Måndag 3 okt. Grattis Eva, 43!

Efter en relativt snabb resa hem som gick smidigt trots mina eländiga fötter, så möttes vi av ett fantastiskt norrsken. Har aldrig sett dess like. Man ville delge alla fenomenet, men det var så sent på kvällen. Men säj den glädje som varar för evigt....frysen i köket, den nyavfrostade, hade dörren lite på glänt så då förstår ni resten.. "snö" överallt. Det var bara att bära iväg det som klarat sej, resten fick man slänga. Det börjar bli lite för mycket det där med frysar som står med öppna dörrar, så nu blir det "Stora Plakatet Hubert" på dörren innan man går nånstans.
Nåväl det finns värre saker.
Idag har jag fått hem en soakudde, en som ska ligga i sängen så jag får hålla mina ben på, ska bli skönt. Kanske jag inte kommer att använda den så mycket eftersom jag fått medd att sängarna som jag beställt har kommit.
Idag har Marg och jag varit en sväng till Storheden. Det blev dock bara Jysk och Maxi. Men vi fick ihop en massa ändå, så nu ska det ut en annan massa. Saker byter ägare, det är ett bra koncept. Hämtade 9 kilo löjrom hos syster, vilken dyr last  vi hade hem. Men dom är fördelade redan.
Sen kokade jag laxsoppa, tänkte varmt på Elin, för det är hennes favorit.  Lite stressigt blev det allt för vi ville ju ut till Eva på kaffe och tårta. Men vi samlades  "hela familjen" och det var så mysigt.
Ante ser trött ut....för att inte tala om Elin......
Fick hon  några rosor från "Rosenkavaljeren" (min son)? ja det var nog drygt 40 stycken som stod i en stor vas.
I morgon ska jag låna Bosses släp och åka till Jysk och hämta sängarna....."Åh jag ska köpa sängar för pengarna....och flyga ut över ängarna......om nu inte regnet står som spön i backen...men först blir det en stavprommis med släktgrannen..
Vi har ett STORT projekt på gång å  det måste vi prata om..
Nu är det sängen som väntar..
Godnatt alla nära och kära, hörs i morgon
Viv

Kommentarer
Postat av: Kvarntorparna

Så kul med nya sängar och framförallt så skönt för din kropp. Jag tror dina fötter kommer att må jätte bra i den :)

Stor kram till dig

2011-10-04 @ 15:20:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0