Måndag 14 nov

Ja när klockan ringde 0600 var det bara att påbörja strump-på-dragningen. Det är inte klokt vad hårda dom är. Skulle nog fixa det själv men jag har sprickor, stora, i mina fingrar. Så imorse tog jag påmej tunna gummihandskar men det gjorde lika ont och så börjáde det att blöda så illa. Det värsta är att det går inte att sätta på plåster för det sitter inte kvar. Nog om detta!
Började koka älgben som så småningom blev köttsoppa.
Har varit på DT  på fm. Skulle ha druckit 1½ liter vatten innan men det klarade jag inte av så det blev  en halv och det var då inte nån som hade några åsikter om det. När jag sen kom till centralhallen (vet inte om den kallas så) så får jag se en bekant nacke......jag ropade Roooger!! Han vände sej om och svarade: Viveeeka och precis när vi skulle falla i varandras armar så blev vi stoppade av hans Floridaförkylning....attans! han ringer mej i veckan så får vi prata, det ska bli mysigt! Visst låter det som om jag vore kär? Kanske det. Jag har ju sagt att i mitt nästa liv så heter jag fru Brännström. Tänk vad tur att man har fantasin kvar! Efter ett magert shoppande for jag förbi syster och svåger i G-stan och drack kaffe.
Nu är jag duschad och färdig för sängen, strumporna avtagna, bara det är en pärs!
Har Skypat med Sabina och Marlene, härligt att se och höra dom live!
Alldeles nyss började min morfinpump att larma, det stod 1816 i display-fönstret, ringde sköterskan, härliga Jill, hon ringde vidare och ingen visste vad och varför. Tog ut batterierna och satte in  dom efter en stund och då funkade det, tekninens under! Får väl se ( och höra) om det tjuter inatt, då måste jag ringa.....
Godnatt alla glada!
Viveka

Kommentarer
Postat av: Marléne

Attans förkylning ;D ;D

2011-11-15 @ 17:46:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0