Onsdag 4 nov

Hej!
Orkade inte sätta mej vid datorn i gårkväll, det tar på krafterna att resa, shoppa, shoppa, resa. Köpte tre par skor och betalade för två, riktigt klipp.
Resan till Umeå gick bara fint, Åsa körde, och vi surrade på och fikade i Skellefteå och så var vi framme. Fick ta proverna på en gång, vi åt lunch , tittade på TV en stund innan det var dax att träffa "Fru Onko" och det var ju Erika. Men någon måste ha förberett henne att jag ville byta för hon har aldrig varit så noggrann och tom undersökte mej, blodtryck och allt. Besöket tog nästan en timme.
Hon är översti gravid så hon kommer att vara barnledig en lång tid framöver så det där med byte kommer att lösa sej av sej själv.
I varje fall, jag ska återgå till Sutent den 16 nov så vi kan åka till Stockholm och vara besvärsfri. Däremot måste jag operera bort porten akut, det har blivit en  infektion runt om. Det är 2 veckor i morgon sen op och dom har inte kunnat använda den till provtagning ens.
Idag är jag på jobbet, har sovit ganska bra, bara kliat på två ställen, armarna. Det är cytostatikan som gör huden så skör och torr, men det är bara smörja, smörja, smörja.
Nu ska jag ta hand om min PRAO en  stund. Han ska  följa med ut och flyga idag igen, sen får jag försöka göra den här tiden så intressant som möjligt. Det finns ju en del att göra.
Må väl!
Viveka

Kommentarer
Postat av: Marléne

Hej moster !

Skönt att det gick bra för er igår. Såg reportaget om er igår på nätet (Eva berättade det) Jätte fina bilder och fint initiativ. Alla pengar behövs nog att lösa bröstcancerns gåta.

Hoppas att du får en lugn kväll i kväll och bara njuta i soffan.

Kram kram

2009-11-04 @ 15:40:33
Postat av: marg

Hello!

Skönt att resan till Umeå gick bra.

Här har det varit 8 timmars undervisning idag och en och en halv timmes genomgång för ett med. föredrag. Är ganska trött och ska göra natt nu.

God natt och kram

marg

2009-11-04 @ 22:30:27
Postat av: Britt-Marie

Va bra att färden till Umeå gick bra och att "hon" snart kommer att vara "gravledig". Vad fantastisk du är som orkar engagera dig i en PRAO när du har så mycket annat att tänka på! Stor kram /B-M

2009-11-04 @ 22:37:52
Postat av: marg

Hej Viveka!

Hur mås det idag? Jag har varit ledig idag och det var skönt. Har träffat barnbarnet Natalie idag och vi lunchade på stan och vandrade i Gallerian.

Har kokat Pumpasoppa i kväll den är mycket god.

ha det så bra, Kram marg

2009-11-05 @ 21:52:37
URL: http://margarete.hultin.cc
Postat av: Gunilla

Hej Vivi!

Hur är det idag? Fullt upp?

Åker till Sthlm på em å till Örebro imorron.

Önskar er båda en trevlig helg.

Kram/ Gunilla

2009-11-06 @ 13:12:47
Postat av: Lena Lundmark

JA du fantastiska kvinna. Det är en hel del du får utstå av vår klumpiga vårdvärld. Och ändå är du i farten, jobbar, PRAO mm. Men framför allt skriver du positiva tankar. Det beundrar jag dig för.

Kram /Lena

2009-11-06 @ 17:55:27
Postat av: marg

Hej! Nu är det natt, skulle bara som hastigast säga god natt.

God natt och kramar

marg

2009-11-06 @ 23:57:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0