Tisdag 1 nov. Grattis Linda!

Ja grattis Linda, hoppas att Din dag blir som du önskar. Du har då fint väder iaf.Här är det ruggigt värre, men varmt för årstiden.
Idag har jag varit till S-byn och sjukgymnasten. Han mätte och grejade och har beställt  stödstrumpor från Tyskland som tydligen är så "hårda" att han ville att maken skulle hjälpa mej att ta på dom på morgonen innan han far till jobbet.....jaja vi får väl se hur det blir med det. Annars finns det ju folk i huset...IG...
Har varit till min favvofrissa Ulla och klippt mej, alltid lika bra! Var det nån som märkte att man klippt sej?? Nä...
Det blev IG....igen!
Nu är det mitt i natten och jag har sorterat och slängt en massa gamla recept, man kan inte spara på allt så istället beställde jag 6 flaskor Tommasivin  mest för att trösta mej själv!
I morgon ska jag på mammografi, inget jag ser fram emot, däremot att få besök av Maria Vinsa, det ska bli så kul.
Godnatt alla nära och kära
Överstinnan

Kommentarer
Postat av: mie

God morgon Viveka, eller man kanske ska säga god förmiddag, har varit vaken sen halv 4 och jag hade behövt lite mer sömn för i dag bär det av till nya lägenheten, har BARA 32 kartonger att packa upp sen är det förstås en hel del som fortfarande inte är packade. Jag har också beställt Tommasivinet. Ska också på mammografi den 2 december. Ha en bra dag och kramar från "flytterskan"

2011-11-01 @ 07:08:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0