

Alltså den här klådan håller på att göra mej galen. Det kliar dag och natt. Jag ser inte klok ut på mina armar.
Om jag bara visste vad det var, morfinet eller nåt annat. Det är nog tungt att gå upp halv sex när man sovit gott på natten. 
Har tagit första sutent idag, hoppas på en lindrig reaktion.
Nej jag ska sluta med morfin fr o m i morgon så får man väl se om man klarar av det.
For i allafall till jobbet, först på provtagning på HSA. Gulliga Carina sticker så försiktigt.
Det har varit full huggning hela dagen, handlade lite, lättlagad mat idag, pytt med ägg. Det gick an, inte min favvo men det fick duga.
Hade tänkt fixa lite saker innan resan till Skåne men det får bero till imorgon. Fick rosor av maken på min dag, gulligt.
Nu ska vi bara gosa i soffan och glo på TV.
I morron ska jag gå på gympan om allt är som det ska.

"Tänk om man kunde vara som ogräset-beslutsamt och uthålligt."

Överstinnan

Söndagkväll

Ja då är man åter i Boden, resan hem gick ju bara fint. Vi hade sån tur, Kent (Tack Kent, jag kokar gärna mer palt till dej) körde oss till Arlanda via Nybrogatan för upphämtande av en massa lyxmat. En påse fylld med rådjurstek, älgstek, vildsvinsrevben, andbröst mm som kusin Anders lämnat till oss. Tusen Tack Anders!  Jag kokar mer palt om du vill!
Nu har jag tagit hand om kantarellerna, dvs  förvällt dom, det blev jättemycket. Gott att ha till vilt.
Nu ska vi titta på Tv och i morgon är det arbete och SUTENT-start
Hoppas att min kropp accepterar medlet den här gången.
Vi har inte packat upp, för att på torsdag reser vi till Skåne, vi blir där över helgen. Min present till maken, han fyller år om en vecka.
"Omtanken är den bästa av alla tankar och livsglädjen växer genom ett rent samvete"

Godafton/Viveka

Fredag-Lördag 13-14 nov

Fredag morgon flyget till Stockholm, massor med palt i bagaget. Kent mötte upp och körde oss till hotellet....betalningen?? Jo det blev palt och lingonsylt! Tack för skjutsen Kent!
Kusin Anders kom till hotellet och fick sin del av palt och sylt. Fick träffa Johan J med fam, kul!
Efter lite shopping så blev det äntligen färd till Göta Lejon och Buddy Holly. Vilken fantastisk show! Brolle du är outstanding!
Har inte upplevt dess like!
Idag lördag efter frukost har vi återigen shoppat loss, dvs Karin och jag, vi har hittat många fina affärer och fått pillra på sakerna utan blåslampor.....dom var på egen shopping. Maken hittade till slut sina skor.
Mötte våra vänner Kina och Alf i Hötorgshallen och blev bjudna på Kajsas goda fisksoppa med tillhörande vitt vin, tusen tack!
Efter en välbehövlig middagslur  vandrade vi runt i Gamla Stan, åt gott på Movitz, en Irish coffe innan vi begav oss "hem".
Har köp en massa kantareller, dom ligger på tork på skrivbordet, ska bli såser och soppor så smånongom.
Nu väntar sängen och i den ligger maken...
Soven så gott!
Överstinnan

Torsdag 12 nov

Nä. nog har jag kliat och klöst i natt...kanske inte så mycket som förut men ändå..
Åkte till jobbet några timmar idag fast jag inte skulle. Det var bra jag fick en hel del uträttat.
Har kokat en massa palt som jag ska ha med till Stockholm, å lingonsylt...å löjrom..
Glömde berätta igår att jag fick en kallelse till kirurgen den 18 nov, vet ej om dom ska ta bort nåt eller sätta in nåt. Men jag har ringt och avbokat  det idag. Vad det än var. Men min käre Roger ringde idag som han lovat
han är nog den ende på Sunderby sjukhus som håller ett löfte
Nu är det dags att sova sängen, vi ska ju till huvudstaden i morgon och Buddy Holly....

Godnatt  alla vänner
Viveka

Tisdag och onsdag Grattis Mårten på namnsdagen

Ja igår morse var man  fastande när man åkte in till Sunderbyn. Skulle ju vara där 0830. Strax därefter var jag omklädd och klar för operation. Men inte hade  det kommit nån remiss från Umeå! Men läkaren trodde på mina ord så det blev op kl 11. Och som jag visste så var det inflammerat under porten och runt om. Hade med mej en liten yoghurt och en smörgås efter uppvaknandet, gott.
Kom hem vid 3-tiden och då ringde Roger, min favvodoktor.Han är bara så BRAAAA!
Men idag kom det en kallelse från kirurgen, jag skall in den 18 nov för en operation.........jag undrar vad dom ska ta bort nu.....eller sätta dit? Jag ska ringa och höra i morgon.
Hämtade ny medicin och sen for vi till Ingela och CarlIvan på middag. Gott som vanligt. Men hu vad ont jag fick när bedövningen släppte. Tog mina nya piller och jag sov i samma ställning till kl 7 i morse. Inget kli på hela natten. Jag tror att jag var allergisk mot porten för den var av metall. Vi får väl se hur det går inatt.
Har jobbat några timmar idag, for sen till Roslunds och hämtade flera knivar som jag beställt av Edgar Han gör dom vackraste knivar jag sett. Och nu droppar det fler beställningar, hoppas att han inte slutar än på ett tag 
Det var så mysigt att sitta och fika och prata med dessa gulliga människorna.  Jag fick 100 kr att köpa mej en blomma och det ska jag göra när vi kommer hem från Stockholm på söndag.
I kväll har jag friserat maken och så kom Ingela och CarlIvan på lite fika och prat.
Nu väntar sängen, hoppas att min natt blir lika bra som tidigare.

"Hygglighet är som luften i däcken-den kostar ingenting men gör resan angenämare"

Sov gott
Överstinnan

Måndag 9 nov Grattis Anita Warnerfelt

Måndagmorgon, sovit ett par timmar, urtrött. Åkte till jobbet, ont i bröstkorgen, kan ju inte ta morfinet när jag ska köra bil. Var till Carina på HSA och tog en massa prover och förväntar mej svar från Umeå i morgon.
Fick lite gjort på jobbet, men åkte slutligen hem efter lunchen. Orkade tyvärr inte vara kvar längre
Dök ner i soffan efter tablettintaget, sov ett par timmar. Har ätit makens goda köttfärssås och spaghetti så det var sista måltiden innan operationen i morgonbitti.
Undrar om remissen kommit från Umeå??
Ska nu äntligen ta ut porten, jag tror att klådan kommer från den, jag har ju nickelallergi, jag vet inte vad den innehåller för metaller. Men det kan väl inte vara nån metall man är allergisk mot??
Min doktor skulle ringa mej idag, gjorde han det nej, nej! Man ska inte förvänta sej nånting då blir man inte besviken. Men det finns nåt att bli glad åt:
Vi ska åka till Stockholm på fredag, Buddy Holly med Brolle!!

"Tänk gärna stora tankar- men glöm inte bort att glädjas åt små ting"

Ha en trevlig kväll!
Viveka

Söndag 8 nov, Fars Dag

Efter att jag blev helt utslagen av medicinen i gårkväll, somnade kl 19, vaknade jag 14 timmar senare.
Hade inte nåt kli alls men ordentligt röd på kroppen av cortisonet. Tänk att det ska då bli biverkningar av allting!
Nå, jag fick mej en underbart skön promenad medan maken sov sin skönhetssömn.
Har sen pysslat med lite av varje, dammsugit, ja ni vet det vardagliga.
Ringt till min lilla bonuspappa Einar på Fars Dag, han blev så glad.
Sen kom CarlIvan med det beställda älgköttet, färdigpackat och infruset, hemkört och klart. Hur enkelt är det inte ibland.
I morgon ska jag jobba och sen ska jag ju till dagkirurgen på tisdagmorgon. Ska bli interssant att höra om dom fått nån "akutremiss" från Umeå. Känner bara obehag att ha den jäkla venporten i kroppen, så nu ska den bort!
Ni vet 11:e budet: " Man ska inte ge sej"
Nu ska jag duscha och sen ska jag spela BINGO-LOTTO, jo, ni läser rätt! Jag har köpt 3 lotter och nu är det min tur att vinna, jag har ju förlorat nästan hela detta året.
"Men bättre förlora något, än aldrig haft något"

Ha en trevlig söndagkväll.
Viv


Lördag 7 nov

Inte en blogg på tre dagar det verkar lite väl slött. Men nu är jag på G.
Torsdag, hela dagen med min PRAO, han fick flyga simulator, det är inte alla som får göra det, så det var ju kul, åtminstone tyckte jag det. Är inte så säker  vad killen tyckte, han sa inte  nåt.
Nåväl, jag körde honom till bussen som gick hem till Skellefteå på em.
Hem och värmde på ärtsoppan och då kom grannarna Nilsson med vin i glasen, vi skulle fira att adjutantmånaden hos kungen var över, Skål, skål!
Fredag, vaknade med världens ont över bröstkorgen, morfin morfin och mer morfin. Men som tur var ingen ilfart till S-byn. Det släppte och jag kunde gå till frissan som planerat.
Slappade och tittade på TV resten av kvällen,somnade i soffan, as usual.
I morse eller på förmiddan, vaknade jag utsövd och efter fikat for vi med Roger och Karin till Luleå och vrålshoppade och då startade stora KLÅDAN HUBERT. Nässelutslag som slutade med ett besök på Jouren Björknäs VC, där jag fick  Betapred, Tavegyl och Adrenalin och jag fick avge ett löfte att inte vara ensam ikväll. Blir det värre måste jag åka in till S-byn.
Men jag lever efter elfte budet:

 Du skall icke ge dej!

Hon som bor översti

Onsdag 4 nov

Hej!
Orkade inte sätta mej vid datorn i gårkväll, det tar på krafterna att resa, shoppa, shoppa, resa. Köpte tre par skor och betalade för två, riktigt klipp.
Resan till Umeå gick bara fint, Åsa körde, och vi surrade på och fikade i Skellefteå och så var vi framme. Fick ta proverna på en gång, vi åt lunch , tittade på TV en stund innan det var dax att träffa "Fru Onko" och det var ju Erika. Men någon måste ha förberett henne att jag ville byta för hon har aldrig varit så noggrann och tom undersökte mej, blodtryck och allt. Besöket tog nästan en timme.
Hon är översti gravid så hon kommer att vara barnledig en lång tid framöver så det där med byte kommer att lösa sej av sej själv.
I varje fall, jag ska återgå till Sutent den 16 nov så vi kan åka till Stockholm och vara besvärsfri. Däremot måste jag operera bort porten akut, det har blivit en  infektion runt om. Det är 2 veckor i morgon sen op och dom har inte kunnat använda den till provtagning ens.
Idag är jag på jobbet, har sovit ganska bra, bara kliat på två ställen, armarna. Det är cytostatikan som gör huden så skör och torr, men det är bara smörja, smörja, smörja.
Nu ska jag ta hand om min PRAO en  stund. Han ska  följa med ut och flyga idag igen, sen får jag försöka göra den här tiden så intressant som möjligt. Det finns ju en del att göra.
Må väl!
Viveka

Måndag 2 nov - Är med barn......

Jaadå! Han kom i morse, min pojke, min PRAO Thomas som jag ska ha  hack i häl denna vecka, synd bara att jag måste åka till Umeå i morgon. Han kommer från Skellefteå
Vi har utrustat,vandrat runt och inspekterat, skruvat och tvättat på service, besökt ATS-tornet F21. Häftig utsikt. Extra häftigt när franska flygvapnets C-130 (?) kom och landade efter att ha lfttankat JASen.
Han var mäkta imponerad, min gosse.
I morgon får han åka med Puman några vändor, det blir nog bra.

Men min natt då? Fy donk, det måste vara nåt i huset som startar min klåda. Rev och slet, duschade och smorde till 0510 och då somnade jag, det var så dags, jag skulle upp 40 min senare. Man är livsfarlig trafikant när man är så trött.
Dagen drog iväg, vi hade två sena uppvaktningar, Roger och Mats G så det blev tårta och en flaska "saft" samt lite böcker.
I övrigt har vi bara slappat i soffan i kväll, kliat och ätit glass och nu är det dags att attackera kommande natt. Tur är att Åsa kör i mogon, ska få åka nya bilen, kul!

"Det är inte själva stödet från mina vänner som hjälper mej mest, utan den säkra övertygelsen om att dom VILL hjälpa."

Godnatt!
Överstinnan

1 nov Grattis Siw och Linda

Hur många av oss idag förmår att visa sitt innersta jag och säga till någon: "Du, jag behöver dej verkligen"
Vi kan säga "Jag älskar dej" tjugosju gånger om dagen, men det är inte samma sak som att säga: "Här har du mig, ynklig och svag, sjuk och rädd. Tyck om  mig ändå!

Det var allt för idag.....

Godnatt

RSS 2.0