Fredag 30 sept

Vi skulle ha landat i Köpenhamn 1630 men precis när vi springandes kom in i planet meddelade dom att det var fel på en motor så det var bara att kliva av och vänta på besked..och vänta det fick vi. Vi kom iväg kl 19 och kom in på hotellet 2030. Så det gick bra i allafall. Hotellet Clarion Hotel Neptun är ett gammalt jättevackert hotell, rummet fantastiskt :-D Vi åt av buffén som ingår (gratis är gott!) och sen bar det iväg ut till Nyhavn som ligger alldeles bredvid. Vilken stämning. Tog en Irish Coffee. Har inte varit här sen 1991 med annat sällskap, men jag saknar dej Gunilla!
Här råder rena sommarvärmen, så idag släpar man inte med sej några jackor eller tröjor. Nu ska vi ta en guidad tur så vi får se så mycket som möjligt, det finns en som heter Hop On - Hop Off, ska bli intressant.
Sen kan det väl bli nån enstaka (!) öl.....kanske. Synd bara att mina fötter är som klot, dom spänner och gör ont.
Nu är det dags!
Viveka o maken

Kommentarer
Postat av: mie

Vad härligt det låter, njut. Det var länge sen jag och Kurt var i Köpenhamn, håller med att det är stämning i Nyhamn för att inte tala om deras smörebröd, det vattnas i munnen, ät en för mej också med pilleräkor. Kramar från i dag ett soligt Boden.

2011-09-30 @ 13:07:42
Postat av: Siw

Underbart! Njut allt vad ni kan. Ett mysigt hotell. Jag bodde där för många, många år sedan.Så jag vet..Här i Strängnäs är det oxå högsommar. Har precis tvättat alla fönster. Man brukar ju få frysa om händerna när det är dags, men nu svettades jag i bara linnet. Världen är upp o ner. Ska i eftermiddag gå till badhuset och kolla Frida i simskolan.Hon kan simma 50m nu, och hoppa från trampolinen. Inte dåligt vid 5års ålder, säger en stolt farmor. Ha det nu riktigt, riktigt mysigt. Krama maken och må så gott! / Siw

2011-09-30 @ 13:31:16
Postat av: Siv

Hej!! Va härligt det låter ---njut nu i helgen



vi kan väl höras av nästa vecka om du har tid o ork..



Kram Siv från ett soligt o härligt Älvsbyn

2011-09-30 @ 15:21:28
Postat av: Britt-Marie Engarås

Förstår att ni har det bra i mysiga Köpenhamn - och för årstiden varmt. Här i Laholm är den nu 17 gr och klockan är ju över 22. Nyhavn har jättemånga mysiga uteställen - ha det så trevligt och hoppas fötterna funkar /Kram Britt-Marie

2011-09-30 @ 22:19:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0