Tisdag 3 aug

Ännu en dag på sjukhuset. Ronden har precis varit och jag hade hoppaats på att få åka hem idag, men icke. Jag har ju dränet kvar och jag får väl rätta mej efter Ö-läk Larsson som har lagt in det i fredags. Förhoppningsvis tar han bort det idag och då kanske jag får åka i morgon. " I en sal på lasarettet, där det vita sängar står, låg en stackars.........." Alla minns väl den  tårdrypande  shillingtrycket....?
I dag mår jag bätre , betydligt bättre än igår. Då tog jag mej knappt ur sängen. I dag har jag pyntat mej och fått på mej lite kläder.
Nu hoppas jag på att jag blir så pass att vi kan åka till Haparanda, Cape East på söndag. Det skulle vara så roligt att få göra nånting denna sommar. Jag har ju legat här mest hela tiden.
Har ni några tummar över, håll dom för mej!
Kram/Viveka


Kommentarer
Postat av: Vinsalisa

Håller alla tummar i huset......en av mina "favoritlekar" i 8-års åldern var att leka "..i en sal på lasarettet.." med min bästis Eva..nu skall limporna in i ugnen och så skall jag ut och kolla om min damm är grön...

2010-08-03 @ 10:40:35
Postat av: Kina och Alf

Här håller vi tummarna för dig så att dom blir blå. Kina har just varit på Huddinge sjukhus och låtit specialistdoktorn kolla resultatet av getingsticket förra måndan - en stor rödsvart, vätskande fläck i armvecket. Väldigt vad en enda av de där små gulsvarta insekterna kan ställa till. Men det går åt rätt håll sa rara doktor Anna. Och det ska det göra för dig också. Har vi bestämt!

Kramar

2010-08-03 @ 12:43:30
Postat av: Carin Hessmo

Här är en till som håller tummarna. Stackare dig som måste ligga på lasarettet. Roligare kan man faktiskt ha. Trots att sommaren väl inte visat sig från sin allra bästa sida här i Norrland så är det dock skönt att kunna vara ute. Har varit en sväng med husvagnen också. Nu är jag hemma och städar, det är heller inget roligt. Jag tycker i varje fall inte det. Jag delar upp det så att jag inte ska måsta hålla på hela dagen. Har köpt hjortron och gjort sylt. Ska äta friterad camenbert med varm hjortronsylt någon dag, mums. Hoppas du får komma hem snart. Kramar Carin

2010-08-03 @ 12:48:18
Postat av: Karin

Hej kompis!

Räkna med att det hålls tummar i varje hus och stuga..

Cape East och IKEA är redo att ta emot dig!!! Önskar av hela mitt hjärta att bättringsvägen är på gång,

Många långa, mjuka, kramar /Karin

2010-08-03 @ 13:13:14
Postat av: rigmor brännvall

Hej Viveca! Jag och Bengt håller alla tummar vi kan få tag på för dig,hoppas verkligen att du kommer iväg till Haparanda och att du får må bra.En riktig trevlig resa och helg önskas från oss.Kram Rigmor.

2010-08-03 @ 18:48:19
Postat av: Siv

Hej!! Va kul att se dig pigg idag hoppas att du mår ännu bättre imorrn så du kan få åka hem..Sov så gott håller tummarna att du kan åka till helgenKram Siv

2010-08-03 @ 20:26:21
Postat av: Fia

Vi håller våra tummar oxå. Kram på dig.

2010-08-03 @ 21:12:20
Postat av: Kicki

Hej Viveka.Har tänkt på dig när jag vandrat omkring i de tomma korridorerna på jobbet. Så trist att du haft det tungt den senaste tiden. Sänder massvis med styrkekramar och positiv energi till dig :-)

Hoppas ni får det skoj i Haparanda med härlig musik och skratt så man kiknar.

Kram från "städtanten" Kicki.

PS. Sara, den andra "städtanten" hälsar också! DS.

2010-08-03 @ 21:29:36
Postat av: marg

hej, kan nästan inte skriva så håller jag tummarna för dig och att ni kan åka till Happis!!!! jag har varit på Evas Kons(iga)Kaffe idag. Macka med blommor och tè. tog med mig blåbärskaka därifrån till jobbet. Det blev uppskattat. Eftermiddagen på Allehanda, sen kom maken och tog hem mig.

God natt kära vän sov gott

Kram marg

2010-08-03 @ 22:21:09
Postat av: Niclas

Hej Viveka!Vi hållar alla våra tummar, jag och familjen för dig!! Hoppas att du får åka hem som du önskat och att du får en trevlig resa till Haparanda och vistelse på Cape East! Massor av kramar mvh N.

2010-08-04 @ 13:01:15
Postat av: Slangen

Ja, vi håller 10 tummar vi också.

Slangen med fru och tre små slangar.

2010-08-04 @ 14:16:21
Postat av: gunilla

Hej,

Jaa här i Furunäs håller vi också tummarna för dej.

Vi kom hem sent igårkväll och idag har vi varit inne i stan å skaffat mer prylar till stugan som börjar bli mer å mer färdig.

Bamsekram från Gunilla å Sune

2010-08-04 @ 15:58:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0