Tisdag 15 nov

Fortfarande förhållandevis varmt ännu. Tankarna går tillbaka till 1973......
Sov länge idag,(inget larm från pumpen) förmodligen behövde jag det, ibland är man ju uppe vid 7 och ibland 11, så är det.
Efter mitt vanliga pyssel, dvs, frukost, toalett, diska, duscha, bädda sängen och ev dra en repa med dammsugaren, så for jag och Marg iväg hit och dit i  lilla staden och kan ni tänka er, jag åt min tredje lilla hamburgare på 6 år! Kändes konstigt men väldigt gott, så nog har man missat en del på dom åren.
Alltid har man ett gäng medeltunga kassar att brottas med uppför trapporna. Men oftast är det nån snäll granne som förbarmar sej och bär.. idag var det lugnt.
Gjorde en knäck-äppelkaka som vi åt efter köttsoppan, vilken vi inmundigade tillsammans med våra grannar Toril. Per och Klara.
Nu är man duschad och klar..vad går upp mot en nybadad 65-åring?
Godnatt alla ni, ute och inne/Viveka

Kommentarer
Postat av: Carin Hessmo

Det är underhållande att läsa dina rader och få vara med i din vardag. Att du alls törs äta hamburgare efter vad du råkade ut för många år sedan. Fast det har väl bleknat lite grann i ljuset av allt annat du drabbas av. Repa med dammsugaren? Så får man väl inte göra, då förstör man ju golvet. Knäckäppelkaka lät gott. Håller med dig om att det inte finns mycket som går upp mot en nybadad 65 (67)-åring. Smäller nog högre än femstjärnig champange. Ha en bra dag.

2011-11-16 @ 10:47:28
Postat av: Kina och Alf

Grattis på namnsdagen idag, onsdag, Viveka. Namnet lär betyda stridbar kvinna. Eller snarare kämpe.

Nu ska vi ta oss till lunchen. Kina med kryckor. Någon nerv som kommit i kläm tydligen.

Alltid är det nå´t!

Kramar...

2011-11-16 @ 12:22:53
Postat av: Siw

Grattis Viveka! på namnsdagen. Kram, kram.

2011-11-16 @ 21:34:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0