Tisdag och onsdag Grattis Mårten på namnsdagen

Ja igår morse var man  fastande när man åkte in till Sunderbyn. Skulle ju vara där 0830. Strax därefter var jag omklädd och klar för operation. Men inte hade  det kommit nån remiss från Umeå! Men läkaren trodde på mina ord så det blev op kl 11. Och som jag visste så var det inflammerat under porten och runt om. Hade med mej en liten yoghurt och en smörgås efter uppvaknandet, gott.
Kom hem vid 3-tiden och då ringde Roger, min favvodoktor.Han är bara så BRAAAA!
Men idag kom det en kallelse från kirurgen, jag skall in den 18 nov för en operation.........jag undrar vad dom ska ta bort nu.....eller sätta dit? Jag ska ringa och höra i morgon.
Hämtade ny medicin och sen for vi till Ingela och CarlIvan på middag. Gott som vanligt. Men hu vad ont jag fick när bedövningen släppte. Tog mina nya piller och jag sov i samma ställning till kl 7 i morse. Inget kli på hela natten. Jag tror att jag var allergisk mot porten för den var av metall. Vi får väl se hur det går inatt.
Har jobbat några timmar idag, for sen till Roslunds och hämtade flera knivar som jag beställt av Edgar Han gör dom vackraste knivar jag sett. Och nu droppar det fler beställningar, hoppas att han inte slutar än på ett tag 
Det var så mysigt att sitta och fika och prata med dessa gulliga människorna.  Jag fick 100 kr att köpa mej en blomma och det ska jag göra när vi kommer hem från Stockholm på söndag.
I kväll har jag friserat maken och så kom Ingela och CarlIvan på lite fika och prat.
Nu väntar sängen, hoppas att min natt blir lika bra som tidigare.

"Hygglighet är som luften i däcken-den kostar ingenting men gör resan angenämare"

Sov gott
Överstinnan

Kommentarer
Postat av: marg

hej, vad skönt att kliet har släppt. Hoppas ni får det bra och trevligt i storstaden.

Kram och god natt

marg :)

2009-11-11 @ 22:51:31
Postat av: Britt-Marie

Åååh,vad du är stark - tänker på dig! Hoppas ni får det bra i Sthlm och att du slipper smärtan! Stor kram

2009-11-12 @ 00:26:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0