Måndag 22 mars

Rapport från polishuset!
Var till Gammelgården på gemensam middag. Dessa bufféer, denna gång pasta och pizza. Det är inte klokt vad dom roffar åt sej, 175 kr för  sån plockmat!! Man skulle bli ruinerad om man bara åt ute, 60 kr för ett litet glas vin. Nä, nudlar från Tokyo och lådvin det är modellen.
När denna delikata matservering som dessutom skulle ha 20 spänn för en kopp kaffe då packade vi ihop och for "hem".
Som vanligt orkade jag inte se på tv, somnade kl 9, och i morse flyttade vi till stuga 64. Buhu ingen bastu, jag som badat nästan varje kväll. Jag får väl öppna dörren till värmeskåpet i badrummet om det blir för kallt.
Planerar att åka tåg hem på torsdag lunch. för nu längtar jag hem......
Det snöade och blåste i morse så jag tackade nej till flygresan till Norge, blir nog att åka med i morgon för då ska det bli jättefint väder.
Nu har en  nytankad och fräsch Puma anlänt med ny besättning, hoppas på en våffeltur till Låktatjåkkastugan

Kram & Hej från Kommandoran

Kommentarer
Postat av: Anita Sjöberg

Hej Viveka!

Hoppas du får fint väder när ni skall till Våffelstugan, dit åkte Annalisa och jag skidor förra våren när vi var i Abisko. Bästa rekreationen får man i fjällen eller hur? Ha det så gott, kramar från Anita o Janne

2010-03-22 @ 20:40:59
Postat av: marg

Hallo, Hoppas att solen skiner på er våffeltur.Här har solen också strålat idag, men jag var mest inomhus på Allehanda. Ha det gott, kram och god natt marg

2010-03-22 @ 21:59:46
Postat av: Folke Strömbäck

Hej

Kom hem från sjukhuset i går kväll, har ju som du kanske vet haft en till hjärtinfarkt. Känner mig bra men man börjar ju om från 0 igen. Låter kul med fjällen, ser att det är klass 1 varning.

Kram Folke

2010-03-23 @ 14:10:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0