Torsdag 14 okt

Men nu har vintern kommit och jag som bara har sommarskor på min lilla blå. Hm. Ja det måste ju gå ändå, ska inte ut på nån långfärd. Vi har haft strömavbrott och varit utan internet så jag har inte kunnat skriva.
Jag gör uppehåll på Sutent  nu och har bara lite biverkningar. Börjar om igen den 25 okt. Det har kommit ett nytt medel mot njurcancer som jag ska få börja med om inte Sutent ger nåt resultat. Det känns bra.
Vad annars, jo ny diskmaskin och ny tvättmaskin, på tiden dom gamla var ca 17 år och uttjänade. Tack Ante för hjälpen vid installationen och bärhjälp uppför alla trapporna!
Hörs senare!
Viveka

Kommentarer
Postat av: Ante

:)

2010-10-14 @ 17:35:58
Postat av: Siv

Hej!! Här är det oxå vinter till Melvins stora glädje. Jag har oxå fortfarande sommardäck men imorrn får jag hjälp..Ha en trevlig helg och var rädd om dig.... Kram Siv

2010-10-14 @ 19:03:34
Postat av: Cat

Letade nedblåsta ljuslyktor och fågelbord under snön på morgonen... Men lite roligt var det, var tvungen att kasta en snöboll. Tur att ingen var i närheten för jag blev plötsligt 9år igen och sugen på snöbollskrig :)

Skönt att forskningen går framåt, skönt att det finns alternativ. K Cat

2010-10-14 @ 19:26:32
Postat av: marg

Hej, mumsigt bröd, tog några tuggor innan vi åkte iväg till Eva för att fira henne i efterskott.

Nu ska jag försöka sova. God natt vi hörs

kram marg

2010-10-14 @ 23:23:33
Postat av: Bitty

Så här är det med dig, att du har fått nog av allt ont, nu skall vi ta emot allt gott som kommer, nu är det din tur att få uppleva ingen smärta o bara hopp inför framtiden. Säg att du vill pröva den andra medisinen.Har du klarat dig så länge så kommer det , jag lovar,(dessutom så är du med i min bön till Budda o Gud o Jesus) varje morgon o kväll) DU SKALL BLI FRISK!!!!!!!!!!!!!!!!Kramar Bitty

2010-10-15 @ 22:04:11
Postat av: Britt-Marie

Hej Överstinnan! Såg på TV och på nätet bilder från både Boden o Umeå bl a att snön kommit. I dagsläget blir jag inte direkt avundsjuk, då vi har fantastiskt höstväder - vindstilla, blå himmel och hög klar luft, men snart vankas väl regn, rusk o blåst och då blir man lite avis på er däruppe. Visserligen reser ju jag o barna + resp till Rom den 28 okt och det blir toppen med sommartemperatur! Skönt att höra att du verkar på skapligt - hoppas nu att allt bara blir bättre! Stor kram från Rom-Marie ;)

2010-10-16 @ 00:02:50
Postat av: Kina och Alf

Tjena mittbena! Tack för tipset om våra äpplen från lotten. Det har kokats äppelmos och den blev väldigt god. Enkelt och fritt från tillsatser. Kan det bli bättre? Fortfarande vackert väder, ett par +. Men i natt har det varit frost. Nu ska vi upp till en lott vid Sofia och få balsaminfrön från en odlare. Allt gott till dig från oss!!!

2010-10-16 @ 11:41:39
Postat av: Carina

Hej vännen !

Härligt att se att Du mår bättre och att biverkningarna börjar avta.Hörde också att snön visat sig därhemma, här lyser solen fortfarande & termometern visar + 25-30. Idag är det endast 18 dagar tills hemfärd.Ska bli skönt att komma hem & träffa sina nära & kära igen :)

Hör av mej då om inte förr...

Jättekram & hälsa maken

2010-10-16 @ 12:24:25
Postat av: Bitty

Hej igen!

Hoppas du inte blir less mitt tjat, men kan du gå in på George med Liemannen bakom axeln. Han håller på att upprätta en site, om hjälp för dom som har prövat allt. Det finns alltid nya vägar som man kan pröva. Eftersom du är en så stark människa, så finns det hopp. Kramar från Mig.

2010-10-18 @ 19:26:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0