Tisdag 21 juni

Jag har en känsla av att jag skrev lite konstigt igår, det är en väldig procedur ang min pump, hur man ska få rätt dos osv.
Igår var det totalkaos. Alltså, pumpen bort, men hur ersätter man den så man får rätt dos? Specialisten har semester, dom andra är osäkra, för att inte tala om jag själv då?
Har väl sovit rätt så bra när jag då somnade till slut. Pratade länge med denna underbara nattsköterska Jill, so far so good,
vaknade av att nån slet mej ur sängen. Skulle till tandhyg halv 9 och det fanns inte i min värld just då. Sen blev jag bara sämre och sämre, fick faktiskt ringa efter Rolf. Sen har det varit upp och ner,det bestämdes att jag skulle ha endast 100 i plåster plus två Panodil 4 ggr per dag.
Det skulle alltså ersätta både pump och plåster.Förstår inte hur dom tänkte, om dom tänkte. Men Roger har semester och då funkar inte mycket. Det blev ju abstinens på direkten!. Benen skakar man kastar sej upp och ner inget utom morfin hjälper.Dessutom hamnade jag i en form av koma, kunde inte prata sov men hörde allt, och det jävligaste av allt, jag missade Ove Thörnqvist på TV kl 20.
Men nu har Jill sett till (det rimmar) att jag fått min ordinarie dos så nu mår jag ganska bra.
Regn, regn och åter regn, hur ska det sluta. Vi har ju bokat i Pite havsbad från torsdag till söndag, samt biljetter till Chicago
den 25 juni. Man får väl ladda med paraply och regnrock.
Godnatt till er alla, nu ska jag försöka sova en stund.
Kram Viveka

Kommentarer
Postat av: Siv

Gomorron min vän!! Hoppas att det vänder o du blir piggare så ni kan fira Midsommar i Piteå...

Kram vi hörs// Siv

2011-06-22 @ 05:11:49
Postat av: Fia

Hoppas verkligen ni kommer i väg! Programmet med Owe går i repris idag kl 16.05 och även den 25/6. Ibland är det bra med en massa repriser!

Kram

2011-06-22 @ 06:58:28
Postat av: Siw

God morgon! Vilken berg o dalbana. . .! Hoppas att du får stanna på en topp nu och får njuta av en skön midsommar. Otroligt vad tiden rinner iväg. Igår var det årets längsta dag. Mörkret är på väg. .

Fast inget ont som inte har nå´t gott med sig. Tänker på varma mörka kvällar med stearinljus och mys, mys, mys. Varm kram från mig.

2011-06-22 @ 08:30:07
Postat av: GUT

Hej! Det är länge sedan vi hördes eller sågs.

Men när jag läser din blogg känner igen problemet med att försöka få rätt dos smärtstillande till vår dotter. Man måste överbevisa genom lidande! för att bli trodd. På mitt jobb rusar dagarna också fram lite kaosartat. Ibland tycker man att ni panchisar har det bra...

Önskar trevlig midsommar! /GUT

2011-06-22 @ 21:49:05
Postat av: AnnaLisa Nyberg

Hej Viveka! Vill önska en så bra och fin midsommarhelg till dig och de dina. Vi ser solen i Jokkmokk idag och hoppas det håller i sig ett tag. Börjar semester från måndag. Kramar hälsar AnnaLisa

2011-06-23 @ 09:16:53
Postat av: Marg

Hej vännen! Hoppas dom får ordning på maggan igen.Hoppas ni kan åka till Piteå. Trevlig Midsommar på dig och kram

marg

2011-06-23 @ 23:11:30
Postat av: Anita Sjöberg

God o Glad Midsommar på dig och de dina önskar vi er!

Hoppas att du får må bra och att solen skall lysa på dig! Vi ses snart i Nyhem, i juli blir det "skitfest", jag hör av mig, midsommarkramar Anita

2011-06-24 @ 10:57:08
Postat av: Rigmor

Hej Viveka och Rolf.

Hoppas du och Rolf fick komma iväg till Piteå och att du mår bra och slipper en massa besvär.

Vill bara önske dig en riktigt skön och trevlig midsommar.Sköt om dig.

Kram Rigmor

2011-06-24 @ 11:24:52
Postat av: Marléne, Ulf & Miilo

Vi önskar er alla en riktigt lugn och härlig midsommarhelg. Hoppas att du fått till doseringen och att det känns bättre.

Kram kram

2011-06-24 @ 15:47:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0