J-E och Irenes silverbröllopsdag, 21 juli

Grattis, grattis käre bror och svägerska!
Vi har också bröllopsdag snart, fast bara 5 årig.........
Den här dagen har varit full av händelser. Vaknade kl 10, full av energi, fileade 1 kg strömming, tog hand om gårdagens tvätt, torkade golven, for och handlade, ja jag har varit i en fenomenal form trots mina dåliga värden. Kan det vara fel på deras mätinstrument tro? Fast jag blev lite seg på eftermiddagen, tog mej en tupplur på  drygt en timme, skönt. Sen kom Marlene och Ulf och jag blev beordrad att sitta ner på en stol. Marlene har bakat två sorters matbröd och Ulf har lagat jättegod stekt strömmingsfile med grädd-löksås. Lite sellerimos och potatis till, mumsigt. Jag åt jättemycket!
Gubbarna har badat bastu och vi tjejer har pratat livet med ett glas vin i handen ............
Nu har gästerna/personalen åkt "hem" till Luleå och maken har gått på bäddan så nu är det snart min tur att krypa ner i sängen.
Härlig dag, hoppas på en skön och lång natt.
Kram och godnatt!
Överstinnan + VB

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Hej kära "syster"!

Tråkigt att dina värden inte var så bra.

Marlene å Ulf är ju fantastiska,skönt att få bli lite uppassad.

Idag ska jag ut å leta hjortron,Elias älskar dessa bär. I Ammarnäs så kommer sista stockarna på plats idag å sen kommer taket på.

Åker upp på fredag igen.

Ha en bra dag å kram från mej

/ Gunilla

2009-07-22 @ 09:08:54
Postat av: Mats och Monica i Køpenhamn

Hej Moster Kul att du mår bra och har ork "som vanligt" samt æter som en hæst. Som du førstår av de konstiga krumelurerna ær vi i Køpenhamn och ska vara hær i nån dag till. Vi mår bra och springer runt som tok før att hinna se så mycket som møjligt. Detta ær en mycket trevlig stad. Bættre æn Gtb mm. Ha det bra eller som Monica sæger må så gott och skøt om dig. Hælsningar M och M

2009-07-22 @ 20:24:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0