Fredag 22 juli.

Kom hem på permis som planerat i tisdags. Min underbara syster och hennes nallebjörn till man hämtade mej och skjutsade mej hem. Orkade tyvärr inte skriva på kvällen.
Onsdag, besök av vännen Marg, drack te (ur nya koppar!) skrattade en hel del sen blev det soffan med lite syrgas.
Torsdag följde jag med Bitte till Älvsbyn, där vi åt blodpalt på Centrum,gamla Konrads?. Ivart fall var det jättegott men man var ju proppmätt hela kvällen. Shoppade lite här och lite där bla a en söt klänning till mitt barnbarn Klara. Hon behövde nåt sött och kvinnligt.
Idag fredag begav vi oss strax före 8 till IKEA, vi ville äta en andra frukost däroch möta Bitte & Nisse. Jag åt väl normalt men maken oc Nisse åt kombinerat frukost/lunch, dvs köttbullar, ägg,sallad, bröd, pålägg kaffe, har säkert glömt nåt. Efter en stunds shopping  så åt vi en rejäl lunch. I kväll har jag inte3 ätit annat än vattenmelon.
Just fn står vi på campingen i Kukkolaforsen, det är väldigt vackert här, ska stanna till imorgon då vi ska försöka få tag i biljetter till Diggilo i Storforsen i morgonkväll. Men nu ska vi ta en promenad ner till älven/forsen.
Och hörni alla: jag tar det lugnt, sitter  mycket, ligger när jag kan, vilar med fötterna på en stol för fotlederna är så svällda. Men jag måste få göra lite roliga saker. Mitt liv har dom 4 sista åren bestått av horisontalläge på en sjukhussäng i Sunderbyn. Så snälla ni som tycker att det går i 180, missunna mej inte detta, tids nog.............ja ni vet!
Lev o må!
Viveka

Kommentarer
Postat av: Sandra Lagerskog

Hej Viveka!

Ja, denna underbara sommar vill man verkligen ta till vara på... man vill inte missa en sekund av den. Soligt, varmt och skönt mest hela tiden - underbart! Tycker det är helt otroligt att du, trots alla motgångar, kommer igen och gör så många roliga och mysiga saker. Du är fantastisk!! Många kramar till dig och fortsätt vara DU och gör ALLT som du känner för och orkar med.

2011-07-23 @ 00:45:49
Postat av: Mats & Monica

Låter underbart, det är så härligt att läsa (du är duktig på att skriva målande) om allt Du "hittar" på, hoppas Ni har det skönt i Kukkola och att Diggilo bjuder på mycket öron njutning!

Kramar från oss två

2011-07-23 @ 09:35:48
Postat av: Marléne

Så underbart att ni tog er ut i husbilen och kokkola som är så fint. Hoppas att ni får sitta på klipporna i Storforsen och se på Diggilo i kväll. Här i fjällen så är det regnigt idag så jag ska passa på att packa lite till. Det känns väldigt kul. Onsdag ska vi nu äntligen få hämta husbilen... spännande :)

Sköt om er och njut av livet precis som du gör.

Kram kram

2011-07-23 @ 11:23:19
Postat av: Kina och Alf

Ha det så gott vid Storforsen! Visst ska du köra i 180. Minst!! Kramar från lotten...

2011-07-23 @ 19:23:22
Postat av: marg

Hej Vännen! Hoppas du har riktigt roligt och njut av allt! Idag var en jobbardag för mig har bl.a. kokat jordgubbssylt, och annat pyssel. har tagit persilja och timjan i din trädgård, tack!Nu måste jag ha en kvällsmacka och sen sova. Ha det bra, jättekramar

marg

2011-07-23 @ 23:14:08
Postat av: Siw

Härligt att se att du tar till vara din tid!

Det är säkert roligast o bäst för er alla, dig

maken o barnen. Fortsätt i din stil och bry dig inte om vad somliga tycker. Det finns alltid olika uppfattningar. Du har rätt att ha din egen. Det är DITT liv det handlar om.

Tack för brevet. Har inte börjat lyssna ännu, men idag ska jag. Det ser jag fram emot. Kram

2011-07-24 @ 10:57:37
Postat av: Jea

D finns alltid folk som vet "bäst", överallt... Härligt att ni tagit er iväg. Ni skulle bara ha hämtat mej först. ;-)

Jag har ingen pejl på läget men har Rolf ledigt så han kan vara med eller får han lov att ta ledigt? :-)För du drar ju inte land å rike runt själv gissar jag. Hinner han vila upp sej mellan körningarna? :-)



Jag fattar inte att du orkar, jag blir ju helt slut av att läsa vad du gör! Vilken superdiet lever du på? ;-) Skulle ha behövt en halv portion iallafall, då kanske hemsysslorna skulle gå lite lättare. Kanske...

Emilias pappa har kommit ner, alltid kul m lite folk hemifrån. Hennes faster var här för några veckor sen också.

Undra just om min faster dyker upp då? :-P



Nej ni gott folk, sköt om er å må så gott. "Fjöla av" ;-) Kram på er!

2011-07-24 @ 11:31:06
Postat av: Mats Gustafsson

Hej! jag tycker att det är bara du som vet vad du orkar och vill. Den som inte försöker, uppnår heller inte några mål.

Jag säger "Rulla på" !!

kramar från Gut!

2011-07-24 @ 18:10:53
Postat av: Vinsalisa

Lev livet!!!!!..för det är DU värd!!!!



Kramar från oss alla i Riga.

2011-07-24 @ 21:48:27
Postat av: Greta Engberg Hansson

Hej Viveka! Jag tycker att Du skall göra vad Du känner och orkar. Du som avgör vad Du vill göra. Jag tror att din make samt dina barn,barnbarn och dina syskon är med på de Du vill uppleva, man skall leva livet så länge man lever önskar att Du gör det.

All lycka till Dig Viveka, önskar höra av dig mera.

Kram Greta

2011-07-27 @ 23:12:49
Postat av: siv karlsson

Hallo på dej, va skoj med alla underbara upplevelser, bara njut av allt o du, bry dej inte om dom som tycker du kör på i 180 bara kör på , livet e till för att njutas av o det kan man inte göra hemma i soffan bara för någon tycker att man ska ta det lugnt.....du har en härlig inställning till saker o ting så gas på o gotta dej, kramar från småland :)

2011-08-09 @ 10:47:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0