Onsdag 23 febr

Snart är då denna månad slut och det känns som man har hamnat i istiden. En sådan svinkyla vore omöjlig att genomlida om inte det vore för dom vackra dagarna som ändå är. Och det blir ju lite lite varmare av solen i allafall.
Synd bara att man (jag) kan inte vara ute nu för mina lungor pallar inte med sån kall luft.
Biverkningarna fortsätter  att frodas, har nu så mycket sår och blåsor i munnen så det gör ont att prata. Men å andra sidan kan jag ju vara tyst för en gångs skull!! Man kan nicka jakande och skaka på huvet nekande.
Maken är hemma nuförtiden, det är dåligt med jobb när det är så kallt. Men det finns ingen köldgräns  för dammsugaren......
Nu ska vi ut och åka bil, ska köpa ett nytt bälte, det gamla är för stort.....
Kram & hej
Viveka

Kommentarer
Postat av: Siv

Hej!! Ja visst är det trist med denna kyla och här frodas då alla baciller. Varit förkyld nu i 2 veckor snart varit till läk idag fått en massa mediciner blir hemma resten av veckan.Va bra att du slipper influensan iallafall.. Vi kan väl höras av på tel??!!



Kram Siv

2011-02-23 @ 17:43:00
Postat av: Kina och Alf

Hej! Javisst är det kallt! Men stå ut! I morgon är det återigen en kall dag, men sen kommer "värmen" framåt helgen. Bara ett par minus på söndag t ex, både i Boden och här. Vi såg snödroppar för ett par veckor sen, men sen kom kylan och snön. Men de finns där under snön. Ljuset är redan här och värmen kan inte vara så jäkla långt borta. Vi höres! Kramar...

2011-02-23 @ 17:55:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0