Söndag 28 juni

Nu  var det nära att det inte blivit nåt skrivet, vita blixten  var inte så snabb som jag ville. Vi hamnade i Pite havsbad i elgen. Åsa och Lars var redan installerade. Det har ju varit Pite Summergames så vi har tittat på när Isak har spelat.
Allt trevligt, soligt och skönt, då slår biverkningarna till med full kraft, så jag har mest legat och huttrat.
Fick lämna restaurangen, kunde bara äta lite pommes, och bege mej till husbilen. Har alltså legat  i 24 timmar och hoppas på en bra natt nu.
Underläppen är uppsvälld, ser ut som ett monster....illamåendet accelerar. jag undrar om jag kan jobba nåt överhuvudtaget i veckan. Men det är inte det viktigaste nu, bara  jag kommer på benen.
Syster har kommit från Luleå nu och blir här till onsdagmorgon.
Fam/Berge/Nilsson har varit hit och kramat om mej, dom åker till västkusten i morgon bitti.
Slutar nu, ska försöka sova igen, men nu är det varmt värre...
Kram& hej
Viv

Kommentarer
Postat av: marg

Hej, har nyss skrivit till dig på föregående.

Hoppas du får sova dig till nya krafter ska dessa förb...de biverkningar inte klinga av nån gång.

Kram & god natt sov gott

marg

2009-06-28 @ 23:24:37
Postat av: Karin

Gomorron frun ! Inte kul med alla biverkningar av medicinen...så jag förstår att du blir trött och "ålldeles sleut" av allt jäkelskap.Du är ändå duktig som försöker göra det bästa av situationen. Vila och sköt om dig med ett par kramar från /Karin

2009-06-29 @ 08:37:07
Postat av: Alf och Kina

Hej hopp i loppekassen!

Och hett är det! Bastun kommer väl knappast till användning nu. Men börjar du huttra igen så hjälper den kanske. Ja, nog är det tuffa tabletter du tuggar i dig, men ont ska ju med ont fördrivas sa vår gamle provinsialläkare i Båstad en gång i tiden. Och det gäller nog fortfarande.Vi fördriver tiden i sakta mak i kolonilottens svalkande skugga med gamla fru Söderström. Det tempot räcker för oss. Sköt om dig vännen. Vi håller på dig! Kramar...

2009-06-29 @ 09:26:23
Postat av: Eva

Hej!

Trist att läsa att du mår pyton av behandlingen.Huttra i denna värme...fy så jäkligt!!

I eftermiddag går bussarna till V-botten, för starten på seriespelet. Det blir Sörfors och Skellefteå som står på programmet. Vi är 11 st som far denna gång, och nog är det så att vi saknar "morsan" med alla "kiten".Vad som än behövdes eller önskades så nog sjutton fanns nåt i dina små "kit" som hjälpte allt från skavsår på knepiga ställen till utslag och klåda!!!!! Ja du hade bot för allt! Å, tänk allt vin du har släpat på genom åren!!!Gott gottigottgott!!!!!

Ingenting är längre som förut...men vi försöker hålla fanan uppe iallafall.Hoppas att du nu får må bättre och slippa eländiga biverkningar.Skickar STORA KRAMAR till dej!!!!!!!!

2009-06-29 @ 10:16:44
Postat av: Karin Jönsson

Hej kusin.

Inga roliga grejer du är med om. Du är av rätta sorten som klar av sånt.

Tänker på dej ständigt.

Kram Karin

2009-06-30 @ 13:51:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0