Söndag 2 maj.

"Sköna maj välkommen till vår bygd igen......" jojo med den här kylan kunde man tro att det var i slutet av oktober. Helgen har förflutit med tämligen växlande händelser. Börjar med torsdag: Var på stan bara en snabbis för sen på kvällen for Karin och jag med tjejbussen till Piteå för att delta i deras tjejkväll- Men där var mest skrikande sabotagebenägna ungdomar. Jag tror att killarna ville imponera på tjejerna som skulle ..ja...tjejshoppa! Fasligt skränande hela kvällen. Men som tur är så kan man slappna av, jag sov på bussen båd dit och tillbaka. Det var en trevlig kväll och det blev faktiskt lite lite shopping.
Fredag vilodag, maken kom hem vid 13-tiden och vi var i valet och kvalet om vi skulle bege oss till Vuollerim och premiärtur med Dagny. Efter många om och men begav vi oss nordvästerut. Det fanns då två små bebisar där, Idas lilla Felix och den nya medlemmen i Kronis: MINUS, en söt liten efterträdare till Tassel som tidigare i vinter har lämnat jordelivet.
Killlarna och Ida badade bastu medan Irene och jag tittade på TV. Vid 12 var det dags att sova och då upptäcker jag att jag inte satt på nåt nytt morfinplåster efter morgonduschen. Nu börjar saker hända både en smärta och en rejäl abstinens. Jag avundas inte narkomanerna i det läget. Stod inte ut längre än till 0215 då jag var tvungen att väcka maken. I J-E bil  bar idet  iväg till Sunderby Sjh omedelbart. Jag träffade en av mina favvoläkare där och det kändes ju tryggt och bra, Efter två sprutor och diverse pillertrillning så fick jag då lämna sjukhuset. Kom tillbaka till Kronis vid 6-tiden på morgonen. Vi sov några timmar i husbilen efter det och sen åkte vi hem. Sen har jag mått ganska så bra. Nu har vi spelat WII, för det spelet har jag tingat att få köpa när Isak har tröttnat. Så nu är det gjort.
I morgon är jag ledig så då ska jag passa på och göra nåt nyttigt. Men fram till dess, kära vänner och släktingar, sov gott.
Överstinnan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0