Fredag 31 juli

Tänk att det är sista dagen i  juli, dagarna bara går och går.
Jag gick upp 8 i morse, dyngtrött. Jag tror att jag skaffat mej ovanor...detta att sova länge på morgnarna
Kl  9 var jag på Bj-näs VC sen for jag hem och städade skafferiet och några andra eftersatta utrymmen.  Det blev lite av varje som åkte i soporna. Satt ute en stund och lyssnade på minbok med  Mari Jungstedt, ganska bra. Åkte ner på stan, strosade omkring ett tag, lite småshopping bara. 
Hem till hushållet och gjorde en Quiche Lorraine (!!) Ja ja, det är en vanlig hederlig skink- och ostpaj.
Men-- jag som alltid gett Umeå MVG, dom har inte ens ringt idag efter min provtagning!
Nu är jag inte glad. Men dom ringer väl på måndag.
I kväll har vi invigt  röken som Ante har införskaffat, 10 st aborrar (Elin drog upp dom största) blev ordentligt rökta. Provsmakat = godkänt!
Sen blev det bastu och nu är det godnatt fast klockan bara är 2130.
Så är det!
Höres i morron!
Viv


Kommentarer
Postat av: marg

Hej, kväll och trött och ont! Tänkte gå upp 7.30 men då sa min kropp är du inte klok lägg dig genast ner igen, och då gjorde jag det en halv timme till.

Tänkte cykla till stan men kom mig inte för. på eftermiddagen kom Flisan och ska vara här till söndag. Ingen kunde väl undgå att höra hennes vrål när mamma hade gått, men efter 5 minuter började hon leka och allt var OK. Det är som en ritual som ska vara varje gång. Annars tycker hon om att vara här och hon är så mysig och förståndig.

Nu sover hon och jag ska straxt göra detsamma.

Ha en god natt sov gott kram marg

2009-07-31 @ 21:57:40
Postat av: Marléne

Hej Moster !

Nu var det länge sen jag skrev på din blogg, på sommaren så blir det inte att jag sitter vid datorn så mycket. Men idag regnar det o jag väntar på att frallorna ska jäsa, som sagt var i bakartagen igen. Elias kommer tvärt o jag tänkte skicka lite med honom. Nu när jag tål att baka med vanligt mjöl igen utan att bli sjuk så finns ju hur mycket som helst att baka. Du får skicka en beställning ;)

Igår var vi förbi Gunillas o Sunes hus, Palle o Sune satt på taket o nu var taket nästan klart. Dom kommer att få hur fint som helst där uppe i backen.Idag har vi grävt potatis o dom är hur fina som helst. Vad är bättre än färsk mandelpotatis med smör :)

Jag önskar dig en underbar dag o håller tummarna för att sista veckan med medicin går fort o bra.

Bamse kramar från Ulf o mig

2009-08-01 @ 11:45:57
Postat av: marg

Hej, vi åkte till landet, Flisan och morfar skulle plocka jordgubbar, dom hann bara med hälften, då började det spöregna och åska. Vi åt lunch och packade sen ihop och for hem. Hemma inget regn konstigt.

Nu måste jag sova i fall Flisan vaknar tidgt.

God natt och kram

marg

2009-08-01 @ 21:22:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0