Valborgsmässoafton

Tjolahopp!
Fick veta att jag efter många om och men skulle få åka hem på permis. Fast det kändes underbart så blev det lite pirrigt, skulle ED funka  med distrikssköterskor, ytterligare smärtlindring mm. Dagen förflöt, jag fick Nikklauoktasoppa till lunch, men varför känns allting så extremt salt? Undrar om det är medicinerna  eller har man helt enkelt vant sej av med kryddor. Tappat smaken?
Bara man inte tappar sugen!  Nåja nu har jag äntligen fått träffa sjukgymnasten,jag har ju frågat varje dag sen i måndags men Jill tog tag i det på morgonen och då var det klart! Vg till dej Jill! Yvonne kom på besök med 1:a maj blommor, tack så mycket. Så var det dag för hemfärd, ut i solen, underbart!
Tog en promenad till lillkonsum, lite ovant. Tänk vad fort man tappar kondisen, men här ska tränas, det var ok enl sjukgymnasten.
Lite grill  plus ett glas rött bakom väggen i em-solen gjorde underverk. Sköterskan kom och bytte kassett och jag tog själv min spruta (blodförtunning) sen var det  god natt.
Nu är det morgon och jag kan konstatera att det är första natten jag sovit utan ketoganspruta!! (Egen säng och en make intill?) Jag mår förträffligt.
En ny dag är här, vi får se hur den blir.....
Kramizar
Viveka

Kommentarer
Postat av: AnnaLisa

Hej Viveka,

roligt att höra att du fått permis och mår riktigt bra. Är hem fram o tillbaks från Porsi. Och solen skiner till och med i Jokkmokk så nu kanske drivorna smälta ned...Vi träffar Anita o "Nyhemjanne" senare idag.

Kramen AnnaLisa

2009-05-01 @ 11:20:02
Postat av: Gunilla

Kära "Syster"!

Vad skönt för dej att få komma hem,njuta av mat vin å "lilla"gubben. Hoppas du får njuta av solen och lugnet i helgen å varför inte förlänga besöksförbudet en dag till.

Nu ska vi åka tillFurunäs å sola skinnet.

Ha det gott å många kramar från oss,

Hälsa Rolf.

Gunilla å Sune

2009-05-01 @ 11:23:33
Postat av: Eva

Hejsan!

Härligt att du kunde åka hem på permis!!Det måste ha varit underbart att kliva in i sin egen lya och sova i sin egen säng! Det där med vin och sol låter underbart, själv körde jag den varianten med öl, inte dumt det heller. Idag är det ännu en solig och varm dag som jag hoppas att du får njuta av. Jag slappar i solen, men imorgon ska jag jobba igen. Sköt nu om dej Viv så hörs vi senare! KRAM Eva

2009-05-01 @ 12:02:48
Postat av: Monca & Mats

Hej moster!

Vad skönt med permis, hoppas Du har varit ute i solen och njutit, det har vi varit mest hela dagen så nu känns skinnet alldeles hett och man ser väl mest ut som en rosa liten gris....

Har försökt hjälpa våren med alla våra snödrivor och nu går det fort även om vi kanske har lite kallare från vattnet än inne i landet, men det är härligt!

Nu väntar en enkel måltid innan man sussar sött i soffan framför "Så ska det låta".... inga party animals precis!

Må nu så gott Du bara kan med maken och nåt gott i magen, tror vi skjuter upp vårt besök tills Du säger till att Du är redo, vi tänker på Dig dessto (det ordet är nog inte svenska!?) mer och önskar Dig allt gott!

Pussåkram Monica & Mats

2009-05-01 @ 17:32:41
Postat av: Marléne

Hej hej moster !

Ohh så skönt för dig att du fått permis, inte undra på att du sov gott i egen säng o lilla gubben bredvid ;)

Vi är kvar i fjällen, helt underbart väder har vi här. Idag har vi solat o badat ( fuskat i badtunnan ) Det var + 19 gr i skuggan, det är nog inte vanligt på dessa breddgrader till 1 maj. Vi tror det är sommar så vi fortsätter ute med grill o bad i kväll.

Jag håller tummarna att du får en lugn helg o kan hämta lite kraft.

Kram kram från 2 med röda näsor

2009-05-01 @ 18:04:22
Postat av: Anders

Vi glädjs med dig och blir glada av att höra vad en karl kan betyda. Det borde kunna vidareutvecklas i Rehabiliteringen.

Annars gläds jag av en vardag med blandning av vackert väder, son+Little Sister som hjälp i trädgården, Donatas och hans gubbar renoverar. Förbannar en förkylning och alla de tusen saker jag borde ha i miyy huvud för renoveringsplanen (och som jag i förtroende till dig kan säga: Fan, det ryms inte lika mycket som förr). Funderar (som tidigare) lite (lamt) på Gym. Jag anar, att min situation kräver mer pigghet och fysisk kraft. Till råga eländet finns det nu ett nytt Gym under mitt arbetes golv. Funderar på, att tala med dem i juni och tänka på saken under sommaren. Jag vågar inte rikrigt be dig om råd, för då föreslår du väl Stockholm Maraton eller nåt annat eländigt.



Många kramar från oss alla!



Anderss

2009-05-01 @ 19:01:44
Postat av: Vinsalisa

Hemma!!! Så skönt det måste kännas. Vi är uppe i Vittangi och firar mamma som fyller 75 idag, massor med mat och sol! Imorgon rullar vi hemmåt igen. Nu tränar vi skrattmusklerna med Humorgalan.

Kramisar

/M

2009-05-01 @ 21:08:22
Postat av: Herma

Åh va skönt att du fick komma hem!! Jag tänkte på dig igår när jag satt å njöt i solen på altanen... Kollade in din blogg, men ingen uppdatering så då hoppades jag att det berodde på att du fått frigång och fick njuta som jag!



Kramar

2009-05-01 @ 21:33:10
Postat av: Lena

Hej Viveka

Njut av sol, gubbbe och allting annat därhemma! Jag har ju oxå "permis" i helgen men här lever vi ju efter sången jag går ut när gubben min går in..så han hålls på jobbet. Jag kommer upp efter helgen och ser om du har blivit något vidbränd. Syns och hörs /Lena Lundmark

2009-05-01 @ 21:48:23
Postat av: Kärran

Hej Viv! Tack för vinet i em. Det var roligt att träffa dig och se att fu faktiskt fått tillbaka lite färg på kinderna och glimten i ögat! Inget är som hemma! Dessutom "vräkte" du i dig lite mat!

I morgon far vi ju till Rom. Kul att ni ville se över mina små barn i växthuset. Vi ses snart och vem vet man kanske kan blogga från Italien oxå.

Många kramar till dig och Rolf. Kärran

2009-05-01 @ 22:22:52
Postat av: marg

Jaha, nu är 1. maj nästan slut och inga demonstrationer har man sett eller hört, lugnt och fridfullt. Har varit på min dagliga promenad som utvidgas lite mer varje gång. Härligt att du kan vara hemma och njuta vin karlar och sång?

Har sjungit upp mig idag, börjar känna lite av pollen och istället för att blåsa i en tråkig plastflaska sjunger jag, helt OK säger doktorn.

Dags för sista gympan och sen nanna bubba som mina barn (Erik) sa när de var små.



Ha det så gott

Majkramar (extra starka)

God natt

marg

2009-05-01 @ 22:36:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0