Första maj

Sköna maj välkommen.........
Vilken underbar dag!
Vaknade kl åtta efter en helt smärtfri natt. Sovit som en stock! Sköterskan kom  halv nio och bytte kassetten. Trevlig  tjej.
Efter frukost och en efterlängtad dusch ut i solen. Vi åkte ner till älven och hoppades att få se när Ante drog upp några stora öringar...men vi konstaterade att det är röd dag idag, även för fiskarna, dom har ledigt dom också.
Sen var vi och tittade på 1:a majrundan, alla dessa läckra motorcyklar, härlig syn. Vi träffade Bitte och Nisse, hamnade hemma hos dom på fika (50% av oss fick dessutom ett glas med nåt svenskt i) Jag körde hem!
Sen har vi grillat, har väl ätit lite , ett glas vin...gott!
Kärran&Kjell kom över på en liten kramseans innan dom åker till Rom imorgonbitti. Våra härliga grannar övertog elden efter oss när vi lämnade grillplatsen. Vi har tittat på TV och sköterskan har varit här och bytt kassett igen och nu är det dag att säga god natt!

I morgon kommer våra goda vänner fån Ö-vik, det ska bli jätteroligt.

Sov gott, för det tänker jag göra
Love/Viveka

Kommentarer
Postat av: Marléne

Hej hej !

Vad glad vi blir för din skull att du är så pigg o att du får vara smärtfri. Vi önskar dig en härlig dag med dina vänner från Ö-vik.

Kram kram kram

2009-05-02 @ 12:32:23
Postat av: Tuttlisa

Vad roligt det är att du får vara hemma och må helt okej! Jag blir så glad för din skull...Trevligt att se att du får åka ståndsmässigt, blink blink. Jag gick i över en timme idag, den svarta tjockisen var helt slut när vi kom hem, haha, rätt åt honom! Vill för övrigt meddela att nu sitter tutten fast med klister, det funkar hur bra som helst, nu har jag t.o.m bröst när jag ligger ner!!!! Och det har alltid varit min dröm, hihi.... Men ha det nu så trevligt med besöket i afton och låt Rolf arbeta, du ska ta det lugnt, kom ihåg det annars kommer jag och kastar tutten på dej!Puss och kram från mej.

2009-05-02 @ 13:25:31
Postat av: marg

Hej, idag är det 2. maj och precis två månder sen min operation. Har varit på promenad men tog väl i för häftigt fick ont, men det går över till imorgon.

Hoppas att du har mått bra idag också och varit ute i solen.Jag har sett på Forrest Gump på TV, den var lång så nu är det bara gå och lägga sig.

Ha en bra natt kram

och god natt

marg

2009-05-02 @ 22:55:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0