Onsdag 7 juli

Nu börjar det likna nåt. Har haft bara lindriga smärtor idag. Mycket skönt. Satt ute på "balkongen" en stund det var ju som en sommardag. Sen kom systrarna Berglund från Älvsbyn och hälsade på med blommor och fikabröd,jätte trevligt. Det kändes nästan som "förr i världen" när vi jobbade på Minken. Man borde ha flera dagar på sej för det är bara en bråkdel man hinner prata om.
Sen gick jag  en promenad med stavarna. Man ser värre ut på armarna än kära mor 97 år. Bara man kunde gå upp lite i vikt så slätas ju skinnet ut. Tänk det fanns en tid när man bara bantade och bantade.......och nu kan man knappt äta. Men jag ska kämpa på! I kväll väntar vi på Ante och Elin som varit ut på älven och fiskat abborre som vi ska röka på fredag. Det tror jag att jag kommer att äta.
I morgon ska jag först till jobbet och sen på Hyundai för min lilla Blåklocka ska in på service.
Idag fyller hon 70 år kärringen som tyckte att jag skulle sluta jobba för att det är så stor åldersskillnad mellan mej och killarna på jobbet!!!!! Jag kan inte tycka nog illa om en sån som säjer så. Tänk om alla på ett jobb hade samma födelseår!
" Den som har lyckats här i livet har ofta en väldig tur. Fråga någon som har misslyckats"
Lev & må för det ska jag göra.
Överstinnan

Kommentarer
Postat av: Rigmor Brännvall

Hej Viveca! Ja äntligen lite sol och värme.blir glad när jag läser att du mår lite bättre nu,du får verkligen kämpa mot dessa inkompetenta läkare,tyvärr finns det allt för många av "fel" sort.Ha en skön,varm,solig helg och hoppas du kan njuta av rökt abborre och gott vin på Fredag.

Kram Rigmor.

2010-07-08 @ 08:36:19
Postat av: Rigmor Brännvall

Hej Viveca! Ja äntligen lite sol och värme.blir glad när jag läser att du mår lite bättre nu,du får verkligen kämpa mot dessa inkompetenta läkare,tyvärr finns det allt för många av "fel" sort.Ha en skön,varm,solig helg och hoppas du kan njuta av rökt abborre och gott vin på Fredag.

Kram Rigmor.

2010-07-08 @ 08:38:06
Postat av: Kina och Alf

Hoppas att du kan sitta ute och njuta.

Och så fint att Blåklockan ska in på service. Kan du inte skicka kärringen dit samtidigt?

Kramar

2010-07-08 @ 20:33:36
Postat av: marg

vad är det för kärring som sa sådär, pfui! Somliga vill man bara inte träffa. Har varit hemma idag med det vanliga, tvätt, laga mat, baka bröd bla bla bla.

Nu är det sovdags. Ha det bra, sov gott! :D

stor kram

marg

2010-07-08 @ 23:07:16
URL: http://margarete.hultin.cc
Postat av: Carin Hessmo

Det var roligt att träffa dig i Voullerim. Du är lika vacker som vanligt och lika glad. Många avundas nog dig både utseende och inre styrka. Såg dig inte på värdshuset men har förståelse för det. Det är ju synd att betala för en massa mat och sedan kanske inte kunna äta upp den. Vi var en stor styrka där ändå. Bara vi var ju 14 stycken vid vårat bord. Den 14:e åt ju bara bröstmjölk och barngröt i och för sig. På fredagen hade det visst varit 450 betalande när Sonja Alldén sjöng men på lördagen när det var dansband så var det desto tunnsåddare. Nu får du väl lite sol och värme i alla fall, passa på och njut. Man vet inte hur länge det varar.

Kram Carin

2010-07-12 @ 16:25:17
Postat av: Anders

God Norrländsk resa med Alex 1,5 år. En livlig krabat där alla släktingar och vänner kämpade väl för att försvara kökens knivlådor och mycket annat. Inte minst Barbro, Stefan, Lars-Göran, Vivan, Janne och Karin, Jan Erik och Ida. Utan dem hade det hela blivit svårt och utan min förberedelse med gymmet mer eller mindre omöjligt.

Det som mest lyste fram var ändå ditt kärleksfulla, "så synd att jag inte kunde laga palt åt er" mitt uti ditt möte nere i helvetet. En extra god kram från oss båda för det. Hoppas se dig och Rolf i Stockholm snart eller närsomhelst.

Kramar!

Anders

2010-07-12 @ 23:00:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0