Onsdag 21 juli

Tredje dagen utan Sutent  och jag har fortfarande sår & blåsor i munnen.Mungiporna har spruckit, dock ej av skratt, synd nog. Ska det aldrig ge sej dessa biverkningar?
Umeå ringde i morse och proverna var bara bra, det är bara Viveka som inte är bra. I morgon är sista antibiotika intaget så jag hoppas att febern ger vika och  att jag får bli mitt gamla jag. Inte så mycket att ha men bättre än det som härjar på i kroppen nu.
Maken  har åkt till Arvidsjaur på jobb och kommer hem i morron.
Lever på hoppet att man skulle kunna cykla ner på stan för att äta en glass......
Var ju tvungen att titta på denne generöse golfproffs som som skänkt en massa pengar till Älvdalen United så Isak, mitt barnbarn och hans kompisar kunde åka till Gothia Cup i Göteborg. Han, Robert, spelar ju Scandinavian Masters  och blev intervjuad ikväll. Han är ju med i Verklighetens Center och har köpt ett hus i Vuollerim. Han skänker mycket pengar till olika aktiviteter i byn. Synd bara att inte alla är glada över det, konstigt.
Det är inte allt man begriper.
Nu är det läggdags tycker överstinnan

Kommentarer
Postat av: Kina och Alf

Vi hoppas att du blir bättre nu när du slipper ta olika mediciner. Vi är hemma och vänder nu och tar en dusch. Vi har båda sovit i lotten i natt. Lugnt och skönt. Och svalka!! Det blev lite rosé och en räkmacka igår kväll. Och så fick vi se lilla skogsmusen Elton kila omkring in och ut ur muren. Kina utfodrar honom med små ostbitar, lyllisen! Vi höres! Kramar...

2010-07-22 @ 11:51:21
Postat av: Ingela

Tack för en underbart god soppa.Roligt att se Dig så

piggelin.En helt annan kvinna,än den jag besökte förra torsdag.Tänk vad det gör skillnad,när man slipper giftet.Hoppas Du får en lugn och skön

helg.Det är Du verkligen värd.

Bamsekram

2010-07-22 @ 21:33:56
Postat av: marg

Hello, nu är vi tillbaka från Hänösand. Vi hade det mycket trevligt med barn & barnbarn.Skulle bara säga hej och god natt, sov så gott

kram marg

2010-07-22 @ 23:11:19
Postat av: rigmor brännvall

Hej viveca! Hoppas verkligen att du får må mycket bättre när du slutar med din medicin.Håller tummarna för Robert Karlsson,men jag håller ALLA jag kan för dig,många kramar Rigmor.

2010-07-24 @ 22:20:39
Postat av: rigmor brännvall

Jag är jättedålig på att få iväg en kommentar till dig,antingen kommer den inte fram eller så får du den 2 ggr.? hanhavande fel av mig,vet inte om min första hälsning till dig kom fram,gör ett nytt försök.som sagt jag håller tummarna för Robert Karlsson men jag håller ALLA jag kan för dig Vivecka,hoppas du får må lite bättre nu när du har slutat med medicinen. många kramar och tankar till dig Kram Rigmor.

2010-07-24 @ 22:27:03
Postat av: rigmor brännvall

tredje försöket,nu har jag åter igen försökt skicka en kommentar till dig Viveca,något fel gör jag för det fungerar sällan.Som sagt jag håller tummarna för Robert karlsson,men för dig håller jag ALLA jag kan,du finns i mina tankar ofta ska du veta.Hoppas du får må lite bättre nu när du har avslutat medicineringen för den här gången,många kramar från mig och Bengt.Kram Rigmor

2010-07-24 @ 22:42:01
Postat av: rigmor brännvall

Oj vad "pinigt" nu ser jag att alla mina försök äntligen har kommit fram,men okej bättre flera än inget,sov gott nu ska jag gå och lägga mig.Kram Rigmor.

2010-07-24 @ 22:44:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0