Kamala Beach 5 jan . 2010

Ni vet inte att min pappa skulle ha fyllt 103 ar idag, men det vet ju jag.
Vaknade supertidigt i morse och hade sa fruktansvart ont  runt hogra lungan, preparerade mej med div smartstillande och som ett trollslag.............frisk igen! Ar det inte haftigt vad morfin kan gora? Gora, vad ar det for javla ord?
Har varit pa stranden ett tag, sen lite egen tid for pynt och sant. Sen for vi till den restaurant i Patong som vi har langtat till hele tiden........fullbokat, naturligtvis. Ska dit i morgon istallet. Men vi har bokat till Similan Island pa torsdag, men det blir bara jag och Rolf som aker dit. Ska bli helt underbart med snorkling mm mm.
Nu har vi kommit hem efter ett besok pa en biffrestaurant, jag tog pasta och rokt lax och det var sa salt sa det gick inte att ata och sen var det en familj fran 08-omr som verkligen lade an att HORAS sa hogt som mojligt. Fan va jobbigt. Ungarna supertrotta och skrikiga.
Nu sitter vi i receptionen och dricker kaffe och vantar pa att sangen ska ropa pa oss.

Godnatt och sov gott!
Viv och Rolf

Kommentarer
Postat av: Ewa af Klinteberg

Hej min båda köra vänner hoppas att ni har en underbar semester på andra sidan jordklotet- Här har vi minus 20 grader och snålblåst, så ni behöver inte vara avudsjuka. Tänker på Dig och det är härligt att se att Du har roligt. Snorkla skulle vara häftigt, får försöka det någon gång- Kramar från oss

2010-01-05 @ 16:53:44
Postat av: marg

Trettondagsafton, 23 grader kallt, härligt att vara inne och läsa böcker.Ha en god natt båda två

kram marg

2010-01-05 @ 23:29:03
Postat av: Anders

Gott att höra, att ni har det bra. Jens och jag kom hem i går. Min telefon stängdes i Thailand för jag hade kommit upp i en för hög summa. Hur skall man veta sånt? Nåväl, allt är gott utom minus 25 igårkväll, när vi åkte hem från en fest. Nu bara minus 20. Hiskeligt ovanligt på Hedlanda. Hoppet står till söndag enligt den norska vädertjänsten. Fortsätt att njuta av allt det goda. Kramar! Anders

2010-01-06 @ 08:51:50
Postat av: Jag sjalv

Hej Ewa! Sa kul att du skrivit! I like!

2010-01-06 @ 15:59:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0