Fredag-Lördag 13-14 nov

Fredag morgon flyget till Stockholm, massor med palt i bagaget. Kent mötte upp och körde oss till hotellet....betalningen?? Jo det blev palt och lingonsylt! Tack för skjutsen Kent!
Kusin Anders kom till hotellet och fick sin del av palt och sylt. Fick träffa Johan J med fam, kul!
Efter lite shopping så blev det äntligen färd till Göta Lejon och Buddy Holly. Vilken fantastisk show! Brolle du är outstanding!
Har inte upplevt dess like!
Idag lördag efter frukost har vi återigen shoppat loss, dvs Karin och jag, vi har hittat många fina affärer och fått pillra på sakerna utan blåslampor.....dom var på egen shopping. Maken hittade till slut sina skor.
Mötte våra vänner Kina och Alf i Hötorgshallen och blev bjudna på Kajsas goda fisksoppa med tillhörande vitt vin, tusen tack!
Efter en välbehövlig middagslur  vandrade vi runt i Gamla Stan, åt gott på Movitz, en Irish coffe innan vi begav oss "hem".
Har köp en massa kantareller, dom ligger på tork på skrivbordet, ska bli såser och soppor så smånongom.
Nu väntar sängen och i den ligger maken...
Soven så gott!
Överstinnan

Kommentarer
Postat av: Britt-Marie

Hej Överstinnan! Det verkar ju som om ni haft en trevlig tripp till Hufvudstaden med många positiva upplevelser - låter bra! Vi har haft 2 föreställningar idag av LaholmsRevyn - fullsatt i salongen och några platser kvar på balkongen - kul. En föreställning i morgon em (fullsatt) och sedan onsdag och de slutliga 3 nästa helg.

2009-11-15 @ 00:29:28
Postat av: Britt-Marie

Hej igen! Tänkte på en sak - du skrev att du köpt kantareller i Sthlm ... om det är gula kantareller bör du inte torka dem, utan förvälla - är det däremot trattisar går det naturligtvis utmärkt. Gula blir både beska och sega - bara ett tips ;-)

2009-11-15 @ 00:32:37
Postat av: Alf och Kina

Hej på dig, Överstinnan!

ja, nog var det jättekul att få träffa dig och Rolf och få bjuda på Kajsas fisksoppa. Vi förstår att ni har haft fullt dags- och kvällsprogram. Nu är det väl bara till att åka hem och vila några timmar innan det bär iväg igen. Denna gång förbi Stockholm och ner till Skåne. Sköt om er! We hears!

2009-11-15 @ 14:58:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0