Onsdag 30 juni

På grund av smärta hela tiden i och runt lungsäcken har jag varit vaken varannan timme i natt. Har fått påfyllning av morfin hela tiden. men blir inte smärtfri ändå. Det är dränet som ligger och triggar igång det hela. Det rinner inte så mycket i påsen nu, totalt 1.1 liter, lite skillnad mot förra gången, men det ska  vara kvar till fredag, så även jag. Min syster har varit hit  med bullar idag, så eftersom maten som vanligt är under all kritik så blev det till att äta bullar till middag.  Tog mej en lååååång tupplur tidigare i kväll så vi får se hur natten blir .
Vi hade planer på att åka till Arvidsjaur med Dagny till helgen . Jag hoppas verkligen att det blir av. Men först vill jag veta om det blir sommar eller om dunjackan och täckbyxorna ska med. Vi tar en dag i sänder.

När man ligger här är man ingen överstinna, men god natt i alla fall från Viveka

Kommentarer
Postat av: AnnaLisa Nyberg

Goder afton! Det verkar bli solar och varmare till helgen och vi får dansa soldanser Viveka så att du slipper ha dunjacka. Men den kan alltid vara bra att ha med ut i fall att. Hoppas ni kommer iväg på trippen. Kramen och god natt från Jokkmokk

2010-06-30 @ 22:40:23
Postat av: marg

Hej Viveka! Såg för en stund sen på vädergubbarna, regn imorgon. sol till helgen! Har varit hemma idag och städat lite, cyklade till Eva & Flisan som har kommit hem från Sthlm. idag. annars hände inte så mycket idag. hoppas ni kommer iväg på helgtrippen.

Ha det bra och hoppas du får sova i natt.

God natt och kram

marg

2010-06-30 @ 23:20:53
Postat av: Britt-Marie

Hoppas du får en lugn och smärtfri natt - suss gott Viveka! KRam

2010-06-30 @ 23:42:45
Postat av: Kina och Alf

Tjena mittbena!

Vi hoppas att dränaget fungerar så att du får tillbaka flåset och krafterna. Vi får indirekta rapporter via Tommy Bolander om Åke Karlsson som är kvar på Sunderbyn. Men han är på bättringsvägen och får kanske snart komma hem igen. Och det ska du ju också. Vi påtar och donar i lotten och ser med skräckblandad förtjusning fram emot en glödhet helg - över 30 gr. Plus!

Vi tänker på dig. Ofta! Kramar...

2010-07-01 @ 05:19:50
Postat av: Carin Hessmo

Det här med lungorna, har det med din sjukdomsbild att göra? Förmodar det. Är det medicineringen som skapar detta klägg i lungorna eller är det sjukdomen i sig? Låter i alla fall inget roligt.Undrar om detta är något som kommer att fortgå eller om det ger sig. Det är ju en himla tur att du har ett sånt go i dig, en människa med en annan natur skulle inte klara av det du får gå igenom.Hoppas verkligen att du snart får må bättre och att solen och värmen också kommer så du slipper frysa. Jag kan sticka dig ett par lovvikavantar om du behöver. Har just färdigställt (nästan närapå) ett broderiarbete, en tavla 50x70. Det är ett beställningsjobb som jag får 1500 kronor för. Ett välkommet tillskott. Per och jag ska boka någon kväll i juli och fara på räkfrossa. Gott och trevligt. Hoppas på snar bättring för dig.

Kramar

2010-07-01 @ 11:15:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0