Onsdag 6 juli

Måndag den 4:e juli, grattis min lilla sockerskorpa Klara som nu är 24 år. Tack för god tårta och trevlig samvaro. På em drog Yvonne och jag till Kronidan med Dagny (husbilen). Det gick ganska fort för vi var bjudna på middag  på Gästgiveriet kl 18 av kusin Anders. Jättekul, det var både syskon, moster och kusiner.Hans son Alexander var givetvis med.  
Väldigt trevligt och god mat. Tusen tack Anders!!
Tisdag for x-maken och jag på en båttur neröver älven från Kronidan. Vädret var toppen och vi stannade i Storbacken och intog medhavd fika, trevligt det åxå. Sen blev det grillat och det är ju alltid gott. Brodern åkte sen ner till Kallax och hämtade Julia, vi satt troget uppe och väntade för allla ville vi krama Jullan.
Sovit länge idag, konstigt, men man sover verkligen gott i dagny. Vi åkte hem vi 12-tiden och jag kokade palt åt kusin Anders och hans gullige son. Han är tvåspråkig redan fast han bara är 2½ år.
Nu har jag äntrat sängen så jag säger:: 
Godnatt och sov gott!
Viveka

Kommentarer
Postat av: Lena

Mysiga sommarturer du gjort! Den där till stan och bolagsbytet känner jag igen... Själv håller jag till på baksidan av huset så att jag slipper se Noirut som jag döpt framsidan till..norra Beirut..det känns nästan som en krigszon. På baksidan är man instängd av planket men det är lite mindre "grått". Kramar/Lena

2011-07-07 @ 09:17:09
Postat av: marg

Hej hej! Skulle bara säga god natt. Är ganska trött efter allt åkande.

God natt min vän sov gott

kramar marg

2011-07-07 @ 22:45:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0