Kamala Beach 2 jan

God fortsattning pa er alla. Nyarsafton firade vi pa en restaurat som heter HC Anderssen. En dansk sa klart (det gick bra for Rolf kunde oversatta nar vi inte forstod vad dom sa). Vi hade skitkul,  har aldrig sett ett sant fyrverkeri tidigare, det hade garanterat varit forbjudet i Sverige.  Efter tolvslaget gick vi till stranden och skickade upp sana dar Tsunamiballonger, fantastiskt , det lyste upp hela himmelen. Vi kom hem kl 3. Morgonen efter sov vi over frukosten, men det gick bra i allafall. Var till Kata Beach i garkvall, men herre gu vad ruschigt det har blivit sen vi var dar sist, men det ar ju 6 ar sen.  Mina fotter ar battre, det finns sa bra medicin i apoteken har.
I dag blir det en dag pa stranden, i skuggan. Jag maste bara fa bada i saltvatten.
Glomde beratta att vi fatt extra madrasser  nu men man ar ledbruten i allafall. Ligger for mycket.
Slutar nu men pa aterhorande (nej men kan man skriva sa? aterhorande??!!!!
Puss o kram till er alla
Roger och Karin halsar , nej inte ur flaskan.....dom halsar.......
Kram fran Viveka o Rolf

Kommentarer
Postat av: Marléne

Gott Nytt År till er också. Vi blir lite avis på värmen ni har, vi har -24 gr idag. Vi håller på vara less på kylan nu. Igår var första dagen vi hade någotsånär bra temp, då var det -11 gr en stund på dagen. Tänk att det ska vara hårda sängar överallt i världen, man borde kanske bli säng försäljare... borde vara en bra idé.

Hoppas att ni får ha en underbar semester. Hälsa alla och stor kram till er alla.

2010-01-02 @ 10:45:07
Postat av: Åsa

Halsa tillbaka

2010-01-02 @ 16:06:14
Postat av: marg

Men är ni alldeles fördärvade därborta, halsa och återhora! Har dom inga glas där? Och återhora, är det sängarnas fel kanske? Nej, ha det fortsatt bra och njut, här är det kallt som attan. Nyårskramar till er båda

marg

2010-01-03 @ 00:08:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0