Måndag 28 juni

Nu har snart hela sommaren gått och jag har fortfarande täckbyxorna och dunjackan på mej när jag ska  sitta ute. Är det klokt? VAR ÄR SOMMAREN???????
Minns inte när jag skrev sist men det har varit verkligen blandat i helgen. Jag har haft(och har fortfarande) så in i norden ont i högra lungan, dvs säcken med dess omnejd. Förmodligen är den full igen. Man är trött och anfådd, tungt att gå i trapporna.
Har pratat med urologen och nu väntar jag svar från dom när jag ska läggas in. Det blir rena familjetillställningen. Ante och Maria är på cytostatika avd, Maria får sitt cellgift, Åsa ligger på operation just nu och jag ska in till Urologen i dag för inläggning.
Midsommar afton tillbringade vi här ute i trädgården, Marlene och Ulf kom från Ammarnäs och så nästan hela familjen Nilsson. Vi hade trevligt trots att jag fick tillbringa halva tiden i husbilen. Vädret var ju strålande......ett tag!
Nu hoppas jag att jag får komma in och göra ort det här smärtsamma eländet så man får ta sej från denna kalla nord! Ska boka mej en resa till utlandet fortast möjligt innan man frusit ihjäl!
Hade sett fram emot att min vän Gunilla skulle komma till mej imorgonkväll. Vi hade tänkt bada bastu och dricka vin men som det nu ser ut så befinner jag mej på Sunderbyn vid den tidpunkten.
Bara skit!
Ha en bra dag alla mina vänner och tröstare!
Viveka

Kommentarer
Postat av: Britt-Marie

Håll ut Viveka! Jag håller alla tummar för dig!

Trist att sommaren dröjer uppe hos er, här har vi sommar och jag har haft semester en vecka redan. Var med vänner uppe i Norge en sväng och sen Bohuslän för hela slanten. I Norge är ju alla priser hutlösa, men det var som att resa i ett vykort på alla serpentinvägar. Stor kram - tänker på dig!

2010-06-28 @ 16:32:55
Postat av: Anonym

Gokväll! å, vad jag önskar att du får värme i din frusna kropp...Att ha så där ont måste ta all din energi!Nu hoppas vi att du får " tömma ut det onda" och du får orken tillbaka.Skickar värmande kramar...

Karin

2010-06-28 @ 21:46:02
Postat av: marg

Hello!

sk.... att du ska må så dåligt. Håller tummarna att du blir bra snart, att dom hjälper dig fort och inte drar ut på tiden. Tänker på dig och jättekram

marg

2010-06-28 @ 23:34:40
Postat av: Anonym

God morgon! Vi var på återbesök till Sunderbyn igår och Tommy fick träffa sin operatör. Han var nöjd med resultatet och sjukskrivningen fortgår åtminstone tills efter fotbolls-VM.....Sen for vi piskade för att hinna till kvällsmatchen.

Fotbollen verkar bli viktigare med åren. Det var 65-årsdag igår. Kramen!

2010-06-29 @ 08:41:30
Postat av: Anonym

Hejsan

Vi tänker på dig, ska jag skicka lite överskottsvärme till dig. Rolf& Åsa

2010-06-29 @ 10:24:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0