Onsdag 19 jan

Nu är det premiär! Första gången i hela mitt liv som jag fått PENSION. Ha ha! Insatt idag. Inte klokt, är man redan pensionär, nä inte riktigt än men jag bad att få det fr o m januari. Ganska lustig känsla.
Har väl mått så där idag men  det har varit en trevlig dag ändå. Tack Åsa och IngaLill för besöket, blommorna och semlorna, jag åt en hel en.
Sen kom Marlene och Ulf med vovve från Ammarnäs, vi år älgköttsoppa och det slank ner en portion, det är ju som lättätet. Längtar efter palt, hoppas att man har någorlunda ork att göra den bara.
Nu ska den blivande pensionären  gå isäng. Ska beställa tid för både fotvård och healing i morgon, ska bli underbart.
Sen måste jag hämta mina glasögon, då ryker väl halva pensionen........
Kram & godnatt!
Överstinnan

Kommentarer
Postat av: Kina och Alf

Grattis senior Andersson från seniorerna i Hammarbyhöjden! Ja, visst är det lite speciellt att det ramlar in slantar utan att man arbetar. Det är en slags bonus - dock tyvärr bara 1000-delen av vad en del skaffar sig.Skönt att höra att du äter en del i alla fall. Och den första semlan hann du ta innan vi började. Men frestade har vi varit. Hörde att Blixten i Boden läggs ner. Den affären har tydligen funnits sen 30-talet. Ha det så gott, Viveka! Vi tänker på dig! Kramar...

2011-01-20 @ 11:13:09
Postat av: Siw

Grattis och välkommen in i gänget! Faktiskt är det väldigt skönt att bestämma över sin tid. Göra lite som man vill. Idag har vi åkt upp till stugan. Med den enorma snömängden så törs vi inte lämna taken oskottade. Det är ca 70cm snödjup, så det blev att pulsa på för att komma in från gatan.-11grader. Ingen stuga uppvärmd, så vi bor i Friggis, som i vanliga fall är riktigt mysig. Men så är inte fallet nu, kan jag lova. Vi har varit här nästan 4tim. och det är fortfarande kyligt inne. Hoppas

det blir skapligt innan vi ska krypa till kojs. Vi får väl ligga nära, nära. . . .Tänker stanna i Ö-vik till på söndag. Det är ju lite mysigt att träffa vänner och shoppa lite på stan. Man får passa på!

Ha de´vännen. Härligt att aptiten infunnit sig. Fortsätt och njut. Kramar från oss båda.

2011-01-20 @ 19:43:32
Postat av: marg

Hej! Välkommen pansjo. Det är ju skönt att vara pensionär, man gör som man vill! Men plånboken den blir tunn, men vad f-n, man är fri!

Kramar marg!

2011-01-20 @ 20:52:26
Postat av: Nicke

Hej Vännen!

Så nu är du alltså officiellt medlem i duvmatar-divisionen...! Hoppas du mår bättre och att palten smakar! Saaaknar dig på jobbet MOR!! Måste nog komma förbi och krama lite på dig! Glöm inte hälsa till Rolf. Många kramar! Nicke,Cat och tjejerna

2011-01-22 @ 22:08:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0