Onsdag 9 febr sent......

Oj oj oj vad dagarna springer iväg. Jag mår ju så bra nu så det blir att röra på sej mer och mer. Måndag blev jag inbjuden som gäst med Marg till Rotary, lunch med efterföljande föredrag. Det var intressant, handlade om återvinning och det är ju ett aktuellt ämne. Tisdag blev det en sväng till Luleå med Karin och idag var Marg och jag inbjudna till ett event om sjukvården i Norrbotten.  Fördelar och nackdelar, vad som brister och vad som är bra. Många kloka förslag kom och vi fick ventilera egna erfarenheter, och det har man ju en hel del. Mycket givande!
I måndags ringde Roger, äntligen! Men det var inte så positiva besked, det fanns ett antal "objudna " i min lunga, dom fanns inte där vid förra DT, så det blev ju naturligtvis ett bakslag.
Ingen åtgärd är  iallafall planerad utan jag ska vänta 4 veckor på en ny röntgen och hålla tummarna att "dom" har försvunnit eller åtminstone inte vuxit eller spridit ut sej. Tänk att det ska alltid vara nåt elände när man mår som bäst. Men då tänker jag på 11:e budet: DU SKALL ICKE GE DEJ!!
Maken har åkt iväg på jobbet ikväll och jag ska snart lägga mej och försöka sova.
Det blir nog en långpromenad i morgon om det inte är för kyligt.
Godnatt alla nära och kära.
"För att nå ljuset måste vi fortsätta att vandra, även när mörkret faller."
Viveka

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0