20-21jan

Mitt i natten!
Vilken dag!
Hos tandläkaren kl 0710 i morse. Vaknade kl 5, tämligen utvilad. Inte undra på det, man somnar ju i soffan på em, som vanligt. Nån gång måste man ju vara pigg och utvilad!
Nåväl ingreppet tog 1½ tim, körde sen raka spåret till jobbet. Men sen på em kom den kolossala tröttheten. Jag bara "dog". Samlade ihop alla krafter och for hem och ........på soffan och somnade bums.
" Hela samhället borde ta en tupplur på eftermiddagen, ty efter en middagslur börjar dagen på nytt!"
Kusin Anders ringde, vi fick en mysig pratstund, länge sen sist.
Men sen började  "festen". Vinsalisa snart 40 firades här ikväll med Pontus goda mat, Sara serverade och Åsa L, Maria och jag bara satt och njöt. Hur bra är det inte att ha en kock, bara några meter ifrån?  Det behöver man ha minst en gång i veckan, eller?  Vi har haft en fantastiskt trevlig kväll med många glada skratt.
Gott rött vin, direktlevererat från Hedlanda, tack kusin Anders, det var utsökt. Nu har gästerna åkt, disken avklarad, maken och sängen väntar (o)tåligt.
Ska sova till 8 imorgon, ska ta prover kl 10 inför DT på tisdag.
Mina kära barn har varit och hjälpt sin pappa inför kommande begravning av Ally. Ingen efterlängtat jobb precis, men dom är duktiga på det....också.
Sov gott alla nära och kära!
Överstinnan

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Hej,måste bara hålla med om att det är bra med en middagslur.

Det är väl beprövat,åsså får man som två dar!!

Ha en bra dag.

Gunilla

2010-01-21 @ 08:32:01
Postat av: Vinsalisa

Tack kära vännen för en den trevliga överaskningen igår kväll!!! Oxfilé och dyr vin en onsdag, det är så vi skall ha det när det är som sämst...;=), men nu blir det taccomiddag ikväll..bästa att börja hacka alla grönsaker.



/M

2010-01-21 @ 15:19:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0